Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Настройки и синхронизация на Sonim

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Sonim XP3 Quest /Land Rover S1/

Само да отбележа, колега, че все още не сте направили опит да се свържете с мен, за съжаление така няма как да помогнем
    Зима иде

Коментар

Бях забравил чесно казано тъй като ползвам телефона само като съм на лов а сега такъв няма. Моля дайте ми ваш телефон и ще ви се обадя да се разберем.

Коментар

Изпратен на лични.
        Зима иде

Коментар

Аз да допълня твоите мисли относно камерата на Sonim! Снима перфектно дори и под вода, като снимките са наистина чудесни и база за сравнение няма!

Коментар

Оххххх пратих си телефончето за ремонт в Чехия в сервиза на фирмата и сега да видим какво ще направят и как ще ми го върнат и дали са го оправили! Много ми е тъпо без този телефон адски много се свиква с него!!! Спря тотално да работи изведнъж и това най-вероятно е защото е влезнала вода през едно капаче тъй като още като ми пристигна се затваряше трудно и явно е проникнала, но не съм разбрал и една сутрин телефона не работи и камерата и светкавицата са запотени и ми прилоша и така де дано да ми го оправят

Коментар

Какво да кажа относно тази велика компания Sonim? Невероятни са, както бях споменал преди месец имах проблем с телефона си и го изпратих на поправка и преди една седмица ми върнаха чисто нов телефон!!!! Просто нямам думи наистина възхитен съм от тях

Коментар

ЗдрАВЕЙ. Аз Съм с 5300 синхронизацията с PC ми куца, не мога да се справя с настройките за мобилен нет, а и GPSa не тръгва.
                Някой ако знае как да помага.

Коментар

Здравей Колега и добре дошъл във форума,
                  За да ти помогне някой трябва да дадеш малко повече детайли - какво ти куца в синхронизацията, на кой оператор си и какво не можеш да направиш, какво не тръгва на GPS - a?
                  Погледни по- назад в тази тема, най- вероятно ще намериш отговорите на някой от въпросите.
                  Зима иде

Коментар

Абе хора защо както си говорех и телефона ми изгуби обхват и край, изключвам го махам батерии, търся мрежи без резултат пише NO SERVICE и толкова а обхват на другите телефони има а на моя неееее!!! Моля за помощ че не ми се праща отново в Чехия че не мога без него

Коментар

Здравей Колега и добре дошъл във форума,
                      За да ти помогне някой трябва да дадеш малко повече детайли - какво ти куца в синхронизацията, на кой оператор си и какво не можеш да направиш, какво не тръгва на GPS - a?
                      Погледни по- назад в тази тема, най- вероятно ще намериш отговорите на някой от въпросите.
                      На м-тел съм и не мога да му настроя нета, обаждам се на оператора и той не знае нищо ...а за да тръгне GPSa трябва нет мисля ... четох доста из форума на нищо не можах да открия да ми свърши работа ПОЗДРАВИ

Коментар

Виж дали не ти се е разместила сим картата при удар и дали работи въобще (пробвай я в друг телефон)
                        Зима иде

Коментар

Аз днес си взех щипка за колата за 5300, изцяло пластмасова, много добро изпълнение за 24 лева.
                          If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Виж дали не ти се е разместила сим картата при удар и дали работи въобще (пробвай я в друг телефон)
                            Пробвах, пак не става. Говорих отново с операторите (мтел) и те са в шах... от друга страна пък днес през телефона си влязох в пощата успешно но все още не мога да подкарам java апликациите камо ли да си свалям карти.

Коментар

Ако си подкарал мейла, би трябвало да си направил настройките както трябва и другото да тръгне.
                              Зима иде

Коментар

От: Настройки и синхронизация на Sonim

Как да намаля силата на звука при получен sms на ХР 3300? При всяко съобщение, жената подскача до тавана и ме гледа лошо.
                                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X