От: Кой от трита лаптопа е най-добър според вас
хахаха, точно така!
"не какъв лаптоп да си взема, а какво Lenovo да бъде.." та какво Lenovo да бъде?
Вярно, че в UK ThinkPad T410 е даже под 700 паунда. Но се оказа, че има поне по 5 модификации ThinkPad T410 - с Core i3, i5, i7 и т.н.
На мен ми трябва да е с HDMI, значи поне с "ATI Radeon 5xxx", без значение, чак с какво Core e...
Първоначално публикуван от CAESAR
Преглед на мнение
"не какъв лаптоп да си взема, а какво Lenovo да бъде.." та какво Lenovo да бъде?Вярно, че в UK ThinkPad T410 е даже под 700 паунда. Но се оказа, че има поне по 5 модификации ThinkPad T410 - с Core i3, i5, i7 и т.н.
На мен ми трябва да е с HDMI, значи поне с "ATI Radeon 5xxx", без значение, чак с какво Core e...
). В този ред на мисли човек си струва да помисли с каква операционна система ще работи. Аз предложих Dell-a точно в това отношение. По-сериозните производители използват подготвени за тях Windows-и - оптимизирани за работа с конкретната машина. Само за сравнение, имах Toshiba Satelite L30 със разработен за него Windows XP Home. Тази машина готова и инсталирана работеше 2 пъти по-пъргаво от настолният ми компютър тогава, разполагащ с близо 2 пъти по-сериозни надписи в спецификациите
Коментар