Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с гаранция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с гаранция

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
    точно това направих,сега чакам 6-път да го върнат от софия,най вероятно няма да е решен проблема тогава ще гледам(вече втора седмица от последното пращане в сервиза в софия ни вест ни кост)
    Първата грешка е, че си купил "LG"! /без значение от кой магазин/
    И второ, направи всичко възможно в гаранционната карта да е упоменат един и същ дефект най-малко 3 пъти! След това ще ти го сменят или върнат парите без проблем!
    Успех!
    Говоря ти дъще, сещай се снахо!

Коментар

абе избягвай всички марки който се водят на сервиз при кк електронискс (техномаркет)
      А идеята ми за по малките търговци (магазинчета) ми беше че те в някой случай са готови направо да сменят стоката и да се разправят с "големите" за своя сметка вместо да дигнат рамене и да кажат - сервиза на "панасоник самсунг хитачи е в софия адреса го има на гаранцията опрвяйте се"
      When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Ето как се развиват нещата до момента,днес получих сд-то от сервиза в софия с протокол,че няма проблем (това е вторият протокол),занчи общо 5-пъти в сервиз ,на 1-песен пак даде същият проблем.Реших да го занеса дирекно в магазина на технополис,вдигнах скандал(в българия без скандали неможе),а тяхният отговор беше,че сервиза е този който решава една стока дали ще бъде подменена.Човека който прима стоките и той видя как изписва грешка и блокира,след дълъг спор пак го изпратихме в сервиза в софия.
        Кажете ми сега как да постъпя ,сд-то има проблем,от сервиза в софия пишат,че няма проблем и ми го връщат,от сервиза в стара загора казват ,че има проблем обаче ако се подпишат на някакъв документ щели да ги изгонят от работа и се получава само на вземане и връщане и така докато му изтече гаранцията шибана държава е тва България.
        P.S.
        в гаранционната карта не е опоменато колко пъти може да се връща в сервиз
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Абсурдистан!! Ако питаш мене, вземи извикай някоя просперираща местна телевизия (защо не и "Господари на Ефира") излез пред магазина и шибни въпросното Устройство в земята..............или като по-ефтин за теб вариант иди в магазин и ги заплаши, че ще направиш гореописаното деяние, ако не престанат да се правят на цигани за 150лв. Също така поискай и да ти сменят евробуксата в колата, защото старата се е повредила от монтиране и демонтиране на Устройството.
          Успех! Въпроса не е САМО в парите!

Коментар

K&K електроникс са в голям упадък.
            Очевидно има големи проблеми с тях.Аз също изпатих с един Самсунг. Предлагам да издирим някакъв e-mail на корейското посолство и да ги заринем с оплаквания от работата на К&К електроникс.
            Оплаквания до други места не помагат, но южнокорейците много стриктно следят за политическия си имидж. Защото има Северна Корея ))
            Любопитното е, че корейските производители, не слагат никаква пречка за тотална замяна на повредени електронни изделия , но местните търговци К&К се правят на луди. Ако апаратурата е купена от МОСТ, за проблеми при подмяната не съм чувал.
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

в гаранционната карта не е опоменато колко пъти може да се връща в сервиз
              Щом не пише, значи важи каквото е по закон. Не помня 3 или 5 бяха, но някой по-горе беше писал 3. Лошото е, че в протокола трябва да пише, че е прието с проблем... Като ходиш настоявай да се подпишат, че са го приели с такъв, ако не щат - КЗП.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Щом им даваш нещо са ДЛЪЖНИ да ти дадат документ че са го взели. В противен случай, представи си че нещо се случи, или се загуби или...

Оставаш с пръст в уста. А оправдания от сорта на "Ще ни уволнят." са си техен проблем. Ти не работиш там, и теб няма как да те уволнят.

Предприеми си действията по закона за зашита на потребителите, и подай където каквото трябва. Явно с тия мухтури друг начин няма.

Аз затова гледам да купувам нещо, дето е с по-доказани качества. Самсунг и LG не съм, и не възнамерявам да купувам. + още един куп марки. Вярно че другото е по-скъпо, ама пък ако ми трябва нещо евтино, така и така излиза че няма гаранция, поръчвам директно от Китай/Хонгконг.

Пълни мизерници са тия. И тия в София, ама тия при вас съвсем.
                Преди време си купих CD/МП3 Pioneer. Мен пък ме задължиха да отида в сервиз да го монтират, щото гаранцията иначе не важала. Отидох, чаках повече от час, за да се накуми някакъв кухавел да вкара буксите една в друга - колата е нова и всичко е стандартно.

Слава богу проблем не съм имал. Даже нито веднъж за 3 години не е прескочило.

Телевизора ми е от TECHNOPOLIS, и се моля да не се появи проблем, щото там е съвсем мътна и кървава.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Предлагам да се попрочете Закон за защита на потребителя. Не можете да си представите какви благинки има там за потребителя. Фирмата може да си говори и прави каквото си иска, ама срещу закона не мож` да рипа Връщай стоката и да ти връщат парите или да ти дават друга. Какъв е смисъла да имаш чисто нова техника, ремонтирана 5 пъти. Казваш, че не я искаш и толкоз !А ако нещо се запънат - ЗЗП !
                  LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
                    Предлагам да се попрочете Закон за защита на потребителя. Не можете да си представите какви благинки има там за потребителя. Фирмата може да си говори и прави каквото си иска, ама срещу закона не мож` да рипа Връщай стоката и да ти връщат парите или да ти дават друга. Какъв е смисъла да имаш чисто нова техника, ремонтирана 5 пъти. Казваш, че не я искаш и толкоз !А ако нещо се запънат - ЗЗП !
                    Според вас законите в България важат ли?Печели винаги този който има пари,А за идеята за господари на ефира е добра,ще видим какво ще стане с 6-път,и тогава ще ви пиша
                    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

ЗЗП все повече важи, колкото и да ти е чудно. И на мен ми беше чудно, ама е факт. Просто им излиза по-евтино да си оправят бакиите, отколкото да плащат глоби.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Според вас законите в България важат ли?Печели винаги този който има пари,А за идеята за господари на ефира е добра,ще видим какво ще стане с 6-път,и тогава ще ви пиша
                        Някои да, колкото и да е странно. Замисли се колко точно струва това СД, без печалбата и ДДСто. Съдиите, че са корумпирани масово, така си е... Ама мислиш ли, че дори и те ще си сложат главата в торбата за такива дребни суми?
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

...Кажете ми сега как да постъпя ,сд-то има проблем,от сервиза в софия пишат,че няма проблем и ми го връщат,от сервиза в стара загора казват ,че има проблем обаче ако се подпишат на някакъв документ щели да ги изгонят от работа и се получава само на вземане и връщане и така докато му изтече гаранцията...
                          Интензивно стимулиране на сърдечната дейност на апарата с... електрошок.
                          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Бре! Епидемия! И аз се боря с гаранции тези дни. Въпреки подписа си за гаранционната карта и кошчето, реших да пробвам. ...

Вярно епидемия.
                            И аз вчера опрях до един гаранционен сервиз.

Бяха любезни въпреки опашката от хора с гаранционни уреди.
                            Ще видим как ще се оправят.

Nik Nikolov е абсолютно прав

Коментар

Усещам нещо странно... Въпреки че предупредих наще да не си купуват боклуци, те напазаруваха разни кани за чай, тостери, кафеварки и т.н. от китайски марките Аласка, Сапфир и теб подобни... Естествено половината изгоряха много бързо, но по-интересното е, че абсолютно всичко го смениха веднага без абсолютно никакви разправии или опити за ремонт. Мда... китайците вече и по гаранция почват да бият другите .

Коментар

Не е до законите, а до това кой ги прилага. В случая Комисията за защита на потребителя е безгрешна - изпробвано е !
                                LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X