Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Apple iPhone 3G

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Apple iPhone 3G ????

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
    А интерфейса е изключителен ( според мен). Подобен е и интерфейса на епълските лаптопи.
    Разработвал съм приложения за iPhone, та ми се е налагало да си играя с него буквално по цял ден... и при продължителна работа си имам едно на ум за необходимото количество ръкомахания . Определено обаче поне в това отношение е на светлинни години пред Уиндоус Мобайл. Ще видим как ще е Уиндоус 7, когато излезе и във версия Мобайл. За сега изглежда обещаващо. При Нокията обаче, макар и най-млада като платформа, определено си личи, че имат опит именно с правенето на интерфейси за телефони .
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

До: Apple iPhone 3G ????

Има реплики на iPhone дето изглеждат плачебно пред него.Та за него сега, в милата ни родина скъпо ще ми е да си играя през интернет навсякъде ако не разчитам на Wi-Fi а то такова няма навсякъде.Менюто е яко и цветно и до там.
      За следващия избор на телефон бих се доверил на Window$ Mobile тъй като те поне са се доказали през годините.

Коментар

До: Apple iPhone 3G

Не съм казал но пак повтарям
        В оригиналният си неразкопчан и не-хакнат вид iphone е едно недоразумение. Нямам време да изброявам недостатъците му. Качествата по-горе ги изброих - на мен лично ми е достатъчно че мога да си чета книги в метрото, управлявайки всичкото прелистване и прочие ориентации с една ръка (с която го и държа), докато с другата невинно си отвоювам жизнено пространство
        Плюс възможността да си управлявам сървърите при паника, от всяка пътна отбивка.

За офроуд (цапане, мокрене) - абсурд.

Невъзможността бързо да махнеш батерията в случай че го намокриш солидно например те обрича на това да го гледаш безпомощно как умира трагично без да можеш да си мръднеш пръста. Проверено е. Там където при друг телефон просто ще махнеш батерията и ще му мислиш после. Това е достатъчно никой сериозен човек да не разчита на него извън пътя.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          ..За офроуд (цапане, мокрене) - абсурд.

Невъзможността бързо да махнеш батерията в случай че го намокриш солидно например те обрича на това да го гледаш безпомощно как умира трагично без да можеш да си мръднеш пръста. Проверено е. ...
          И аз проверих, при това с ракия. Сега имаме труп. С подходящ инструмент + майката + нож + поялник батерията се маха за 10-15мин.

Уникалния екран обаче е много уязвим на натискане и огъване. Чупи се. Ако седнеш на него и край.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Не знам за вас колеги ама на мен 1000 лв точно за тоя телефон са ми много, при положение, че за тея пари може да се вземе по-хубав телефон.Разбирайте корпус, по-добра камера, процесор и др. екстри.

Коментар

Хиляда лева не си струва при никое положение. Абсурд. То кой ли телефон ги заслужава вече тия пари...

Тук почват на 100$ с абонамент, 3Gs na 200$, така чат-пат се ядва, и пак не е сигурно дали ще ми е пръв избор.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Има дето ги заслужават, въпрос за ценители на телефони като мен.На Nokia, 8800 серията и Верту-та си заслужават парите и все пак те са насочени не към масите, а хора с по-големи доходи.
                В България и по-малко може да се намери и с договори може ама си е вътрак работата.

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
                  Има дето ги заслужават, въпрос за ценители на телефони като мен.На Nokia, 8800 серията и Верту-та си заслужават парите и все пак те са насочени не към масите, а хора с по-големи доходи.
                  В България и по-малко може да се намери и с договори може ама си е вътрак работата.
                  Кое Верту точно си заслужава парите и освен признак на финансово състояние, какви други достойнства има като телефон?
                  Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                  NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Кое Верту точно си заслужава парите и освен признак на финансово състояние, какви други достойнства има като телефон?
                    А вие защо биете негрите?
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                      А вие защо биете негрите?
                      Абсолютно.

Коментар

Само потвържавате втория ми ред.Материалите от които те са изработени и самия модeл "Верту" определят цената му.

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
                          Само потвържавате втория ми ред.Материалите от които те са изработени и самия модeл "Верту" определят цената му.
                          Ама аз не споря с никого.
                          Но имам Епъл, а не Верту и мога да говоря само за неговите достойнства и недостатъци.
                          Пък и притежавам няколо акции от Епъл, така че рекламата ми се отразява добре.

Коментар

Скъпите материали използвани за телефонче (на врата или в джоба) правят ексклузивен продукта заради качество и изработка на корпус, прозорец на екран и копчетата. Повечето потребители ползват червена и зелена слушалка, защото сме ампутирани откъм способност за помнене на числа.
                            Спомням си навремето когато имахме само домашни телефоно,как помнех над 50 номера.
                            ай-фон е продукт тип "Ширпотреба", и то каква...
                            Уникален инрефейс;
                            ъ...как беше, капацитивен дисплей, че и голям;
                            едно копче (всичко на всичко);
                            софтуери бол;
                            памет ли, кажи колко ти трябва;
                            стабилна работа;
                            Wi-Fi;
                            safari;
                            i-pod;
                            ...
                            че се дави, да;
                            че не се маха лесно батерията,да ама аз за година и половина не съм го давил и не ми се е налагало да му вадя батерията, и на топло държи, на припек.
                            ВИрту ли, смешка със претенции за VIP място до пепелника в чалгарията.
                            нокия 8800 е бедния роднина на смешката.
                            ЕЙЧ-ТИИ- СИ е недоразумение за мен и то заради уиндоуса, много е бавно, а гпс-а му хващаше един спътник, точно отгоре в първите 20 мин.

Новият епъл е по добър от стария, това е видно от всички тестове.
                            Че не е водолаз и не оправя леглото...ясно, но е една страхотна джаджа за "ало" и забавление.
                            Който иска, да си мечтае за виртуту.
                            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Днес имах възможност да се запзная по-сериозно с Ай-фона на Епъл-а. Промених си мнението. Към по-добро....

Достоен апарат. и СТАВА за оффройд. При определена и то ЕВТИНА - 40/60 лева допълнителна инвестиция.....
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                                ЕЙЧ-ТИИ- СИ е недоразумение за мен и то заради уиндоуса, много е бавно, а гпс-а му хващаше един спътник, точно отгоре в първите 20 мин.
                                Не си прав.HTC-то ми еTouch 3G...най-евтиния модел на HTC.Като качество на изработка е много напред в сравнение с много други марки,включително и Nokia,материалите използвани за направата са добри и не евтинеят както примерно при 5800.Изпускан е върху теракот-работи безотказно.За Windows-а съм съгласен,че не е бърз-не е,но за мен лично не е толкова зле.Може би за това HTC започнаха да се ориентират към Android платформа.За GPS-а не мога въобще да се съглася-когато пусна Garmin докато зареди програмата (5-6сек) и вече е хванало сателити (обикновено 3-4 чертички от скалата в главното меню).
                                Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X