От: 21" лаптоп
Не знам за лаптопи ли говориш или изобщо, обаче аз от прехвалените Asus дъна за десктопи за пореден път съм крайно недоволен и сигурно ще са ми на последно място в смисъка, тоя път до пенсия.
Как ти звучи например да си намира 2-3 USB устройства когато си иска (и BIOS-а, и Windows-а, като няма връзка между кога ще ги намери едното и другото), или при софт рестарт да "забравя" че има мишка и клавиатура, а при изключване и включване да си ги намира? Когато е имало разни такива проблеми все е било на дъно Asus, а с Gigabyte нямам ни един проблем до момента.
Примерно на offroad, да. Сандъци като тоя са ужасно здрави, и херметични. Моя (не за лаптоп), който си купих от Веско има даже вентил за изравняване на налягането при отваряне, иначе виждаш зор с отварянето, ако вътре е вакуум. Това няма да пропусне или да се строши дори ако го ползваш за подложка за да минеш през някоя дупка. 
За лаптоп може да е много по-тънък от тоя в рекламата. По 3-5см дунапрен отгоре и отдолу е достатъчен. Отстрани може и малко повече.
Сега, ако половината съндък са му батериите е друга тема.
Някога имаше и виц по въпроса.
Твърде ми е интересно какво от тия 4К ще видиш на 15/17 инча. Не друго - имам и 27 инчов монитор с 2560х1440, и 10 инчов таблет с 2560х1600, та имам идея какво представлява висока резолюция и на голям и на малък дисплей. Имам и FullHD 17 инчов лаптоп.
Ще правиш симулации на ядрени опити, или?
Колко ще тежи такова нещо, способно да работи 2 часа на батерии? Колко ще струва и след колко време ще трябва да го смениш, защото е остаряло?
Първоначално публикуван от господин никой
Преглед на мнение
Как ти звучи например да си намира 2-3 USB устройства когато си иска (и BIOS-а, и Windows-а, като няма връзка между кога ще ги намери едното и другото), или при софт рестарт да "забравя" че има мишка и клавиатура, а при изключване и включване да си ги намира? Когато е имало разни такива проблеми все е било на дъно Asus, а с Gigabyte нямам ни един проблем до момента.
Първоначално публикуван от silverfox
Преглед на мнение

За лаптоп може да е много по-тънък от тоя в рекламата. По 3-5см дунапрен отгоре и отдолу е достатъчен. Отстрани може и малко повече.
Сега, ако половината съндък са му батериите е друга тема.
Някога имаше и виц по въпроса.
Първоначално публикуван от BatGeorgeone
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от BatGeorgeone
Преглед на мнение
Колко ще тежи такова нещо, способно да работи 2 часа на батерии? Колко ще струва и след колко време ще трябва да го смениш, защото е остаряло?

Коментар