Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой от трите лаптопа е най-добър според вас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой от трите лаптопа е най-добър според вас

А, не - спираме обсъждането. За да ти докажа тезата си, все ще настъпя някой NDA - а не съм такъв човек.

Коментар

А другия сервиз на Тошиба е Стемо и последния път ми сменяха дисплей по No Matter What ... гаранцията и им отне точно 35 дни. Лошото е, че ме лъгаха няколко пъти кога ще е готов. Стигна се дотам, че ми казаха да чакам СМС и когато СМС-а дойде и пратих жената да го вземе я попитаха защо е дошла!
      - Ами заради СМС-а!
      - А, така ли?! Ами кой ви го е пратил?
      - Ами как кой - вие!
      - Така ли?! Станала е грешка.
      - Е как може да стане грешка!?
      - Ами госпожо, системата сама го е пратила.

След една седмица жена ми случайно влиза в сайта на сервиза и установява, че има проверка на статуса на поръчката. Оказва се, че нашата е готова, но ... НИКОЙ не е пратил СМС този път, даже и по погрешка.
      ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
      СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
        А другия сервиз на Тошиба е Стемо и последния път ми сменяха дисплей по No Matter What ... гаранцията и им отне точно 35 дни. Лошото е, че ме лъгаха няколко пъти кога ще е готов. Стигна се дотам, че ми казаха да чакам СМС и когато СМС-а дойде и пратих жената да го вземе я попитаха защо е дошла!
        - Ами заради СМС-а!
        - А, така ли?! Ами кой ви го е пратил?
        - Ами как кой - вие!
        - Така ли?! Станала е грешка.
        - Е как може да стане грешка!?
        - Ами госпожо, системата сама го е пратила.

След една седмица жена ми случайно влиза в сайта на сервиза и установява, че има проверка на статуса на поръчката. Оказва се, че нашата е готова, но ... НИКОЙ не е пратил СМС този път, даже и по погрешка.
        СТЕМО не могат да сменят гаранционно дисплеи на Тошиба. Другата фирма беше Импекс. СТЕМО доколокото помня са сертифициран сервиз за HP и Fujitsu. Или са пратили лаптопа в Техно Про или Техно Про имат някаква договорка със СТЕМО да им пращат части за определени ремонти.
        Иначе аз моя нетбук Тошиба си го взех от Мтел и първия път при необходимост от гаранционно обслужване отидох в офиса, от който го взех - както е правилно съгласно Закона за защита на потребителите. От там първо се опитаха да ми обяснят, че трябва да го пратя в официалния сервиз, аз пък им обясних, че това е тяхна работа. След това чаках 1 месец, от който само 2 дни в сервиза. Следващите 2 пъти вече директно звънях в сервиза на Техно Про и им го пращах за тяхна сметка (работят с Интерлогистика) и двата пъти ми го връщаха на 3-тия ден, т.е. днес пращам - вдругиден се връща. Единия път със сменено дъно. Другата седмица ще ходи пак, че нещо много се застоя
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Здравей колега, ето и моето непрофесионално мнение-преди 1 г. и аз търсех "подходящия" лаптоп, спрях се на ACER 5542G и съм доволен.Производителността мо е достатъчна, видеокартата му е идеална за работа с CAD програми както си споменал.Разгледай параметрите-за цената си е напълно приличен(по кледа беше в промоция-999 лв., иначе беше 100-150 лв нагоре). Забележка имам само към батерията-не издържа много дълго.Сравнявам го със служебния ми LENOVO R 400-неговата батерия издържа почти двойно по дълго.Предложението на колегата Caesar мисля че е много добро-споделя мн. положителни впечатления.Lenovo R 400 обаче не ми допада като изработка-лоша сглобка, пластмасата пука, хлабини във фугите и т.н. но е здрав-при ACER сглобката е много качествена.Сервиза му обаче е на ниво-познавам се с човека който ги представлява в града.Ако избора ти е Lenovo огледай добре корпуса и качеството на сглобяване.Успех в избора.
          Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X