Обява

Свий
Няма добавени обяви.

IR LED

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: IR LED

Има и такива на които обектива и диодите са зад общо стъкло,стъклото е специално,едва ли ще намериш такова,по лесно е да разделиш подсвета от камерата,на аналогова камера подсвета се пуска от фоторезистор,не можеш да настройваш нищо.Подсвета е на куплунг.

П.п пиша от таблета и не прегледах линка,виж в нета,мисля че на тоя модел можеш да зададеш да остане цветна на тъмно,тогава със сигурност няма да пусне нейния подсвет,това ако ти хареса да работи цветно,механичния филтър обаче ще те бъзика,имам горчив опит с хиквижън,стигна се до подмяна на десетки камери които съм монтирал в банки и трезори заради фабричен дефект.Бих те посъветвал да избягваш тая марка,стигна се до там че им подменях фирмуера на място по обектите
    Последно редактирано от Roninn; 09-05-15, 18:42.
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Хик-а го избрах заради картината - харесвам я по-контрастна, дори понякога да изглежда и леко зърнеста. На другите алтернативи картината леко ми мазнееше. Технологията я избрах, защото исках сам да си изградя системата, а с тези камери това е много лесно.

Няма отделен куплунг за подсветката. Има само два изхода за видеосигнал и един вход за захранване.

Сега и видях упътването. Има възможност за изключване на IR диодите и за регулирането им в 16 нива. Е, чак пък 16...
      От менюто на камерата.

Все пак ми се иска да използвам нейната подсветка. Може да изрежа стъклото и да и изкарам обектива отвън, но ще е крайно решение, защото трябва да е завъртяна леко спрямо стъклото.

Коментар

Вътре в камерата имах на предвид
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X