До: Ако се интересувате от GloBul
Този модел ми се струва че няма да работи с нито един от мобилните ни оператори. Tetra системата май тестово е пробваха за разни военни. НА по ниска честота е. По скоро е като мобифоните , те бяха на около 450 Khz
Ако някой знае повече за този модел да даде сигнал и да помага на колегата
Този модел ми се струва че няма да работи с нито един от мобилните ни оператори. Tetra системата май тестово е пробваха за разни военни. НА по ниска честота е. По скоро е като мобифоните , те бяха на около 450 Khz
Ако някой знае повече за този модел да даде сигнал и да помага на колегата
На мен ми е необходим апарата.Има и една друга подробност-може да работи и с обикновенна карта без да е в Тетра мрежа и работи като обикновен Gsm-но се различава от другите телефони по много неща и най вече по устойчивост и обхват.Има и станция вградена и куп други неща още
Nokia разширява продуктовата си гама от TETRA апарати с представянето на новия модел THR880i. Апаратът има и GPS приемник и е предназначен за авариен и друг полеви персонал. С новия модел професионалистите ще имат достъп до много от предимствата, които дават най-новите технологии при мобилните устройства. Екранът е 130х130 пиксела и изобразява 65 536 цвята. Устройството има и xHTML браузър.
А и дали ще поддържа карти на Бг и специално тези на Събин
Отнася се за трите оператора......
Коментар