Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Брониране" на GSM

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Брониране" на GSM

Разбира се, че няма нищо общо със Соним.
    Не знам как изобщо допускате дори да е наистина такъв...ми вие изкарахте колегите от форума, които предлагат телефоните на тази марка е*си печалбарите, ако реалните им цени бяха наистина под 100 долара...
    Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
    Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Е то си пише - LANDROVER A9i Sonim. Пишете A9i и ви излиза Sonim A9i Landrover TV mobile phone DUAL sim: http://www.aliexpress.com/store/prod...547838606.html
      Какво не му харесвате - даже и телевизия си има, ама май аналогова
      А Амазон, понеже са сериозна фирма си го пишат A9I и изобщо не споменават Sonim, че ще ги осъдят: http://www.amazon.co.uk/A9I-Dustproo.../dp/B0090WRE9Y
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Все пак,това е наи -евтиният модел,доста неща съм купувал от е-беи и до сега не съм бил лъган от продавачи,на които не му харесва да не си купува.Самата тема беше за брониране на гсм и исках да покажа че вместо да бронираш гсм ,може да си купиш такъв ,на цената на бронировката. Два сезона да изкара,за тези пари пак ще ми се изплати.Като ще запазя здрав гсм-а си за 1000лв.
        Honda CRF 250 X
        Touareg 3.0 TDI

Коментар

Tова май не е оригинален Соним, но май не е и проблем, ако за тази цена всичко му работи по спецификация и издържи година-две.

Коментар

Първоначално публикуван от Иво Томов Преглед на мнение
            Все пак,това е наи -евтиният модел,доста неща съм купувал от е-беи и до сега не съм бил лъган от продавачи,на които не му харесва да не си купува.Самата тема беше за брониране на гсм и исках да покажа че вместо да бронираш гсм ,може да си купиш такъв ,на цената на бронировката. Два сезона да изкара,за тези пари пак ще ми се изплати.Като ще запазя здрав гсм-а си за 1000лв.
            Купувай си каквото искаш, но не казвай, че е Соним. Като си искал да кажеш това, защо казваш, че даваш инфо за Соним и че ако продавача продава копия ще пише?

Коментар

Пише Соним,а ти като искаш така го разбираи.
              Разбира се че ако продавача продава копия ще пише,ако не ,ще му го върна за негова сметка това е е-беи и всеки си пази репутацията.
              Aко продава някакви реплики на Соним не ще има ,100% Positive feedback

Поздрави.
              Последно редактирано от Иво Томов; 09-04-13, 10:49.
              Honda CRF 250 X
              Touareg 3.0 TDI

Коментар

Това с пазенето на репутация в и-бей, особено от жълтури, въобще не вярно. Виж европейски или щатски търговец е друго, ама те и центе са други.
                Жълтурите често пращат тухли, разгледай руслите форуми. След това се покриват и си правят нови регистрации, а положителните мнения ги пуска родата.
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Пише Соним,а ти като искаш така го разбираи.
                  Разбира се че ако продавача продава копия ще пише,ако не ,ще му го върна за негова сметка това е е-беи и всеки си пази репутацията.
                  Aко продава някакви реплики на Соним не ще има ,100% Positive feedback

Поздрави.
                  Намери ми модел на Соним A9i с телевизия и ще те черпя!

ПС: За по-лесно търсене - продуктовата линия на Соним: http://www.sonimtech.com/products/

Коментар

Това се опитвам да ти кажа,ако НЕ Е ще му го върна ,и ще му сложа минус в репотациата,и компенсация .
                    Това е сериозен саид за продажби и покупки,от 12 години съм в него ако не и повече.
                    Honda CRF 250 X
                    Touareg 3.0 TDI

Коментар

Това не е Соним. Имал съм подобна реплика преди около две години. ДА - батерията държеше около две седмици, ДА - хендсфрито не му трябваше - до половин метър се чуваше перфектно, ДА имаше покритие на невероятни места, където другите телефони "увяхваха", ДА - падането от високо не го бъркаше изобщо..... НО, относно защити водо и прахоустойчивост - нънци.... Втория такъв телефон сме го метнали в кофа с вода и му се обадихме.... - 30 секунди и се напълни с вода, после не успяхме да го изсушим и сфтуера се бъгна....
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Определено не е Соним. Китайче си е отвсякъде в гумиран корпус. Ландровър и Соним са сложени за благозвучие и за да го открива търсачката. Неслучайно Соним е третата дума. Ако четеш долу спецификациите ще видиш, че там Соним няма и Ландровър нарочно е написано слято, за да не можеш после да се оплакваш, че не са ти доставили нещо различно. Относно връщането, може ако нещо не отговаря на обявеното. Ще получиш точно това за което си платил, но то не е вероятно това за което си мислил, че плащаш.
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Колеги, по горе колега е описал какво може и не може този телефон и да е раплика,ще си го оставя за да си запазя другият .
                          Не съм карал никои да купува,споделих че е по добре този отколкота да се купува бронировка за 100 лв.
                          От там нататък всеки си има глава на раменете да мисли.
                          Бил съм в Хонг Конг 8 пъти и знам какво се продава там.
                          Honda CRF 250 X
                          Touareg 3.0 TDI

Коментар

Колеги, по горе колега е описал какво може и не може този телефон и да е раплика,ще си го оставя за да си запазя другият .
                            Не съм карал никои да купува,споделих че е по добре този отколкота да се купува бронировка за 100 лв.
                            От там нататък всеки си има глава на раменете да мисли.
                            Бил съм в Хонг Конг 8 пъти и знам какво се продава там.
                            Първо казваш, че е Соним. После казваш, че ако не е Соним ще го върнеш. Сега казваш, че знаеш какво продават в Хонг-Конг и ще го оставиш. Явно целенасочено се опитваш да заблудиш хората тук!

Коментар

Понеже все пак темата е за бронировка - аз си купих един гумен предпазител и залепих един скрин протектор на моя телефон, вече два-три пъти е падал на плочките от около метър, здрав е да не чуе дявола.
                              Цената на двете джаджи излезе общо около 15 лв., от вода не пази обаче.
                              Колегата, който предлага производство явно не знае колко струва изработката на една матрица.

Ето какво има шанс да получите: http://24gadget.ru/1161053741-chto-v...na-8-foto.html
                              Последно редактирано от Preslav Peychev; 09-04-13, 14:43.
                              подаръци за мъже от FACOM
                              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                                Първо казваш, че е Соним. После казваш, че ако не е Соним ще го върнеш. Сега казваш, че знаеш какво продават в Хонг-Конг и ще го оставиш. Явно целенасочено се опитваш да заблудиш хората тук!
                                Еми,ако не се съглася маи ще се озова на кладата!
                                Honda CRF 250 X
                                Touareg 3.0 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X