Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с инсталацията на драйвари на видео карта, ATI MOBILITY RADEON 7500

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
    Звуци имам , всичко си е на мястото само тая видео карта ми прави, п*ткенски номера.
    bReal, Търся навсякъде, 64 не ми трябва, аз съм с 32.
    32

http://support.amd.com/us/gpudownloa...b_win7-32.aspx
    XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

От: Проблем с инсталацията на драйвари на видео карта, ATI MOBILITY RADEON 7500

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
      Защото няма смисъл, за една малка тъпотия да занеса лаптопа. Днес го преинсталирах, сложил съм му, почти всички драйвари само не мога да намеря, драйварите за видео картата.... Ходих до магазина, те казаха пич в разни форуми има инсталацията потърси,вместо да ти взимаме парите, а и хубаво си го казаха, малко е трудно... .
      Това е хубав съвет, ама да се дава преди да си започнал, не след като 1 седмица се мъчиш.. Обикновено този които е отишъл в серзиза е отишъл от зор, не щото се чуди къде да си даде парите...
      Иначе да сменяш Уиндоус заради драйвер е много "грешно решение" - меко казано... В много често проблема не се решава с това, както в случая...
      И още една "мъдрост" - точно "малките" проблеми се оказват най-големи, щото големия проблем "преинсталация" взеки го знае, слагаш диска и натиска ш key при BOOT form CD...
      И наистина в твоя случай, с радикалното ти решение, си си отворил беля, защото модела които си посочил, не поддържа Wn7...
      Драйвери от производителя няма - http://support.lenovo.com/en_US/deta...cID=MIGR-55386
      Докато за XP се намира - http://support.lenovo.com/en_US/down...DocID=DS013750

Коментар

Тоя, който съм дал с линка горе пише, че работи. Остава само да пробва.
        П.П. Това от линка на bReal не е драйвер и не се хаби да го теглиш.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Glow, лаптопа имаше и други проблеми които сега са решени. Сега тегля това котео колегата Kuzdov, ми е пратил и да видя какво ще мога да направя.

Коментар

Е пак ми изписва това INF ERROR Video Driver not found. ----> Setup was unable to complete the installation.
            Try to setup your display adapter with a standard VGA Driver before running setup.

Някой може ли да реши проблеми със драйварите и да ми помогне да ги инсталним, а акъли не приемам къде да го карам и ко да му правя. Някой ако си има на идея, защо не искат да се инсталират и кое как може да се направи.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
              Това от линка на bReal не е драйвер и не се хаби да го теглиш.
              така е! моя грешка.
              XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

По-принцип картите Ати използват една допълнителна програмка Ati Catalyst която обаче би трябвало да се инсталира заедно с драйвера. Пробвай данеби да се инсталира отдвелно. Виндолс 7 е тежък за този компютър ХП-то си му е било добре ако не се оправиш до довечера пиши лично като се върнем довечера ще го погледна.
                088455338две
                "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                Джамбазов 2010г..

Коментар

Пратиха ми я тази програма Ati Catalyst, зарежда до половината дава грешка и край...
                  Смятам, ей сега да си му сложа ХР...
                  Тъй като до сега не съм преинсталирал PC, сега ще ми е сигурно за първи път. Значи какво направих, снощи си буутвам флашката, а сега трябва да намеря някаква програмка с която да кача Уиндоуса ...до колкото разбрах.

Коментар

Ако не ползваш някакви специфични приложения(въпреки, че за домашен компютър не виждам какви специфични приложения може да се ползват) що не му сложиш едно линуксче от по-популярните. Suse, Mint. На този лаптоп ще лети, и ще си спестиш проблемите с драйверите...

Коментар

Glow, сложил съм му седмица и няма да я махам... Харесва ми уиндоуса и начина му на работа, смисъл такъв, че той си намира някой драйвари а и е кефски.
                      Сложихме драйварите на моята карта обаче за виста и сега работи, но малко засича картината и звука, някой има ли си на идея защо така прави... Тази седмица ще му сложа 2 Гб РАМ, махам 1 Гб рам...

Коментар

Пробвай тези драйвери за Vista http://mobilityradeon7500vistadriver.webs.com/
                        Виж дали ще ти погнат.

Коментар

Странно защо, цъкам му да ги сложи и ми изписва, че най - добрите драйвари за моя уиндоус, са вече инсталирани.

Започнаха да се инсталират и сега да видим какво ще стане.

Коментар

Сега мога да кажа, че е много по -добре... малко сече, но на моменти, не е винаги както преди...
                            Сега ще видим пак какво ще се окаже или защо... е така.

Коментар

ако си намерил правилните драйвери, най-вероятно видеото ти е слабо за 7-мица, за да насича така. Може да спреш всички ефекти, и да пробваш...

П.С. Линукса по отношение на драйвери кефи 5-торно, за целия ми хардуер киорав драйвер не съм инсталирал в това число камери, принтери, скенери...

Коментар

Сега всичко е добре, когато спра всичко ефекти няма проблем.... Тази седмица ще му сложа 2Гб рам, да му олекне на душичката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X