Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с НЕТа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с НЕТа

Ако има оптика до тебе - слагай я.

А ако е на конкуренти оптиката, също е възможно обяснение ....
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Dobril Dossev Преглед на мнение
      Ако има оптика до тебе - слагай я.

А ако е на конкуренти оптиката, също е възможно обяснение ....
      К'ви конкуренти бе? Тоя дето я слага ми е приятел и ако се наложи ще трябва да я пуска безплатно.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        Пробвах с Мозила и с ИЕ. Няма разлика. Форума върви, пинг минава само ако е написан с числа. С име не минава.
        Вкисна ме, затрих Аваста и си инсталирах Кашперски. Не знам дали това има някакво значение, защото с изключен Аваст не беше добре. Сега пинг минава всякак но е винаги над 25милисек.
        Ееее толко малко ми трябва да ги резна тия от БТК

Ванка, колко далеко, казваш, е оптиката?
        По груби сметки на около 7.5метра от теб.

Иначе, ако си s XP направи следното Start->run->ipconfig /flushdns

После, ако е дъ сейм шит, сложи си на Гугъл пъблик ДНСите:
        1 ) 8.8.8.8 и/или 2) 8.8.4.4

Моят съвет е да караш само с един ДНС. Звънни да скокна да го опраим, ако искаш и не ти се бори соло

Последно редактирано от stormmaker; 10-12-11, 13:13. Причина: допълнения
        +359 899985804

Коментар

Първоначално публикуван от stormmaker Преглед на мнение
          Моят съвет е да караш само с един ДНС
          И както се случва, макар и рядко - да падне ДНС на доставчика...
          Най-разумно е да се добавят "външни" ДНС, различни от тези на доставчика...
          Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
            И както се случва, макар и рядко - да падне ДНС на доставчика...
            Най-разумно е да се добавят "външни" ДНС, различни от тези на доставчика...
            Не съм много съгласен и ще обясня защо - ако адресът на доставчика е Ъп, но ДНС демона не работи/не отговаря/лагва и т.н, това че имаш външен няма да помогне, защото браузърът също има таймаут

Дълга и широка е, затова 1 И, ако не обръща имената в цифри и обратното, смяна
            +359 899985804

Коментар

Не съм много съгласен и ще обясня защо - ако адресът на доставчика е Ъп, но ДНС демона не работи/не отговаря/лагва и т.н, това че имаш външен няма да помогне, защото браузърът също има таймаут

Дълга и широка е, затова 1 И, ако не обръща имената в цифри и обратното, смяна

Така е. Но ако е един и той прави проблем - защо тогава да няма и втори, който работи добре...
              Не на всеки му е лесно да смени настройките, но ако може да го прави - нека направи още една крачка и да добави достатъчно работящи... По принцип всеки върши работа.
              А ДНС се ползва не само от браузъра...
              Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                Така е. Но ако е един и той прави проблем - защо тогава да няма и втори, който работи добре...
                Не на всеки му е лесно да смени настройките, но ако може да го прави - нека направи още една крачка и да добави достатъчно работящи... По принцип всеки върши работа.
                А ДНС се ползва не само от браузъра...
                След дълъг и обстоен разбор по телефона, разбрахме, че се е оправило по старата система - ритни калника на жигулата, влез, излез, пак влез и ще запали
                +359 899985804

Коментар

След дълъг и обстоен разбор по телефона, разбрахме, че се е оправило по старата система - ритни калника на жигулата, влез, излез, пак влез и ще запали

И така бива! Радост!
                  Публикувайте отговор

Коментар

btc известни с калпавия си днс сменяй на 8.8.8.8 както казаха по горе и си в играта. И багай от тоя adsl ако имаш възможност колкото се може по бързо.
                    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                      .......Ванка, колко далеко, казваш, е оптиката?
                      По груби сметки на около 7.5метра от теб..........
                      Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                      ........И багай от тоя adsl ако имаш възможност колкото се може по бързо.
                      Все се надявам скоро да избягам на село. Иначе има възможност и май така ще направя. До сега не съм виждал скорост по-голяма от 100кб/с.
                      Ми то мобилния като се закачи на UMTS дава повече. Веселото е, че плащам 20Мб/с.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

От известно време ДНС-те на БТК са пълно капо. Ако желаете опитайте новия браузър на Comodo . Ползва ядрото на Chrome и е много подобен на него, но поне два пъти по-бърз. При инсталиране ме попита дали искам да сменя ДНС-те с техни и се съгласих. От тях идва и някаква защита от опасни сайтове. Няма вграден флаш и така си го ползвам, за по-добра скорост. А клиповете гледам с друг браузър.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X