Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако се интересувате от GloBul

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ако се интересувате от GloBul

Колеги , ако имате проблеми с картите Ви на GloBul или искате някакви по-специални услуги , насреща съм.

GSM телефони , видове карти , тарифи и други подобни , може да ме тормозите по всяко време. Дано да успея да Ви помогна

Текущи сметки , задължения , загубени карти и други подобни

Лек ден на всички

До: Ако се интересувате от GloBul

Малко въпросче.
    Имам един телефон Nokia 6131 , но е кодирана за мрежа. Като не знам от коя държава е.
    Та колко струва минималното разкодиране защото в Бургас ми искат 100 лв. , а аз за толкова го купих.
    В нета се рових и попаднах на устройство , което разкодира новите модели , но ( пак но ) струва 400 $.
    [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

В София е 50лв
      Ако искаш да си спестиш останалите 50, пращай ми го с куриер, ще го занеса да го оправят и ще ти го върна
      LZ1PER

Коментар

И в Шумен е 50лв.

Коментар

Ей , хора не мога да помагам с разкодирането освен да дам телефона на някой който с това се занимава , ама нещо са ме подкарали с едни цветни точки за реклама и не смея нищо да споделям вече

Относно Глобул , по скоро бих Ви помогнал са различните тарифи и проблеми ако имате такива , а не да продавам gsm телефони.

Или въпроси към някои от програмите , адреси на магазините в страната. Запазване на номера и прехвърляния ако няма обхват към друг номер , безплатна подробна разпечатка и други.

Има и едни нови карти 2in1 с по няколко номера в тях. Интересни са , дори безплатни
          / чакайте да отбележа че това не е реклама и не ги продавам , че ей сега ще ме занитят пак /

Коментар

Стига с тоя Глобул бреТи в Глобул ли работиш-май да-или си някакъв техен дилър.
            П.П. Да си оправите обхвата че ми писна
            П.П.2-гледам че се занимаваш с телефони-намери ми една Nokia THR880i-плащам си я на разумна цена.

Коментар

Става
              Къде нямаш обхват че да го пусна да го гледат

Не работя в Глобул разбира се

Коментар

Първоначално публикуван от velex Преглед на мнение
                Става

Не работя в Глобул разбира се
                Във Вивател имаш ли връзки
                LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                  Във Вивател имаш ли връзки
                  какво ти трябва там

Коментар

Първоначално публикуван от jordantcho Преглед на мнение
                    какво ти трябва там
                    Ми да кажа и аз къде е кофти сигнала да пратят някой да провери
                    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от velex Преглед на мнение
                      Става
                      У нас е калпав обхвата
                      Нокиа-та можеш ли да намериш

Коментар

Проверявам за Nokiata

По скоро ще намеря човек , който може да е достави. Аз съм по официалните продажби и доставки , а този модел го няма в тях

По скоро бих помагал за тарифи и услуги , отколкото за апарати ,
                        но ще се пробвам

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                          намери ми една Nokia THR880i-плащам си я на разумна цена.
                          Този телефон по това което чета за него е за системата Тетра едва ли може да се ползва от цивилни лица.
                          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                          тел.088четири 9едно9 4нула4
                          -------------------------------------------------------

Коментар

Nokia THR880i TETRA
                            публикувано от Mobilife
                            Nokia разширява продуктовата си гама от TETRA апарати с представянето на новия модел THR880i. Апаратът има и GPS приемник и е предназначен за авариен и друг полеви персонал. С новия модел професионалистите ще имат достъп до много от предимствата, които дават най-новите технологии при мобилните устройства. Екранът е 130х130 пиксела и изобразява 65 536 цвята. Устройството има и xHTML браузър.
                            Моделът THR880i ще се предлага в три честотни обхвата. Вариантите на 380 и 410 MHz ще се предлагат от 4-тото тримесечие на 2004 г., а този на 800 MHz – от първото тримесече на 2005 г.
                            Изненада ме с този модел , а вече видях че си питал навсякъде за нея. Проверявам но за утре дали може да ми я пратят от щатите ако е има там или от другаде и колко пари е

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                              У нас е калпав обхвата
                              У вас, имаш предвид в къщи? Майка ми живее в Гръцката махала в Варна, там за да говоря трябва да излеза на двора Отнася се за трите оператора......
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X