Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телефон с две сим карти?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Телефон с две сим карти?

Здравейте, от 3 месеца ползвам Sumsung D880 duos и съм доволен, батерията държи по 4-5 дена и средно р-ри около 2 ч. Удобен е за работа и прави добри снимки. Успех при избора и покупката.

Коментар

До: Телефон с две сим карти?

А някой да знае нещо за това http://arex.911.bg/a2/offers.asp?p=4087787&id=6019или това http://www.fujitel.hit.bg/
      Някакви впечатления някой да е ползвал?

Коментар

От: Телефон с две сим карти?

Някой може ли да опресни темата.Трябва да взимам два,за дъщерите,че заминават за чужбина. И така,да не мъкнат апарати.
        Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
        "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
        "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Има толкова много евтини апарати с две сим карти в момента, но аз лично имам предпочитания към самсунг(над 4г съм със Samsung D780, скоро се сдобих със смартфон, но не ми се оставя Д780). Предполагам ще има хора да дадат отзиви и за други марки, имаше и нокия с 2 карти и какви ли още не, но те съветвам да не е съвсем китайски телефон
          Успех с покупките !

Коментар

Бях със Самсунг D880/сега в съпругата и пак си работи без проблем/, на сметка си купих Motorola EX128, тъчскрийн, 3.2 инча дисплей и 950 милиампера батерия, 4 дена не са му проблем.Задният капак е гофриран и защитен с някакво покритие против надраскване.На тъча сложих екран и няма проблеми и там.Тънък е, не е някоя тухла и съм много доволвн.Зор се намират само на изгодна цена, в един интернет магазин го има за 490 лева, моя чисто нов го взех от обява за 110.
            Работи перфектно с двете сим карти и няма проблеми с приемането дори в по-затънтени места.

Коментар

Acer DX900. Освен, че е с 2 карти има WiFi и GPS. Инсталирал съм му гармин и си е голямо удобство да ти е в телефона. Не мисля обаче, че е внасян официално у нас. Но скоро видях в един магазин за 200 лв. Недостатъците му са недостатъците на WindowsMobile.

Коментар

Благодаря за инфото. Поздрави.

Коментар

От 5 години съм с двойна сим карта смених два привилега, един китаец и сега съм с Но киа 101, няма йекстри, но за сметка на това има всичките предимства на евтините модели на марката, дълъг период без зареждане и отлично приемане.
                  Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Ползвах samsung d 880 4 години и нямам абсолютно никакво оплакване сега съм със samsung 5212 старшен телефон- екстри клонящи към никакви - НО малък като размер, силен звук на слушалката , добър сигнал , батерия 4-5 дни при сериозни разговори и е с дварадио модула т.е. когато говориш по едната карта а те търсят по другата ти сигнализира а на човека отсреща дава свободно. Препоръчвам.

Коментар

Било почивен ден,а...Още веднъж благодаря,нямам притеснения и от неизвестни марки.

Коментар

Първоначално публикуван от dvdesh Преглед на мнение
                        ...и е с дварадио модула т.е. когато говориш по едната карта а те търсят по другата ти сигнализира а на човека отсреща дава свободно...
                        Че те не са ли всички така? Някога карах 5-6 месеца едно китайче от Метро и имам чувството, че и то беше така. Трябва да знаете обаче, че ако говорите повече време на ден трябва да ползвате слушалки или блутут. Боли главата иначе...

Коментар

За съжаление не са. Повечето китайци (но не всички) и по старите samsung са, а всички нови включително моделите на nokia и смартфоните са с един модул за да пестят енергия. И тогава в случай на обаждане еденовремено и от втората карта на човека отсреща в телефона звучи " телефона на абоната е изключен"

Коментар

В такъв случай не би трябвало да те боли главата от него, а от моя ме болеше. Тъкмо го хвалех една вечер на един дето извади 2-3 телефона и ме попита дали ме боли главата, а тя се пръскаше в този момент. Нещо, което при работата ми с 2 телефона не се е случвало. Ако някой ден забравя за слушалките и блутута след час-два разговори веднага се появява болката.

ПП. Това наскоро го писах някъде тук...

Коментар

Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнение
                              Боли главата иначе...
                              Оправи си стойката по време на разговор. И си подбирай събеседниците. Телефонът няма общо

Коментар

Искаш ли да се обзаложим? От 12 години разговорите по телефон са ми основната работа. А дано да знам по-добре как ми се държи главата при работа с 2 телефона и при работа с 1 телефон с 2 карти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X