Re: Каква операционна система да избера?
Пробвал съм берлито, пробвах и аерото... и мога да кажа, че и двете са за кошчето. За красиво, красиво е... ама всичките тия 3D ефекти по-скоро пречат и създават неудобство за работа.
Пробвал съм берлито, пробвах и аерото... и мога да кажа, че и двете са за кошчето. За красиво, красиво е... ама всичките тия 3D ефекти по-скоро пречат и създават неудобство за работа.
Пуснат ъпдейт на портовете на машина на майната си. Ъпдейта си върви ли върви и по едно време решавам да се логна... Пиша юзера и паролата, аксептва ги... и ме изхвърля... след по-внимателно зачиане в съобщенията установявам, че libintl.so.6 е станало на libintl.so.8, а bash-а е компилиран да работи със старото... Е, сега трябва да се чака някой друг час да се прекомпилира и bash-a... Не знам, обаче това време брои ли се за ъптайм 

Един пример: Работи си Windows XP SP1 и всичко около него е красиво и спокойно. Но секюрити центъра изревава, че жив или мъртъв трябва да дръпнеш и инсталираш SP2. И ти напомня докато ти писне и го направиш. И след това всичко се омазва... Това е от близкото минало, сега с Vista сигурно живота е песен

Коментар