Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изкривих антената на булсата,някой може ли да помогне?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Осрах булсата,някой може ли да помогне?

Имай предвид че има известен лаг при местенето като преместиш малко изчакваш и тогава местиш пак особено ако си с ХД приемник
    088455338две
    "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
    Джамбазов 2010г..

Коментар

Re: Осрах булсата,някой може ли да помогне?

В гугъл плей има една програмка Satfinder.. за ъгъла на антената и посоката на насочване. А за самото "око" трябва да е излиза от пластмасовата си стойка (по широката му част която сочи към чинияата) с около 2мм. А извода за кабела да сочи седем, а не седемнайсет часа(това не го знам каква посока се води)..
      Иначе Ронин ти е написал какво да правиш. Яз вече го докарвам само с поглед ( особено като работиш на кораб който постоянно се мести )

Коментар

Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнение
        Аз използвам това: http://www.dishpointer.com/ На горния ред пишеш sofia, bulgariaНа долния 39 HELAS SAT 2На картата излиза една зелена линия от антената до сателита.Мястото на антената може да се мести на картата/сат.снимка/.Успех в настройката.
        Не мога да избера 39 HELAS SAT 2 на долния ред. Този сателит го няма или аз не мога да го намеря.Интересно ми е как работи сайта.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Щом няма никакъв сигнал, проблема е в кабела. По-нагоре са ти обяснили как да го свържеш наново. По-цветущо заглавие на темата не можа ли да измислиш?

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Не мога да избера 39 HELAS SAT 2 на долния ред. Този сателит го няма или аз не мога да го намеря.Интересно ми е как работи сайта.
            Ей така

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:sat.jpg
Прегледи:1
Размер:99.8 КБ
ID:5642420
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Трябва ти аналогов или дигитален(аз предпочитам аналогов) сигнал индикатор - нещо такова. Този е скъп но се намират и за 10-20лв. В Испания загубих 3 дни в настройки и нищо, а с тая джаджа за 10мин имах сигнал, при това доста силен. С вградения сигнал индикатор на булсат имаш голям лаг и не е точен, а с това лесно се намира сателита и лесно се достигат оптималните настройки.

Коментар

От: Изкривих антената на булсата,някой може ли да помогне?

Изключителни благодарности на колегата Румен Николов. Доста по-бърз от бърза помощ Сам щях да си я оправя точно никога )) Имам да черпя... ще се реванширам

Коментар

Сега остава да кажеш къде беше проблема и как постигнахте добрия изход.

Коментар

Ми просто съм я разместил стабилно,а с HD приемника,настройката ставала трудно. Те го настроиха на обикновения приемник на др. телевизор. Нещо за което нямаше да се сетя определено. Най-странното е,че като поседи 1мин без сигнал HD приемника забиваше,и щех да си въртя 2 седмици и пак нямаше да има ефект.

Коментар

Винаги ползвам хд приемника,просто гледаш процентите а не сигнал индикатора
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X