Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сьвет за видео камера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сьвет за видео камера

Тази Сони от класацията и на мен не ми харесва...
    Взимай Канончето, на късмет ти е!

Хайде, и после искаме картинка да пускаш
    Show must go on!
    LZ1VES

Коментар

Разбрах. То аз Сони освен камера нищо не бих си купил, камо ли да препоръчам. Преди правеха и монитори добири, но това време отмина. Не ти препоръчвам камера записваща на DVD. Ако искаш може и с мини диви, но те не обичат мното пясък и вода също, а понеже се отварят и по-лесно се запълват с песъчинки. Като цяло трябва да се внимава доста, това са си любителски камери и много не им понасят падания и каквито и да е шокови изпълнения. Аз съм изпускал мини апарат канон със мини статив, леко се чъпна и се поотвори, но го щракнах и никога и не разбрах нещо да му е станало. Та въпрос на късмет също. Все пак е по-лесно с HDD, копираш филмчетата по USB и толкоз, мини дивито трябва да капчваш и сейваш и е малко по-засукано. Виж това, а може би и целият списък в диапазон 500-1000$, който звучи разумно при така зададените условия. Може би олимпус е нелош варянт, но нямам никаква информация и опит с тях и не мога да те посъветвам нищо. Снимал съм и съм говорил с професионалисти само за Сони и Канон. То не е и баш разговор, ами си е спор направо, мания е при тях. Като Никон/Канон при апаратите. Аз си снимам с никон не отричам Канон, много кадри ми каресват, но да го държа и да работя с него, просто забрави.
      Та както съветва колегата, грабвай тази, която ти е удобна и ти допада, останалото ще го измислиш после

Коментар

^^^^^
        Камерата е ясна,11 модела

А това за Канона или Никона е като Баварец или Мерцедес.На всяка страница по един такьв спор има.Ма спорят хора дето са в час,аз на кьде бос в трьните.Взимам една от тия па калкото толкова.

Мерси за идеите колеги.Уж много модели има на пазара,а избора лесен.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Здравейте, в търсене на камерата и най вече инфо по въпроса,
          поизчетох това онова из нета.
          Насочил съм се към http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051532

Някой ползва ли подобно чудо,
          става въпрос за домашно снимане насочи и екшън
          цена 500-600лв
          привърженик съм на неща с по-малко въртящи се части камо ли оптика, имам в предвид DVD камери, ползвал съм miniDV после едно търсене кой да го прехвърли на ПЦ-то, та тези нещица ми се струват най-дурако устойчиви.
          Бих се радвал Веско да сподели своето мнение.

Коментар

E, чак за толкова малки камери не съм специалист. Това е типично домашна камерка, малък обектив и малък сензор - трябва повече светлина - за навън е добре, но на тъмно няма да даде добър резултат. Използва видео компресия MPEG4 (кодек H264), за гледане на компютърен екран и нормални телевизори става.
            С две думи, ако нямате претенции за качество на картината и звука - това е вашата камера!
            Show must go on!
            LZ1VES

Коментар

Каква камера в HD формат,на HDD или MINI DV

Моля за съвет,каква камера да си купя.Искам да е във формат FULL HD.Държа на качеството без значение на цената.В кой формат ще даде по добра картина, HDD или MINI DV.

Коментар

Спрял съм се на тези два модела CANON VIXIA HF10 или CANON VIXIA HV30.

Коментар

Първоначално публикуван от simo12 Преглед на мнение
                  Спрял съм се на тези два модела CANON VIXIA HF10 или CANON VIXIA HV30.
                  Донабий още 200$ и си вземи 11 модела,заслужава си,вярвай ми.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Не е проблем парите,искам максимално качество и затова искам да разбера дали не е по добре да си купя CANON HV40,но ще видя и този модел.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X