Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Apple iPhone 3G

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Apple iPhone 3G

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
    ...ЕЙЧ-ТИИ- СИ е недоразумение за мен и то заради уиндоуса, много е бавно, а гпс-а му хващаше един спътник, точно отгоре в първите 20 мин....
    Това ме навежда на мисълта, че не си ползвал HTC. Че уиндоуса е полюция знаеме, но НТС-то се справя ВЪПРЕКИ уиндоуса а това е героизъм. А навигацията не е по-бавна от малките Гармини. Въпреки уиндоуса.
    Последно редактирано от drukman; 03-08-09, 12:24.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Bobkata Преглед на мнение
      Не си прав.HTC-то ми еTouch 3G...най-евтиния модел на HTC.Като качество на изработка е много напред в сравнение с много други марки,включително и Nokia,материалите използвани за направата са добри и не евтинеят както примерно при 5800.Изпускан е върху теракот-работи безотказно.За Windows-а съм съгласен,че не е бърз-не е,но за мен лично не е толкова зле.Може би за това HTC започнаха да се ориентират към Android платформа.За GPS-а не мога въобще да се съглася-когато пусна Garmin докато зареди програмата (5-6сек) и вече е хванало сателити (обикновено 3-4 чертички от скалата в главното меню).
      Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Това ме навежда на мисълта, че не си ползвал HTC. Че уиндоуса е полюция знаеме, но НТС-то се справя ВЪПРЕКИ уиндоуса а това е героизъм. А навигацията не е по-бавна от малките Гармини. Въпреки уиндоуса.

E, не съм от хората, който ще изкажат мнение без то да е обосновано.
      Естествено че съм ползвал. Модела бе HTC TOUCH DIAMOND .
      Впечатлен бях как с едно "точване" с клечката натискаш всичко друго, и да си в гпс-а, аха да стане и някой вземе че ме потърси. Изтраях го 3 месеца. На това казвам героизъм.

Колкото до това дали ми е "кисело гроздето" на колегата(разбрах кой си!) ще кажа, че едва ли някой тук може да е ползвал гсм ТAG HEUER 2009-та, месец и чао.
      Последно редактирано от ПЛАМЕН ТЕНЕВ; 03-08-09, 17:26.
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Един приятел си търси iPhone 3G на добра цена /не уточни кое е добро и кое лошо, а и аз не знам/. Говореше за втора ръка, ама пък ако има и нов евтин... Ако някой предлага може да пише в темата или да ми драсне лично по-добре. Доколкото знам в Щатите са доста евтини, за Англия ще видя, така че ако някой внася, праща, продава, заменя срещу ракия да свирка.
        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Да започнем с навигациите:
          Има доста навигиращи програми turn by turn (iGo, Navigon, Cygic, TomTom.. )

Има и най-различни специализирани GPS програми.

Има и няколко кокпита като този:

Има и програмки като тази, която ползвам:

Gas Cubby:

Гледам Land Rover са направили концепт около iPhone ;-)

Иначе като сте някъде на скучно място може да се забавлявате с Off-road така:

или on-road

Така, че според мен - iPhone определено става за off-road
          а и не само...

Коментар

позачетох ви малко мненията по темата
            такаааааа
            всички сте общо-взето прави
            по принцип най-добрата машина"устройство" е РС
            перонален комютър
            има най добро програмно обезпечаване
            и най големи възможности
            и съответно с модерна и скъпа операционна система
            та в този ред на мисли един телефон дори и да е 20 инча екран той все пак си остава телефон защото в най-добрия случай ще е с WM6.5
            една преносима навигация в най добрия случай ще е с WIN-CE5

и от тук нататък започват КОМПРОМИСИТЕ

та не може да се очакват чудеса от една машинка за малко пари

Коментар

Първоначално публикуван от kkrraassyy Преглед на мнение
              позачетох ви малко мненията по темата
              такаааааа
              всички сте общо-взето прави
              по принцип най-добрата машина"устройство" е РС
              перонален комютър
              има най добро програмно обезпечаване
              и най големи възможности
              и съответно с модерна и скъпа операционна система
              та в този ред на мисли един телефон дори и да е 20 инча екран той все пак си остава телефон защото в най-добрия случай ще е с WM6.5
              една преносима навигация в най добрия случай ще е с WIN-CE5

и от тук нататък започват КОМПРОМИСИТЕ

та не може да се очакват чудеса от една машинка за малко пари

Хехе..
              Не случайно преди време слогана на Apple беше: Think Different /Мисли различно/

Не всяко PC e с Windows, не всяка навигация е с wince.

Компромисите започват с Windows

Коментар

Да, рекламният отдел на епъл трябва да бъде боготворен от фирмата (работи), и линчуван от купувачите (кълват).

Компромисите започват с Уиндоус. За жалост - снобарията не свършва с епъл.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Уиндоус ми напомня за демокрацията...
                  "Демокрацията не е най-добрата форма на управление, но за жалост не е измислена по-добра."
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от the shaman Преглед на мнение
                    Хехе..
                    Не случайно преди време слогана на Apple беше: Think Different /Мисли различно/

Не всяко PC e с Windows, не всяка навигация е с wince.

Компромисите започват с Windows
                    ......даааааа
                    и не всяко РС е Apple...
                    не става въпрос за търговски марки
                    .....по тази логика или Apple или нищо а ???
                    да купуваме хартиени карти от бензиностанциите и да се ориентираме някакси??

Коментар

Вижте. Я ми обяснете кой нормален телефон ще може да издържи ако го сложиш на таблото. Чудно ми е също какви пък са тия бъгове и дефекти дето ми ги дрънкате. iPhone, собено 3GS е идеален за оффроуд щото си има карта, компас и програми за безжичен контрол на колата, което си е удобно щото ако например си забравил да я заключиш с тоя телефон нямаш проблеми. Така, че не ми дрънкайте някакви измислици. Щото просто се излагате.

Коментар

Първоначално публикуван от martucha1998 Преглед на мнение
                        Вижте. Я ми обяснете кой нормален телефон ще може да издържи ако го сложиш на таблото. Чудно ми е също какви пък са тия бъгове и дефекти дето ми ги дрънкате. iPhone, собено 3GS е идеален за оффроуд щото си има карта, компас и програми за безжичен контрол на колата, което си е удобно щото ако например си забравил да я заключиш с тоя телефон нямаш проблеми. Така, че не ми дрънкайте някакви измислици. Щото просто се излагате.
                        Като за първия си пост в този форум - си избрал най-подходящите думи и изрази. Добре дошъл.
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от martucha1998 Преглед на мнение
                          Само за да не си толкова категоричен в изказванията си, ти препоръчвам да метнеш едно око ТУК и ТУК и ТУК и на още десетина места. Та, в крайна сметка ще разбереш в какво се състои заблудатат ти.
                          И го карай по-леко. Ще си докараш инфаркт така.
                          LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Е хаиде сега.... и аз си мислех че 3GS е а то се оказа
                            и после нова навигация и фотоапарат а и данезабравя и един по непретенциозен тел накрая че тоя се оказа че и на влага....

п.п за кафето е идеален но за офф по добре не!!!
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

А полека къде тръгнахте да сравнявате Win Mobile със Apple .... софтуера за Win Mobile ако ще има да се изрежда , няма да спреме с години .... това iPhone , по-прехвален и гърчав телефон не съм виждал ... кво има ? едно меню и кот му бутнеш допълнително , стига да не го брикне ... аз съм с HTC Touch2 и съм супер доволен , за цена от 450 лева е просто муцка ... а новичкия iPhone , мисля беше около 900-1100 лева , за толкова може да си вземете HD2 ... който общо взето ще ви разбие представите за телефон ...
                              Няма кал - Няма кеф !!!
                              Suzuki Samurai LJ410 1984
                              Suzuki LTZ400 2008
                              Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Ето ви едно мнение от един мнооого пристрастен.
                                1.Мака е домашен любимец а PC e шир потреба
                                2.Откак имаме 10 мака в офиса нема спече,нема бъгяса ,нема преинсталирай
                                3.I phone си става за оффроуд ,ако някой иска подробности да пита колегите от Вромос къде са намирали моя,какво съм го правил и всеки ми издържа поне година в ръцете а аз съм мега писюр
                                За колегата с ВЕРТУТУ да обясна ,тази смешна тежка машина има едно копче наречено CONSIERGE BUTTON и се ползва(трябва да знаеш език не като гегите които слагат верту на масата и говорят 7 езика на булгарски)натискаш и ти вдига добър чичко или лелка на която например и казваш да ти запази място в най гъзарския ресторант в Париш,или билет от Лондон до Айтос например,само да допълня че тази функция в БГ почти никой не я ползва и плаща, и за кво ми е Верту???Да се праим на тъпите п....Със същия успех вземай един китайски ментак и пак си гъзар
                                4.аз съм си в възторг от I phone ,купих си първия 7 дни след като се появи изобщо и сега съм си с последния
                                Единствен недостатък е че е малко големичък,ама се свиква

Поздравявам ви с едно видеоПак повтарям аз съм пристрастен към епъл затова може и да не съм много прав

http://www.vbox7.com/play:44d97989
                                ПРАВЕТЕ СИ КЕФА БЕ ХОРА!!!!!!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X