Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Windows 7 ---> Windows XP

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Windows 7 ---> Windows XP

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
    Хм, това "няма диск" да не се е отнасяло за харда? Има една лека врътка с XP SP2 и SATA. Важното е, че сте се оправили.
    Стана ми интересно, кой точно софт не ти работи под 7ца? Чисто любопитство. Ако е някой крак, може да не ми отговаряш, че не знам кой чете тук
    Не ми пука, кой чете тук... факт... Краковете в голямата част работят, защото малка част от тях са написани за т.нар real32bit mode. Голяма част от игрите, а и определена част от приложенията минават през вградения емулатор за 32bit-ови приложения в Windows 7. Все пак има една част, която е прекалено неизвестна или прекалено особено написана за да не работи на Windows 7 - поне аз се сблъсках с няколко такива, но честно казано не им обърнах много внимание, защото не ми бяха важни...

Вероятно човека от поста има съвсем друг проблем, а не по-горе описания... С толкова малко информация обаче дори и спекулация не мога да докарам...

Коментар

Бесен съм, мамицата им!
      100 пъти съм пишман, че минах на Win7. XP ми вършеше работа, а за Убунту ми се реве с глас, защото е рай спрямо това чудо. С админска парола не ми дава достъп до системните папки. Хубаво са го писали за секретарки, ама да бяха помислили и за юзъри с необходимост да пипат навсякъде. Има ли някакъв хак, че съм на косъм да набия формат, и да го пратя на мястото му. За другите бъгове с мрежата - няма да отварям дума, заобиколил съм ги.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
        Бесен съм, мамицата им!
        100 пъти съм пишман, че минах на Win7. XP ми вършеше работа, а за Убунту ми се реве с глас, защото е рай спрямо това чудо. С админска парола не ми дава достъп до системните папки. Хубаво са го писали за секретарки, ама да бяха помислили и за юзъри с необходимост да пипат навсякъде. Има ли някакъв хак, че съм на косъм да набия формат, и да го пратя на мястото му. За другите бъгове с мрежата - няма да отварям дума, заобиколил съм ги.
        Няма хакове. Ако наистина си с влязал с администраторски акаунт може да пипаш всичко с изключение на това да изтриеш Windows директорията

Коментар

Няма и не е имало друга парола или акаунт. Лично инсталирах. Не ми дава дори да отворя Documents and Settings, само като се опитам да видя какво има вътре и access denied!
          п.с. Ся гледам, че било шорткът. Как да е, намерих начин. От няколко месеца се надлъгваме с него, че си нямам друга работа.
          Обаче голяма част от работните ми директории седят на Read only, 10 пъти се опитвах да оправя атрибутите - и греда! Смъкнал съм всички възможни защити и рестрикшъни. Понякога прави проблеми заради флага, понякога - не.
          За шеринг - забравИ!
          Не мога да си обясня какво му харесвате на тоя Win7. След ХР е падение, а за осмицата не ми се мисли
          Последно редактирано от Rabin; 20-12-12, 13:35.

Коментар

Re: Windows 7 ---> Windows XP

Documents And Settings е линк към Users - влез направо там. И аз малко бях ошашавен отначало но се свиква бързо.
            When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Коригирах горния пост.
              За 5 месеца не мога да му свикна. Лошото е, че ползваме много особен VPN за Win, и няма кой да се занимава да ми търси вариант за Линукс. Иначе да съм го разкарал 5 пъти поне.

Коментар

туй ще да е онова безумие на митниците
                When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Не, една дебела корпорация се е параноясала на тема сигурност. В резултат на това размятаме по масите листенца с написани витиевати пароли, които за капак се и сменят на месец-два. С тия листенца и чистачката може да се логне при желание.

Коментар

Какво да му харесваме Просто на някои им се налага заради разни софтуери, които ги няма за линукс.

Коментар

Има 2-3 теми в които гледам основно хвалби по отношение на новата ОС, когато е излизала.
                      Долу в "сходни теми".

Коментар

Ами нормално, линукса е много юзър ънфрендли, например не можах да си подкарам опен гл а на едно сърверно ати и съответно Убунтуту вървеше като на пентум 3.
                        Всичко което тръгнеш да инсталираш ти мрънка - нямаш библиотеки и какво ли още не - да ако разбираш няма проблем но ако си потребител няма да се оправиш.
                        Да не говорим за липсите на страшно много софтуер, който масово се ползва. Фотошоп, Аутокад, Адобе пакетите и какво ли още не, да има заместители но какво от това - вършат нещо но не точно това което трябва.

За това Уиндоуса се ползва много, човка тук клик там и тръгва (някак си) няма значение как но е супер лесно за който и да е. Аз също бих го махнал и минал на линукс но не става. Пробвал съм.

Коментар

Аз пък мисля, вечерта да си преинсталирам лаптопа. Сега съм с 7, но искам ХР!!!!!!
                          Имам флашка която е 4гб, до колкото разбрах, трябва да я направя на NFTS, и след това от биоса да избера от къде да взима информацията - инсталацията.

Коментар

Не само, трябва да я направиш бутабъл, за да тръгне от нея.
                            Много по лесно е да си го запишеш на ЦД.

Коментар

Значи вече утре ще го правя,че сега нямам дискове. Така като гледах как ми преинсталираха компа на 7-ца. Изглеждаше лесно и просто, сега да видим дали самичък ще мога да се справя към ХР.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                                ...Не ми дава дори да отворя Documents and Settings, само като се опитам да видя какво има вътре и access denied!...
                                Колегата го е обяснил - тези иконки са линкове, имат си стрелка. Не са истински папки. Виж им "proerties" и виж къде им е реалното място.
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X