Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И отново - съвет за избор на смартфон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И отново - съвет за избор на смартфон

Благодаря , на всички за съветите , бях малко по вода и нямаше как да отговоря , но задачата беше поставена за един ден и се спряхме на Нокиата - оранжева. Тъщата си я хареса От тук насетне да се оправя сама
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Малко впечатления след 2 месеца ползване на САТ-а.

Батерията стабилно държи между 8 1/2 и 9 1/2 дена. Излезе и един минус - практически е невъзможно да се проведе разговор докато телефона е на спикър. От отсрещната страна се оплакват че не ме чуват, и се налага да говоря наведен на 1 педя от говорителя, което на практика обезмисля ползването на спикъра. Така или иначе за мен това не е голяма драма, спикъра го ползвам 2 пъти годишно.
      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

И аз да споделя за еволвео-то с голямата батерия - за сега около 6-7 дни при интензивни разговори и твърдо един ден ровене из телефона, интернет и т.н. Без проблеми оцеля първите две падания, общо взето изглежда стабилно направен. Даже взех, че го харесах. За сега оплакванията ми са от дребни софтуерно-интерфейсни недомислици, например не мога да си закача определена мелодия към даден контакт и когато прикачам снимка към някой контакт автоматично я изрязва. Също не мога да си настроя определена мелодия за смс-известяването. Но за тези неща може би има някакъв начин, който аз не зная.
        Всеки трети е шести

Коментар

Имам един въпрос към тези които са "на ти" със смартфоните - батерията ми последно издържа 7 дни и беше на около 15%, подозирам че щеше да обезпечи разговорите и следващият ден, но се наложи да рестартирам устройството. След рестарта показва капацитет на батерията 45%. Защо и как така се получава? Чудя се ще падне ли от веднъж и след още колко време, и дали софтуера правилно пресмята кога да сигнализира че трябва да се зарежда батерията и кога да влезе в икономичен режим.
          Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X