Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HDD спешно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: HDD спешно

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
    Уважавам това, но не бих нарекъл точно споделяне на know-how-to факта, че са направили това или онова. В подобни задачи това винаги е само върха на айсберга. Нейсе - както по-горе писах - това си е тяхно решение. Мога само да ги поздравя за добре свършената работа.
    Какви са причините за това - не знам.

А това, че разполагат с необходимия софт и хардуер, за да управляват главите поотделно, и да четат сектор по сектор и клъстър по клъстър, е нещо, което като информация не е особено полезно на пострадалия потребител - той така или иначе не вижда нищо от процеса.

Факта, че е пострадал, и че е загубил ценна информация, е показателен за нивото на потребителя!!!

Така че ги приемаме като една черна кутия, в която влиза скапания диск, и след доза късмет и определена сума, от кутията излиза информацията от диска.

Коментар

От: HDD спешно

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
      Телефона и адреса на спешната помощ е най-близкия магазин, продаващ DVD-та. Ценното инфо се записва на максимум 2 бр. по 1 лв.
      Понякога - да. Понякога не помага. В случая ставаше дума за над 360GB. Май райд на мирър ще легне по-евтино от двд-тата

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      ...което като информация не е особено полезно на пострадалия потребител - той така или иначе не вижда нищо от процеса...
      Тук в темата май почти никой не попада чисто в графата "потребител", затова и питат колегите.

Тъй като съм отговорен за повдигането на тази тема, мога да кажа, че изваждането на инфото в конкретния случай се оказа малко над възможностите ми - и като знания и като обурудване. На "пациента" е обяснено да не струпва друг път толкова данни на един носител и без архив, а дали ме е чул - ще проличи по-нататък.
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X