Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компютърът гасне сам. Защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Компютърът гасне сам. Защо?

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
    ...чел съм внимателно абсолютно всички постове,за което ти благодаря.Как да допусна,че там е проблема,след като пробвах три нове и проблема си оставаше.Имам съмнения,че проблема е бил другаде,но...така е по-правдоподобно,а може и да греша,важното е ,че работи.Успех.
    Колега, за напред да знаеш - има ватове, има и китайски ватове. Ако на едно захранване марка JNC, Codegen, Delux или подобни китайски "бомби" пише 400 вата, то това със сигурност не е вярно. Нещо като 300W P.M.P.O на касетофонче с четири батерийки от по волт и половина.
    Има и маркови захранвания, на които каквото пише, това е в действителност - конкретни марки Fortron (FSP), Chieftec, Seasonic и т.н.
    "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
      Колега, за напред да знаеш - има ватове, има и китайски ватове. Ако на едно захранване марка JNC, Codegen, Delux или подобни китайски "бомби" пише 400 вата, то това със сигурност не е вярно. Нещо като 300W P.M.P.O на касетофонче с четири батерийки от по волт и половина.
      Има и маркови захранвания, на които каквото пише, това е в действителност - конкретни марки Fortron (FSP), Chieftec, Seasonic и т.н.
      ...да разбирам,че захранванията,с които сьм пробвал не са били читави.Приемам фактите,такива,каквито са.Благодаря сърдечно за безценните мнения.Дано темата,която развихме да помогне и на други в подобна ситуация.Успех на всички.
      HUSGVARNA 630 SMR
      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

...компютъра работи като нов!От два-три дена телефона взе да гасне-НОКИЯ 6700 класик,не,не е майтап.Явно ме е хванал некакъв лош късмет...
        HUSGVARNA 630 SMR
        PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

...компютъра работи като нов!От два-три дена телефона взе да гасне-НОКИЯ 6700 класик,не,не е майтап.Явно ме е хванал некакъв лош късмет...
          Пробвай с друга батерия. Не е майтап.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            Пробвай с друга батерия. Не е майтап.
            Правилно! Всяко неправилно гаснене на каквото и да е устройство, в което има батерийка! От кога го говорим...
            Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
              Правилно! Всяко неправилно гаснене на каквото и да е устройство, в което има батерийка! От кога го говорим...
              ...току-що пробвах с друга батерия,чисто нова,от магазин с гаранция.Мъртвец е ...
              HUSGVARNA 630 SMR
              PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

изтърван или мокрен
                Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

...за съжаление-не.За съжаление казвам,защото ако е изтърван или мокрен ще знам на къде да се насоча.Просто позната ми се скара,че съм си изключил телефона,извадих го от джоба и верно....така се почна.Включа го,след малко се е изключил....,Днес получих нова батерия....няма никой,сега уж я зареждам....Луда работа!
                  П.П. ...ако уважаемите модератори преценят да преместят темата където трябва,моля.
                  HUSGVARNA 630 SMR
                  PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

...със втора нова батерия вече найстина работи./...с първата чисто нова батерия със един месец гаранция,от верига магазини в цялата страна,нейскаше да ми проговори./Успех на всички.
                    HUSGVARNA 630 SMR
                    PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Успех на всички.
                      Безаварийна нова батерийка и на тебе!
                      Публикувайте отговор

Коментар

Първо попадна ма ментаци захранвания, после на ментаци батерии. Егати късмета.... Вземи иди на врачка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X