Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Настройки и синхронизация на Sonim

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Sonim XP3 Quest /Land Rover S1/

Първоначално публикуван от i.ivanov01 Преглед на мнение
    GPS-а не тръгва. Немога да го стартирам със тия настройки
    GPS-a, интернета или и двете?
    Зима иде

Коментар

И 2те

Коментар

Или правиш нещо грешно, или не ти е пуснат интернет от Виваком?
        Зима иде

Коментар

Нещо грешно е. Трябва да се въведат настройките ама нз как и къде. Знаеш ли някой на който може да го занеса и да ми го направи?

Коментар

Здравейте! спрял съм се на модел SONIM XP3300 FORCE!
            Някой може ли да ми каже от къде да си го поръчам и на каква цена! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Коментар

Първоначално публикуван от Tenko Tenev Преглед на мнение
              Здравейте! спрял съм се на модел SONIM XP3300 FORCE!
              Някой може ли да ми каже от къде да си го поръчам и на каква цена! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
              В тази тема има необходимата информация и линкове.
              Зима иде

Коментар

Здравейте!
                Закупих си SONIM XP3300 FORCE и мога да кажа че е уникален телефон и съм в него ! Имам само един проблем как да си наглася интернета за да мога да пусна GPS, тъй като когато пратих за настройки SMS до GLOBUL ми изписа че не се поддържа моя телефон! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Коментар

Съвсем случайно попаднах на следното:

Което само може да свидетелства за издръжливостта на този телефон.

За сравнение, същата ситуация с iPhone 3G: http://www.youtube.com/watch?v=DLxq90xmYUs

Коментар

И аз имам проблем с ГПС-а на 5300. Дава ми само надморска височина. Изписва ми SUPL server not found. Някой да знае как се подкарва ГПС-а?
                    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Здравейте! Подкарах си интернета през ГЛОБУЛ, всичко е супер изтеглих си някое и друго приложение , обаче имам проблем че като си пусна GPS-а и не ми излиза България като вариант да си изтегля картата и! Моля за помощ някой да ми каже как да си наглася GPS за България! Благодаря предварително

Коментар

Колега как подкара нет-а? ГПС-а дава ли ти координати? Моят ми дава само надморска височина и ми изписва SUPL server not found. Просто не можах да намеря какви настройки да въведа в profile в настройките на ГПС-а.
                        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                          Колега как подкара нет-а? ГПС-а дава ли ти координати? Моят ми дава само надморска височина и ми изписва SUPL server not found. Просто не можах да намеря какви настройки да въведа в profile в настройките на ГПС-а.
                          Пиша ти го така както е на моя телефон :

account name : Globul WAP GPRS
                          apn : globul
                          user name: globul
                          password: prazno go ostavq6
                          auth.type: normal

После отиваш на AGPS settings : ON
                          AGPS profile dava6 mu edit i 6te ti napi6a az kakvo sam napisal na moq i varvi bez problem

profile name:kakvo si iska6
                          address: supl.nokia.com
                          data account: Globul WAP GPRS
                          port: 7275
                          tls: on
                          и после му даваш ACTIVATE и трябва да стане номера! успех

Коментар

Такаааа! Какво мога да ви кажа за тези телефони УНИКАЛНИ СА! Няма такава машина която да ме трае толкова много време и толкова много разговори и толкова тестове върху нея ! Това са най-яките и велики телефони! Ще ви дам пример имам го от 1 месец и имам набрани разговори 4 часа и получени разговори 9 часа като батерията му трае минимум 5 дни и то като използвам интернет, радио и всичко в него! Много съм доволен и инвестицията си струваше

Коментар

Безкрайно НЕ доволен съм от Соним БГ! Писаш няколко пъти на Соним.бг , ходих при ГлобалКО (тези които ми продадоха телефона) и никой не пожела да ми обърне внимание и да ми покаже или обясни как да си настроя телефона да има интернет и ГПС-а да тръгне.

Коментар

Не виждам мейли от Вас.
                                ГлобалКо ще бъдат премахнати от списъка с дилъри на сайта ни.
                                След празниците можем да се чуем и да съдействаме с настройките, пратете ми телефон за връзка на лични.
                                Внимание и съдействие не сме отказвали на никого!
                                Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X