Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако се интересувате от GloBul

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ако се интересувате от GloBul

Този модел ми се струва че няма да работи с нито един от мобилните ни оператори. Tetra системата май тестово е пробваха за разни военни. НА по ниска честота е. По скоро е като мобифоните , те бяха на около 450 Khz

Ако някой знае повече за този модел да даде сигнал и да помага на колегата

Коментар

Знам добре за какво служи този моделНа мен ми е необходим апарата.Има и една друга подробност-може да работи и с обикновенна карта без да е в Тетра мрежа и работи като обикновен Gsm-но се различава от другите телефони по много неща и най вече по устойчивост и обхват.Има и станция вградена и куп други неща още
      Провери и кажи цената на телефона и може ли да се достави-другото не е интересно.

Коментар

Ето ТУК малко инфо щом колегата казва че проучил и може да бачка с нормални сим карти супер ще се радваме ако се сдобие с него за да каже как е
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от velex Преглед на мнение
          Nokia THR880i TETRA

публикувано от Mobilife
          Nokia разширява продуктовата си гама от TETRA апарати с представянето на новия модел THR880i. Апаратът има и GPS приемник и е предназначен за авариен и друг полеви персонал. С новия модел професионалистите ще имат достъп до много от предимствата, които дават най-новите технологии при мобилните устройства. Екранът е 130х130 пиксела и изобразява 65 536 цвята. Устройството има и xHTML браузър.
          Моделът THR880i ще се предлага в три честотни обхвата. Вариантите на 380 и 410 MHz ще се предлагат от 4-тото тримесечие на 2004 г., а този на 800 MHz – от първото тримесече на 2005 г.Изненада ме с този модел , а вече видях че си питал навсякъде за нея. Проверявам но за утре дали може да ми я пратят от щатите ако е има там или от другаде и колко пари е
          Интересен телефон, дали ще работи едновременно с старата ми М-Тел-ска карта и като ГПС ? А и на какви пари ще дойде А и дали ще поддържа карти на Бг и специално тези на Събин
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

някой да има идея за цената на този телефон

Коментар

Ей това е брат му.

Запалихте ме по тези модели , ще взема да се поразровя повече

Коментар

Моделите ги знам и съм ги виждал дориЧетири модела са
                Ти ако можеш уреди да доставят THR-a.

Коментар

Де да можеше толкова лесно. Едната веднага си е забивам на таблото. Че само това май нямам.
                  Като космически кораб съм вече

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                    У вас, имаш предвид в къщи? Майка ми живее в Гръцката махала в Варна, там за да говоря трябва да излеза на двора Отнася се за трите оператора......
                    Къде живее майка ти. Аз също живея в гръцката махла и имам обхват в гаража който е като бункер и с маза. И в мазата си говоря. Да не би Мтел да имат по-добро покритие?
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Сигурни ли сте, че ще работи в България? Гледам има 800 MHz, но това се ползва в щатите и азия за GSM мрежи.
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Колеги , апарата вече споменахме че не става да се слага сим карта в него. Той е предназначен за Тетра мрежата и т.н.

Идеята е да се ползват другите му екстри , а не като gsm телефон поне на този етап и то ако се намери на добра цена отнякъде.
                        Той става и за радиостанция и за gps навигация и какво ли не

Да речем някой пият военен от неизвестно командване си го забрави на спирката ...

Коментар

...Tetra системата май тестово е пробваха за разни военни. НА по ниска честота е. По скоро е като мобифоните , те бяха на около 450 Khz
                          Тая система функционира от поне 2 години и то доста успешно. На по-ниска честота е, както казваш, но е 100% цифрова, така че качеството на сигнала е като при GSM. Има една много хубава екстра-всяка радиостанция може да служи като автоматичен ретранслатор на сигнала от друга Тетра радиостанция и не е необходимо да бъдеш в обсега на клетка от мрежата. Достатъчно е другата радиостанция да е в обхват на клетка или на трета ( или 4, 5 ...) станция, която е в обхват. Системата има още куп екстри и възможности, но за съжаление е само за служебно ползване-армия, полиция и т.н.
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Да речем някой пиян военен от неизвестно командване си го забрави на спирката ...
                            И какво? Апаратът моментално ще бъде намерен по GPS с точност до няколко метра. Освен това, кой ще ти го програмира и в коя мрежа ще го ползваш?
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Да , колега може би е така.

Това беше вариант поне да го разгледаме за 7 дена докато го върнем доброволно. Така и така не може да се намери никъде , поне да видим що за чудо на техниката е

То и gsm телефона да загубиш пак ще го засекат по IMEI номера му към твоята карта като сложиш и ще почукат любезно на врата ти...

Коментар

Апарата работи много добре и като Gsm нищо че е за служебно ползванеИ какво значи служебно между другото
                                Ти кажи можеш ли да го доставиш и на каква цена-другото не е интересно по натам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X