Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Брониране" на GSM

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    От: "Брониране" на GSM

    Не знам за каква клада говориш, но си в правото си да се съгласяваш или не с каквото си искаш.
    Ако не си знаел, че е Соним добре - минал си се, но ще си го оставиш. Защо трябваше да се напрягаш да ни убеждаваш в друго, че и с главни букви.
    Ако пък си знаел говори лошо за теб, защото упорито се опитваше да ни убедиш, че е Соним. И тук лошото не е, че всички ще ахнем колко евтино си го взел и ще си седим заблудени, ами защото някой друг може да го поръча, защото ти го убеждаваш, че е именно Соним.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

    Коментар


    • #32
      От: "Брониране" на GSM

      Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
      Пламене, де ми видя телефоните да хвърчат по 10 метра, че и в бира. Не за друго, ами си е разсипия на бирата. Виж, във вода ги пробвам, ама пък да съм ги хвърлял...
      Ха-ха Айде да не са 10, но първия ти брониран съм го виждал хвърлен на плочките (май на Спасово), а втория - при Диньо, обилно измит....
      Мойта Моторола я заля морето и след това я измих на чешмата с "Тест" и като изсъхна пак си работеше докато и счупих дисплея, та затова си мислех за някакви гумички и протектори по телефона. Иначе наистина не знам колко може да струва една матрица, но при добро проектиране съм сигурен, че може да се изкара печалба. На е чак толкова трудно да се направи кутия от пластмаса, подсилена с гума и протектор на екрана, които да защитават телефона от обикновено изпускане и няколко капки дъжд. Иначе знам за някои китайски модели, че не са толкова лоши и при добра поддръжка изкарват с години. Имам поне 2 такива, които след 4-5 години още си работят.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X