Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв телефон (смартфон).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв телефон (смартфон).

То ясно че по външен вид ги избира, за останалото пита мен, защото смята че аз рабирам от всичко ( аз съм заел мястото на Татко), но аз седя и гледам едни характеристики и нищо....
    Сега Хонора е по-стария нали? Щото нещо се обърках.
    То и характеристиките странни, единия има повече пиксели, но по- малка матрица, обаче пък с повече фото-видео екстри.
    Май ще послушам съвета ти и ще и кажа да види какви калъвчета има за двата
    Красотата ще спаси света
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

• От: Какъв телефон (смартфон).

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
      P9 Lite се води една идея по-висок клас. Хуавей дори се очаква да пуснат новия флагман P10 до края на февруари на изложението в Барселона. .
      P9 Lite единствено и само ако е без пари от оператор. Иначе не. Не е лош, но е много надценен. До 400лв xiaomi i Meizu нямат конкуренция.
      Пример XiaoMi Mi5 извит екран , 3GB RAM Snapdragon 820,Rear Camera: Sony IMX298 sensor, 16MP 4-axis OIS camera, with PDAF and DTI technology, екран е LCD: JDI FHD R63452 CMD PANEL. Задължително след купуване флашване с оригинален РОМ .

Коментар

Първоначално публикуван от biol Преглед на мнение
        P9 Lite единствено и само ако е без пари от оператор. Иначе не. Не е лош, но е много надценен. До 400лв xiaomi i Meizu нямат конкуренция.
        Пример XiaoMi Mi5 извит екран , 3GB RAM Snapdragon 820,Rear Camera: Sony IMX298 sensor, 16MP 4-axis OIS camera, with PDAF and DTI technology, екран е LCD: JDI FHD R63452 CMD PANEL. Задължително след купуване флашване с оригинален РОМ .
        Нищо не разбрах. Последното изречение пък съвсем ме отказа.

A1+

Коментар

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5-6948.php
          Китайците в магазина слагат модифициран ром - с реклами ....Задължително е да се флашне с оригинален ром, лесно е и няма проблем

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Някой нещо за Galaxy A3 2017? И струва ли си допълнителните кинти спрямо 2016 модела?
            Понеже никой нищо не казА, взех че го поръчах. Утре ще го видим що за стока е. Е със сигурност ще е по-добре от сегашното ми Galaxy Ace 2, въпроса е с колко.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Re: От: Какъв телефон (смартфон).

Понеже никой нищо не казА, взех че го поръчах. Утре ще го видим що за стока е. Е със сигурност ще е по-добре от сегашното ми Galaxy Ace 2, въпроса е с колко.
              С много Спарки. Специално този не съм го гледал, но напоследък самсунг правят едни от най добрите телефони. Софтуера също е приличен. Има дразнещи апп ове, но идеално щастие няма.

Коментар

За досадни япове до няколко месеца ще има ROM със сигурност, та не са ми чак болка за умиране. А и като забраниш ъпдейтите обикновено и със стоковия ROM се кротват.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За досадни япове до няколко месеца ще има ROM със сигурност, та не са ми чак болка за умиране. А и като забраниш ъпдейтите обикновено и със стоковия ROM се кротват.
                  Не знам дали си заслужава къстъм ром. По скоро роот и ги изтриваш директно.

Коментар

Досегашния ми е отдавна с къстъм ром. Даже смених няколко през годините. И определено си струваше. Ще видим де. Утре трябва да дойде и ще си има занимавка да го разцъкам.

ПП: Root на заводски ROM може ли да се направи, и как точно? Малко ми е тъмна индия - няколко пъти вече се занимавам с това, и всеки път забравям всичко 5 минути след като си наглася телефона. Придобил съм уникални свойства по отношение на бързо разчистване на информация от междуушието. Тоя web проект ми взе здравенцето.

Коментар

• Re: Какъв телефон (смартфон).

Само роот с кинго роот толса. Сваляш ес файл експлорер и директно триеш аповете.
                      Трябва да му разрешиш рут експлорер от менюто. Кинг рута си слага бизи бокс и апп което да комуникира с него.

Коментар

Оки, ще се поупражнявам тия дни.

Коментар

Оки, ще се поупражнявам тия дни.
                          Ти за да качиш къстъм ром първо рутваш оригиналния.

Коментар

Баси мааата, за кво говорите ?
                            И малката ли ще иска таквизи неща от мен?

A1+

Коментар

Няма, споко.

Коментар

Иване, Хонор е по-новия модел и може би малко по-красив, но с по-малък избор на калъфчета.

За останалите, за които цената не е водеща - Хуавей Нова, Нова Плюс, P9 - това са телефони, които аз като фен на Самсунг оценявам като по-сполучливи за покупка. Самсунг наистина е номер едно производител пред Епъл и Хуавей (на трето място). Случайностите не са случайни.
                                ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                                СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X