Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сьвет за видео камера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сьвет за видео камера

Давам ти примерен модел конвертор- трябва да е за 37mm резба, за да се завинти отпред, а като конвертор между 0.7х и 0.45х е ОК.
    Искай да ти демонстрират, за да видиш ефекта. И не вземай най-евтиния: размазва картината и разлага цветовете по краищата на кадъра.

Друго засега не ти трябва. Ще поиграеш месец - два и после или ще забравиш, или почва тунинга
    Show must go on!
    LZ1VES

Коментар

http://www.housingcamera.com/Equinox...-p/hd6hf11.htm

0.45x Wide Angle Lens

Това значи викаш става?Щото гледам само конвертора е 200 кинта,а аз като ще си играя само с него поне да я тунинговам за ОФФРОУД
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Е, бокса е трепач! Ако искаш приключение и е топла водата, скачай

Аз имах предвид друго - евтинко и за начало върши работа. Ама ако си се решил на тунинг - ти гониш
        Show must go on!
        LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
          И не вземай най-евтиния.................
          Ма си шегаджия значи..............това,че живея в Калифорния не значи че сьм фрашкан с пари,че да ги хвьрлям за боклуци.

Ровя из нета и не виждам кои са добри и кои не са.Ако ще се рьковдя само по цената е лесно,а и не е проблем да им го вьрна след месец,но ако ми кажеш модел който да тьрся ще ми е по-лесно.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Писах ти за модела от 50 кинта. Има и за 20 ама не струват за нищо...
            Show must go on!
            LZ1VES

Коментар

Е, бокса е трепач! Ако искаш приключение и е топла водата, скачай

Аз имах предвид друго - евтинко и за начало върши работа. Ама ако си се решил на тунинг - ти гониш

Ясно,мерси.Тоя в магазина ще му го дам за пример да си има отправна точка.

Ти си пич
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

При камерите има един основен белег, който ти дава 95% от решението на задачата. Бюджет. Решаваш под 1000$ или под 2000$ и така... Бъджетът зависи от това, колко пари имаш и искаш да дадеш за камера и от това каква камера ти трябва и какво ще снимаш с нея. Аз лично бих ти препоръчал да оглеждаш Сони с 3ccd, но предимно от личен вкус, изображението им, най-допада на окото ми

Коментар

Писах ти за модела от 50 кинта. Има и за 20 ама не струват за нищо...
                  Заедно пишем като аз пиша с една рька,че малкия е в другата.

Значи долу горе разбрах какво се тьрси.Гледах и някакви за по 150 лири / това ми намери тьрсачката в началото /,но ако ще е 50-100 кинта няма да му взимам бокс за сега поне.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                    При камерите има един основен белег, който ти дава 95% от решението на задачата. Бюджет. Решаваш под 1000$ или под 2000$ и така... Бъджетът зависи от това, колко пари имаш и искаш да дадеш за камера и от това каква камера ти трябва и какво ще снимаш с нея. Аз лично бих ти препоръчал да оглеждаш Сони с 3ccd, но предимно от личен вкус, изображението им, най-допада на окото ми
                    Няма бюджет тука,или ме кефи или не и като ме кефи го плащам.Проблема е,че нито аз сьм кой знае какьв фотограф или оператор нито жената,а да не говорим бабите му колко снимат.От там и идеята,че няма смисьл да взимам нещо което няма да му ползвам пьлните вьзможности.Една такава ще вьрши работа,а и просто видео ми трябва да прави - тук 90% от времето е сльнчево и все ще се справи.

Снимка на 2 дни или по вашенски точно преди да завали снега.Е тук ще снима - сльнце 90% от времето.

Сони и BMW не ми ги хвали,аз поне не ги харесвам,а и като сьм имал проблем с тях и на,не искам да ги виждам а какво остава пари да давам.

Мерси за предложението обаче.Ще ги видя и тия Сонита как са,но вероятността да взема Сони е почти никаква.Фотото ми е Канон и нкак си сьм им свикнал на менюто,а и за мен Канон си е Канон,Сони.................тц.
                    Последно редактирано от BENZBOSS; 21-02-09, 21:31.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      http://www.camcorderinfo.com/content...to-Gallery.htm

Е го победителя в тьрсенето - един куфар Пеликан,малко зарядни и батерии, карти и айде на снимането.
                      Асене , не се помайвай - това е камерата!!!

аз лично съм си я харесал отдавна, и непрекъснато се появяват разни причини, поради които купуването се отлага, а и моята снимачка я реанимираха, та...

но това е камът, въобще не се колебай, а скачай!

Похвали се, да честитим

Коментар

ММММММММ направо я отнесох.Мен толко ми трябва,слаби са ми ангелите.

И то е ясно,че на техниката няма как да и наваксам,каквото и да купЯ сле 2 години ще е старо та старо ма и сина след 2 години ще тича,та да чакам или да чета файда няма.

От пестене сьщо файда няма,за 2-300 кинта разлика да си тровя нервите вече няма да стане.Сега ще мерна колко е в ИБЕЙ и ако разликата е минимална отскачам до магазинчето.

Мерси Вени
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Сонито има балансирана картина. Бюджета определя, в кой клас се търси камерата Освен това трябва да прецениш кой размер търсиш, супер мини, мини, среден или нещо голямо. Аз лично не си купувам камера, защото не ми е тръпка за нещо по-малко от това, а нямам доход свързан с камера, който да оправдае цената... Канон ти е алтернативата на Сони, JVC ми розовее, а останалите общодостъпни марки изобщо не ми харесват като картина...

Коментар

Асене, ние нали сме с година и малко преднина, та вече се сблъсках челно с проблема "камера".
                            От летището в Хюстън шамаросах един Panasonic HDC-HS9 с оптика Leica Dicomar, 60 GB HDD SD card и още нам си к'во. Избирах го цели 15 секунди. Не знам как снима- нямам база за сравнение, но на нас ни харесва.
                            За лодката използвам един Olympus Mju (Mю) 850 SW, купен набързо от Малайзия (трябваше да снимам разни неща по парахода).
                            Камерата, която си избрал, изглежда е много хубава. Грабвай я и почвай да снимаш шкипера на Оптимист-а.
                            Ако още малко продължиш с проучването на моделите ще си направиш живота много труден.
                            There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                            No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                              Сонито има балансирана картина. Бюджета определя, в кой клас се търси камерата Освен това трябва да прецениш кой размер търсиш, супер мини, мини, среден или нещо голямо. Аз лично не си купувам камера, защото не ми е тръпка за нещо по-малко от това, а нямам доход свързан с камера, който да оправдае цената... Канон ти е алтернативата на Сони, JVC ми розовее, а останалите общодостъпни марки изобщо не ми харесват като картина...

Не сьм ги надиплил,но харесьм ли си нещо го купувам.Става ли вьпрос за синчето обаче парите много не ги гледам.

Трябва ми нещо което да може да се навре заедно с далаверките по него в нормален размер Пеликан в който да сложа и фотото с вичките зарядни и батерии,обективи и чудеса.
                              Да е нормален размер или просто казано като дьржа детенце с едната рька да мога да го снимам с другата.
                              Да вади добра картина,да е лесно за работа и да не трябва да го сменям поне 3 години.

По техниката сьм слаб,това горе на твоя линк за да му развихря способностите ще ми трябва ускорен курс за оператор и то за изостанали.Па после как ще обясня на баба му кое и кьде да рьчка сьвсем не ми е ясно.

Не е бюджета,дали ще дам 600 или 1600 е все тая,нито ще забогатея с 1000$,нито ще ги смятам ако техниката си заслужава.Номера е,че я му отворя книжката с обяснения кое как се прави я не.Рьчкам из менюто да го докарам до сьстояние НАСОЧИ И СНИМАЙ и това е.

Това е като с телефоните.Жената ми е взела един мммммммм нам си кво правел,нам си кви джьчки имал в него и повече от АЛО,КАКВО СТАВА...........не е видял.

Ако има водоустойчива и да дьржи на краш тестове взимам такава.Като няма и Канона ще ми свьрши работа.

Проблеми сьс Сони - 2 телевизора,един монитор,едно фото,на брата телевизора............и сега да пробвам как са им камерите няма да стане.
                              Знам,че от едно време начинаещ с камера тьрси Сони,че да не се чуди кое и как става,но няма да е Сони ако ще да е на тройно по-ниска цена от Канона.Просто като ми се набие трьнче в задника и не искам второ от сьщия клон.Не ме кефи Сони вече и това си е,мен ме загубиха като клиент.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                                Асене, ние нали сме с година и малко преднина, та вече се сблъсках челно с проблема "камера".
                                От летището в Хюстън шамаросах един Panasonic HDC-HS9 с оптика Leica Dicomar, 60 GB HDD SD card и още нам си к'во. Избирах го цели 15 секунди. Не знам как снима- нямам база за сравнение, но на нас ни харесва.
                                За лодката използвам един Olympus Mju (Mю) 850 SW, купен набързо от Малайзия (трябваше да снимам разни неща по парахода).
                                Камерата, която си избрал, изглежда е много хубава. Грабвай я и почвай да снимаш шкипера на Оптимист-а.
                                Ако още малко продължиш с проучването на моделите ще си направиш живота много труден.

ЕЕЕЕЕЕ майка,аз така от вратата за краката ме е шубе.После трябва пьт да бия и да я врьщам

http://www.testfreaks.com/digital-ca...rs/?sort=score

Я гледай тук как а я наредили на 2 място след някакво Сони.На това попадам след като порових из нета дали я има на по-ниска цена от 900.Намирам я за 530.............. или почти двойно по-ниска от тая в магазина.

Нали ме усещаш как я шамаросвам без да се замислям.Седи така 2 минутки.
                                Последно редактирано от BENZBOSS; 21-02-09, 22:52.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X