Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Умряло ПС след спиране на тока

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Умряло ПС след спиране на тока

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
    Баце ... ходи до първия магазин за сърдж-протектори и му го наври .... дето му харесва!!
    Нарамвай и компа ... у една торба, и почвай да викаш, че ще му донесеш и микровелето, телевизора, пералнята и хладилника, ама на ... у колата не влизат ...
    Асене, що не почна с горното, бре, ами изписахме три екрана с лакардиии.

Действай според горенаписаното, и не се хаби с подробности, как се пали умряло РС. Поне при вас нещата са ясни и лесни.

Коментар

Едно време в Цьркьт Сити ме вадиха с охрана ма тия поне фалираха,на Летището в Атланта едни цигани се плюнчиха до 2 сутринта и ми изпляка шалтера та и там с охрана,преди 4 дни един пак вика полиция щото нещо не му харесахме и не вдяга какво значи Трай бе на Български.......... трябва да стоя мирен поне една седмицаче по всяка седмица да се разправям с фуражки много ше им дойде.

Днес обаче Един ще мре както казал бащата едно време преди да ги подкара ..........ма и това е друга тема.е такьв мрьсен го товаря и отивам да ги сритам и да видим гаранцията какво и до кога покривала,че е пьлно с уловки и ако не им разбера логиката пак ще има ТРите имена моля,Адрес......

Аз винаги си поправям сам нещата ако моге даже и да имам кой да извикам,да звьня на някой да ми сменя крушка някак си не ми е правилно.Това обаче вчера го загледах по подробно,като ги купя и като знам,че е чук и забравям за него.Вчера му прегледах модела и Яла баба да га бьцне,сьрдж протект ма звьнци,едно пише,а друго стана и днес ше се разправяме.Трябва и друго да купувам и се чудя какво още ми трябва за да не се повтаря тоя екшьн?
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Такааа, записал съм ви имената на всичките, които дадохте идея "върви в магазина и се разправяй". Като го опанделят, ще влизате на партия с парите за пускане под гаранция.

Брат ми, накарай жена си да те закара, че поне кола да не прибирам от паркинга.
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Какъв магазин ви гони бе. Вие телефони нямате ли

1-800 тел. номер на сърдж протектора, описание на щетите, описание колко дълбоко недоволен си, и по реда. Да не мислите че ония си нямат процедура по въпроса.

Магазинът може да ви смени стоката според зависи от седмица до 6 месеца или колкото е там return policy-то му. Но това е само за смяна на дефектна стока. За изгърмял комп. - производителят на джаджата.

Без нерви. Ще се поборите малко с индийски акценти, после ще почнат да ви прехвърлят на постепенно поамериканчени, накрая ще ви прехвърлят на американец и готово. Това - ако въобще се заядат.

Междувременно това го пращам в понеделник. Без паника.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ново захранване требе, ако след вадене на кабела за захранването пак не тръгва...

Малко странично: Оня ден имах "нов" страничен ефект след токов удар: некоректна работа на вградена мрежовата карта. Най-общо: има пинг, но само до там. После почна да се "изключва" сама, при наличен мрежови кабел.
            Пиша го, понеже за толкова години съм случвал на всякакви изгорели ланки след токови проблеми, а подобно странно поведение - за първи път.
            Публикувайте отговор

Коментар

Като го загледах това и исе оказа,че си пише Радиошак на него и няма да ми трябва да тьрся фактура на джаджа купувана преди поне 5 години,че и да ходя до магазин на майната си.Нося им го в Радиошак без фактура с все компа в багажника и да видим кой има нерви да се разправя с мен,аз нерви да се пинкам с Индийци нямам.

Най много да им тегля една майна,да им пожелая приятен фалит,да ги науча на някоя Ицо Стоичкова крилата фраза и да си купя друг сьрдж протектор от Бест Бай.Аз и тия не ги уважавам много от как 40 минути ми проверяваха кретидната история за един телевизор та се нервирах и му ги трьшнах да ги брои на по 5 и 10 доларови банкноти.Ма господине...........трай,че отивам да да взема една купа стотинки дето жената ги сьбира и ше видим кой кого.

Все ме излагаш......... ебати коментара удари жената тогава,а аз 40 минути дето ги чакам с дете на рьце?Оставих си го в нас и а сигь е,аз работа нямам ма на вас ще ви отворя.

Айде стискайте палци,влизам в тепавицата
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Десет часа вече няма вест, да събираме ли монети за гаранцията ?
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Екшьн нямаше,едни фрьцли вьтре и няма как човек да им тегли една майна.С 2 думи те качват на черешата и те завьртат как Гоблин обясни- тук се обадете,това попьлнете,там го пратете........и ние тия само ги продаваме...........а от нас чакате само да ги купуваме ли?

За джаджа дето е никакви пари не ми се занимава,не знам колко е и тоя изгорелия блок ма и той няма да е хиляди та на кратко студена водица
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Пичове, а захранването на тоя кютник дали е 1:1 със стандартните? Щото "марковите" машинки много обичат да им слагат я накой по-странен куплунг, я някое напрежение не баш къде му се полага... Да не стане по-голямо мазало?

И, добър съвет НЕ духайте дъно с компресор. Тия с всичките уловители и отделители са рядкост, а с обикновен е много лесно да дръннете някоя капка я конденз, я масълце, я друга гняз някъде по чиповете и след седмица започвате да се чудите що се ебава тоя комп и да псувате китайците.
                    Една най-обикновена мека четка и прахосмукачката (от 5-10 санта) вършат отлична работа.

За бушона на захранването ще си затрая, че много мърморене ми се събра
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Брей, колко зор. Едно такова захранване струва в българско $20, няма начин там да е толко скъпо, че да си оправдае бензина, еле па времето и нервите.

А ако този компютър никога не е изключван от контакта и е стар, има една много, много проста възможност. Батерийката на дъното да е умряла. Тя е с форма на 50 стотинки и кара по 5-6 години, ама някои дъна без тока от нея изобщо не отлепят, след като веднъж ги изключиш. Намери я, извади я и ако покаже по-малко от 2.5 волта - нова от магазина, струва сигурно $0.45, вероятно се казва CR2032 или 2064 или нещо подобно.

Коментар

Намери най-близкия сервиз на ДЕЛЛ до тебе и им го занеси. Ако не е гаранционен, ще дадеш някои $, но ще си го вземеш работещ. Захранванията не са универсални, така, че не става да му забучиш каквото ти попадне....
                        А това с гаранцията, на протектора не си струва галамацията и разправиите... Освен ако не ти кажат, че е изгоряло не само захранването, ами и дъното...

Коментар

Бос , давай си адреса на лични ... ще ти поръчам едно захранване от вашия ebay и ще ти го пусна на адреса ти платено ....
                          Бих ти пратил един от тия 10щайги дето събират прах в нас ... да пишеш по форумите ... ама доставката ще е убииствена
                          Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                          Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                          Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Аааа, тц. Пръв си го заплюх. Ще му напълним къщата със захранвания

Коментар

Каква любоФ,какво нещо,Гоблин няма изпреварване,скочи да решава пак проблема и аз седя и чакам като не разбирам.
                              Днес ми звьнят,имаш колет.....бре викам си,сега стана страшно.....ма колета се оказа тежьк и висок и май са ми задните Билщайни и няма да пускам тема как се сменят.Захранването обаче като дойде ще питам,че там сьм бос,че и гол,това не е окачване на Мерцедес да е лесно.

Мерси за предложението бате,ще черпя ако се оправими се размина без дьно,че сега с пада ми се поти челото.Брата звьни за идея колко ще струва една мотора от Флорида през Панама до Аляска и после Хавай и това нещо не е като истински комп да го накликам и да излезе.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Добре де до кей живея мамка му, в реката по цял ден канута, джетове, цигаретки и fountain-ки, значи - не е забранено - толкова ли нямате курс от примерно, ъъъ, Кънектикът ? Краткия път ще ви е точно пред блока ми...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X