Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телефон с две сим карти?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Телефон с две сим карти?

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
    А как е като синхронизация с Outlook?
    Не с Аутлук...с нищо нямат синхронизация. Ако питаш как да си прехвърлиш телефоните...копи/пеист с друга карта или лист и химикал.

Коментар

Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
      Т'ва му е хубавото на Китай, че там всички стоки са оригинални.

Ето тук има голям избор, а пък този е и с аналогова телевизия.
      Не знам дали забелязвате чисто китайското разположение на цифрите...

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
        А как е като синхронизация с Outlook?
        Привилега няма проблеми...
        LZ1RED

Коментар

имам възможност да внеса китайски тел. с 2 СИМ карти работещи едновременно и ТV тунер... много подобен на този от линка по-горе, но ще струва около 180-200 долара докаран в Сф с всичко платено /транспорт, мито и ДДС/... вместо 425лв. Ако се съберат 5-6 кандидати, ще поръчам 10бр /да има и за резерва /
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ами аз все още не съм си купил и не съм се разбързал, но везните клонят към Самсунг Д880. Не си падам много по слайдери, но някъде четох, че Д780 не изписва имена при повикване от едната карта и още нещо имаше, което не си спомням вече и категорично го отписах. Тоя китаец, за който казваш, че можеш да внесеш, пробван ли е от някой какво представлява в действителност?
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

по добре си вземи самсунг
              тези китаиските са големи ментета имах три и все нешто не им работеше
              ако искаш мога да те свържа с приятел които ги внася
              проблема при китаиските стоки е че ако работи един месец без да има проблеми значи ще изкара доста време, не изкара ли месеца го хвърляи няма кои да го поправи части за тях се намират само от друг такъв счупен
              цена:200-300лв без гаранция
              . LRE Bulgaria.
              RRC SE V8 91г.

Коментар

И аз колкото имам нужда от такова чудо, толкова и се отказвам точно преди да си взема.
                Хубаво, удобно, носиш един телефон /е, малко по-голям/, а си плямпаш през два оператора.
                Ама като падне батерията губиш и двата.
                Често ми се налага като умре единия телефон да местя нужната ми карта в другия и да си свърша работа.
                Ще си ходя с два докато почнат да ги имплантират.

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                  Ще си ходя с два докато почнат да ги имплантират.
                  Ще има да почакаш.
                  Аз тия дни си купих PRIVILEG ZM90
                  Изненадващо добра аналигова твелевизия.Голям тъч скриин . Страшен саунд. И чете книги.Това му трябва на селянчето
                  Засега съм доволен. като доловя слабости ще пиша.
                  Ааа сещам се ... - лош FM тунер . И камера.
                  Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Внесохме 100 броя, от които 10 с ТВ тунер..... 2 лошо развалени, 3-4 с дребни дефекти, които отремонтирахме. Като цяло - много здрави, хубав саунд, батерия 4200 Ah - с две симкарти и доста разговори - 2 дена... С карта 2Г прави дискотека с МП3-ките.... Недостатъци - няма синхронизация с Оутлук, кофти измислен слот за зареждане. Продължават да се обаждат хора и да искат да им доставим от тоя модел.. Здрав и безпроблемен излезе. Щом при мен издържа вече 5-ти месец...!!!! Модела с телевизора е с по-голям екран, антената на телевизора се прибира в корпуса - лови всички ефирни аналогови телевизии до които може да се докопа... И то ги лови много добре. От 10 броя ни откраднаха по летищата 6, останалите 4 работят без проблем. Единия сина ми го изпусна от високо и се сцепи дисплея - естествено части за тях няма, защото внесохме малко само за образец.....
                    Лошото на китайците е, че марките за нищо ги нямат... Нашите примерно нямаха никакъв бренд.... Иди разбери ако поръчаме повторно какви ще дойдат...Затова и се въздържаме....

Коментар

Надявах се да се включиш.
                      При теб съм виждал такава работеща изгъзица. От Ch.
                      Забрави да кажеш, че ако се сложи върху два изправени кибрита, може да се пресъздаде "Тайната вечеря"
                      Уж съм се стремя да съм технологично в час, ама за чий ... ми е телефона да е TV, да ми сгъва салфетките и да полива цветята?

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                        Надявах се да се включиш.
                        При теб съм виждал такава работеща изгъзица. От Ch.
                        Забрави да кажеш, че ако се сложи върху два изправени кибрита, може да се пресъздаде "Тайната вечеря"
                        Уж съм се стремя да съм технологично в час, ама за чий ... ми е телефона да е TV, да ми сгъва салфетките и да полива цветята?

Поздрави
                        МИ на теб не ти трябва, ама я си представи че си продавачка в магазин и любимия ти сериал го дават в работно време.... Тогава ТВ-то е безценна придобивка... Иначе верно аз натискам по 2-3 копчета за начало и край на разговорите само.... Но пък саунда и двете карти си залужават отсекъде....

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                          МИ на теб не ти трябва, ама я си представи че си продавачка в магазин и любимия ти сериал го дават в работно време.... Тогава ТВ-то е безценна придобивка... Иначе верно аз натискам по 2-3 копчета за начало и край на разговорите само.... Но пък саунда и двете карти си залужават отсекъде....

+1
                          Скуката ражда пороците!

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев Преглед на мнение
                            Ще има да почакаш.
                            Аз тия дни си купих PRIVILEG ZM90
                            Изненадващо добра аналигова твелевизия.Голям тъч скриин . Страшен саунд. И чете книги.Това му трябва на селянчето
                            Засега съм доволен. като доловя слабости ще пиша.
                            Ааа сещам се ... - лош FM тунер . И камера.
                            Сигурно си първия дето казва че е супер нищо всеки си има мнение а ето и моито:

Изключително некачествени материали...
                            лош дисплеи...
                            още по лош софтуер....
                            както каза лоша камера...
                            и така нататък................

В момента с 2 телефона Асус Р535 и Кютек 9100 втория го взех за 300 лв втора ръка ако имаш възможност да ги видиш наживо и да ги сравниш с привилега ще се радвам да напишеш коментар

Коментар

Аз имам Samsung d 880 от 2 месеца и съм много доволен.За екстрите не говоря, тъй като от тях ползвам само калкулатора,будилника,рядко и камерата.Батерията се представя нормално- 2 зареждания на седмица( говоря около 1000 мин на месец).Менюто е лесно,имаики предвид, че години наред преди това бях с Nokia.

Коментар

Samsung D880 Duos жената е с този и работи безпроблемно вече над година, а тя го тормози непрекъснато (вярвайте ми непрекъснато ). Софтуера, който върви в комплекта е доста читав и нямах никакви проблеми с прехвърлянето на контактите от едно MIO и от една Nokia. Според мен е читав и си залужава, но и аз не харесвам слайдърите . Иначе съм виждал и китайските, собственика твърдеше, че добре работи, но на мен ми приличаше като зглабян на "битака".
                                Range Rover Sport 2.7

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X