Току-що говорих със сервиза на Касио. Часовникът вече не е в гаранция! Обясниха ми, че появилото се петно е познато явление и е нормално да се получи при рязка промяна на температурата. Казаха категорично, че часовника е в изправност и няма база за притеснения, или сервизиране и т.н. Също така ми обясниха, че ако това е конденз от влага няма как същия да изчезне за такова кратко време и капчиците влага щяли да седят отвътре по-дълго време. Пожелаха ми да си го нося със здраве.  

.
. и много очукан външен вид си работи чудно. В последно вече едвам го сверявах, че копчетата не работеха почти. След като получих новия, се навих да го ревизирам. Оказа се че има счупена пружинка за връщането на един от бутоните и това е компрометирало самия бутон, оттам и останалите. Почистих основно всичката гадория дето се бе събрала с годините под бутоните, нова пружинка и зарботи като нов. Ще си го позлвам за работен вече.
 и много очукан външен вид си работи чудно. В последно вече едвам го сверявах, че копчетата не работеха почти. След като получих новия, се навих да го ревизирам. Оказа се че има счупена пружинка за връщането на един от бутоните и това е компрометирало самия бутон, оттам и останалите. Почистих основно всичката гадория дето се бе събрала с годините под бутоните, нова пружинка и зарботи като нов. Ще си го позлвам за работен вече.
 . Преди време четох именно за този конденз и в крайна сметка се оказа нормално явление. Така, че не му се тревожи.
. Преди време четох именно за този конденз и в крайна сметка се оказа нормално явление. Така, че не му се тревожи. 

Поне аз не му отдавам никакво значение, защото Г-шок не ме е разочаровал.
 Поне аз не му отдавам никакво значение, защото Г-шок не ме е разочаровал.

Коментар