Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с НЕТа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с НЕТа

Плевен правилно рекъл, че Радиото, можеш да слушаш без браузер - с VLC примерно . така и на GPRS бачка
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      От известно време имам странен проблем.
      Имам Нет и нямам НЕТ едновременно.
      Примерно:
      1. Форума се отваря и го ползвам без проблемно.
      2. Радиото на форума спира след 10-20сек. и тръгва след натискане на стоп-плей.
      3. Радиото low работи почти час без проблеми.
      4. Днес при опит да отвора abv.bg - не ще.
      5. Пробвам гугъл, мобиле, мобиле.де, няколко китаеца и американци - не тръгват
      6. "Какво ново" във форума се отваря. Тема която не съм гледал се отваря.
      7. Пускам мнение (това) ...ако го видите значи минало е.

ПП изключих антивируса (avast)- пак същото.
      Тва да си имаш мен за съсед и да пишеш във форума за такива дреболии е направо обида и неоптимизиране/неглижиране на фоунбука !
      +359 899985804

Коментар

Пробвах с Мозила и с ИЕ. Няма разлика. Форума върви, пинг минава само ако е написан с числа. С име не минава.
        Вкисна ме, затрих Аваста и си инсталирах Кашперски. Не знам дали това има някакво значение, защото с изключен Аваст не беше добре. Сега пинг минава всякак но е винаги над 25милисек.
        Ееее толко малко ми трябва да ги резна тия от БТК

Ванка, колко далеко, казваш, е оптиката?
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Пробвах с Мозила и с ИЕ. Няма разлика. Форума върви, пинг минава само ако е написан с числа. С име не минава.
          Вкисна ме, затрих Аваста и си инсталирах Кашперски. Не знам дали това има някакво значение, защото с изключен Аваст не беше добре. Сега пинг минава всякак но е винаги над 25милисек.
          Ееее толко малко ми трябва да ги резна тия от БТК

Ванка, колко далеко, казваш, е оптиката?
          Както си описал прилича на проблем с DNS-а. Пробвай да го смениш с друг. Сложи за DNS: 8.8.8.8
          www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
          0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
            Както си описал прилича на проблем с DNS-а. Пробвай да го смениш с друг. Сложи за DNS: 8.8.8.8
            Това не го знам как се прави.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Няма смисъл със смяна на ДНС...
              Я кажи: кои сайтове са ти проблем - български или чуждите?
              Кой ти е доставчика на Нет?
              Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                Няма смисъл със смяна на ДНС...
                Я кажи: кои сайтове са ти проблем - български или чуждите?
                Кой ти е доставчика на Нет?
                Защо да няма смисъл от смяна на ДНС при положение, че при изписване на ай пи адрес има пинг, а при изписване на име на сайт няма пинг?

П.П. А доставчика Вальо го е писал - БТК.
                www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
                  Защо да няма смисъл от смяна на ДНС при положение, че при изписване на ай пи адрес има пинг, а при изписване на име на сайт няма пинг?

П.П. А доставчика Вальо го е писал - БТК.

Ами чета от начало, човека е дал пинк към абв и яхо.. В началото... Тогава се спореше за браузъра, а аз наблягах на Аваста... Тогава немаше грижа с ДНС, а сега има проблем с ДНС, а има и Касперски...
                  Аз също съм на БТК, а на БТК ДНС са 2 (публичните) за цяло БГ... пък всичко ми е наред с нета (на работа и в къщи)

Нали разбирате на къде ми води мисълта...
                  Прости решения: 1. рестартирай модема. 2. Ако не си рестартнал компа - пробвай. 3. Махни тоя загубен Касперски - подобно на Аваста има някви бъгави фиревалли... 4. Малко вероятно, ама ми се е случвало - бъгав ЛАН интерфейс (смяна на ланка) 5. Рутер след модема имаш ли? 6. ВиФи ли ползваш или си на кабел...
                  Няма да коментирам повече браузърите... Мисля, че ги изяснихме - само дето си е доомазал човека компа...
                  Публикувайте отговор

Коментар

Не знам как се получи но след смяна на антивируса работата се оправи.
                    Преди имах проблем и с Мозила и с ИЕ, и с български и с хАмерикански, немски и китайски адреси.
                    Може да се поправи от рестартите покрай Кашпата или просто по начина на Бил Гей с излизането и влизането.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

С коя версия на Касперски си?

може и флууд/проблеми по линията на DSL-a да е имало.При DSL-а една кърпена жица трябва и си готов с тез температурни амплитуди сега.
                      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.

Коментар

Първоначално публикуван от Dobril Dossev Преглед на мнение
                        С коя версия на Касперски си?.........
                        Ай стига бе! Ти ли не знаеш? 6.0.4.1424
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

може и флууд/проблеми по линията на DSL-a да е имало.При DSL-а една кърпена жица трябва и си готов с тез температурни амплитуди сега.

Флууда по АДСЛ-а се "реже" автоматично, софтуерно...
                          Проблеми от "кърпеж на жиците" обикновено се изразява в липса на предоставената услуга, която мое да се "забележи" и от премигване ка крушката "ДСЛ", която е на модема (тя трябва да свети нон-стоп, без да мига)...
                          При флууд обикновено се почват едни е-майли и обаждания и разпитвания, ако ползвателя има претенции: "Защо съм спрян, нали си плащам"...
                          Публикувайте отговор

Коментар

Ай стига бе! Ти ли не знаеш? 6.0.4.1424
                            излезе по-нова, затова питах,

не трябва от 1424 да имаш грижи, и на ГПРС слушам с нея.

С кръпките е на късмет, вярно че обикновено спира, ама съм виждал изключения, а флуда може да е и при DNS-a
                            Последно редактирано от DBRS; 10-12-11, 00:18.

Коментар

С кръпките е на късмет, вярно че обикновено спира, ама съм виждал изключения, а флуда може да е и при DNS-a
                              Говорим за кръпки, които се влияят от промени в температурите, от което се предполага, че са направени някъде по шахти и прочие канали... С други думи - всичко, дето е засукано и увито в тиксо/изолирбанд... а не в муфи - както е по устав...
                              На локална машина ли говорим за флуд на ДНС?

Лека!
                              Публикувайте отговор

Коментар

Ами чета от начало, човека е дал пинк към абв и яхо.. .....6. ВиФи ли ползваш или си на кабел...
                                .......само дето си е доомазал човека компа...
                                От начало пробвах от браузърите с адреси-имена. после пробвах пинг.
                                Този комп е на кабел. Не се сетих да пробвам лапито на ВиФи.
                                Защо мислиш, че съм го омазал?

.....може и флууд/проблеми по линията .....
                                Това понятие е извън мойта компетенция.
                                Не забравяйте, че аз съм прост узер и не държа да се изучавам прекалено в тази посока. Ония пред мен са прекалено далеч, за да пробвам да ги гоня.

.....която мое да се "забележи" и от премигване ка крушката "ДСЛ", .....
                                Това не съм гледал но щом един адрес работи, предполагах, че модема е невинен.

В момента дори оффрадиото върви на Hi. Преди не искаше. Не, че аз имам колонки с които да направя разлика но все пак...
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X