Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Умряло ПС след спиране на тока

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Умряло ПС след спиране на тока

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Добре де до кей живея мамка му, в реката по цял ден канута, джетове, цигаретки и fountain-ки, значи - не е забранено - толкова ли нямате курс от примерно, ъъъ, Кънектикът ? Краткия път ще ви е точно пред блока ми...
    Занасяш морските на речно плаване? Мани, ще вземат да се хванат.

Коментар

Не бе, за дребосъците наистина е при нас пътя. Иначе трябва да заобиколят целия Лонг Айлънд. Двеста километра дълъг е. Приемаме разбира се че ще вземат лодката примерно в Мамаронек, щат Ню Йорк, и ще имат задължителна спирка да речем в Кийпорт Харбър в Ню Джърси
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Абе то като си на работа... Аз от толкова съвестно изпълнения на служебните задължения... Отидохме на Хавай. За седмица не можах да видя на жената банския /не се е пекла гола бе, тук е забранено/. На карибските острови във водата не се натопих. Е в Майорка се изкъпах 2 пъти за 20 дни.
        Не че ни гони някой ама като съм на работа, ако има едно лесно ще спра и да ям. Та келепир никакъв, и да минем най-много да се видим за минутка.
        Goblin, ти си измисли извинение пред форума защо не искаш да ми дойдеш на гости и да отидем да снимаме старта на Baja 1000. На час път с кола е. Спането от мене, пиене, ядене... Че и мексиканска кола имам за точно тая цел. А? /хихих, запееек/
        Вижте го господа съфорумци, не иска да ви наснима старта! /хохохо.../
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

А за реката е лесно,гласят ни едно плаване с Офшор 64 от тук до тебе и обратно в следващата година и нещо,ше ти се натресем и да видим тогава.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Гоблин ти си ПИЧ
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Да не би да проработи ? Баси... Шокиран съм
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ми как да ти кажа,чак толкова лесно не беше- това твойто дето ми го прати пасна идеално с изключение на оная голяма плоска букса вьтре.Нервирах му се и го закарах при колата дето взех преди 2 седмици та да си правят компания в гадните си номера.
                Намериха ми един блок с нормална букса ма не пасна буксата за тока,малко по-долу дойде и...................и у гража с клещите и едни резачки и го резнахме малко.Бях му забравил болчетата та сега е с едни супердупермаматаситрака и зад него не се пипа,че можеш да се порежеш,стьрчат едни тенекета малко.

Блокирал му бил вентилатора,нам си кво му бил ма аз коли сьнувам,черни и надвиснали над мен от лифта......и не обьрнах внимание каква му е диагнозата.Сега си вьрви нормално за разлика от другия гадняр дето не мога да го вдигна на гуми втора седмица вече.Жената ще сменя кьрпата ми за лице с някаква черна,по бялата имало "чернилка".

Аз пак имам да черпя де,шанса си беше фифти/фифти или как там му викат,че аз все хващам фифти без едно.

Ти си ПИЧ
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Така и си говорите за изгорели захранвания, трябва ми някакво не работещо за едно проектче.
                  И ми е нужно едно трафче отвътре,та ако на някой му се занимава мейла ми tochev.ivan@gmail.com Да драсне един ред.

Коментар

Първоначално публикуван от cls6666 Преглед на мнение
                    Така и си говорите за изгорели захранвания, трябва ми някакво не работещо за едно проектче.
                    И ми е нужно едно трафче отвътре,та ако на някой му се занимава мейла ми tochev.ivan@gmail.com Да драсне един ред.
                    Мини през някоя фирма, която търгува с компютърна техника, не от големите вериги. Няма начин да нямат поне една кофа издухали захранвания. Пък и някой, който се занимава с поддръжка на компютрите на приятелски начала, пак ще ти сврши работа. Няма смисъл да се набутваш с куриери за нещо, което така или иначе се изхвърля.
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Прав си е ,ако има някой налично в района на Бургас да остави един тел за контакт

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X