До: Часовници, марки и мнения за тях...
Аз ползвам един механичен Longines за ежедневието и един Camel Trophy

Аз ползвам един механичен Longines за ежедневието и един Camel Trophy

. Той ми е подарък и е купуван от САЩ затова само не може да се сверява в България защото там честотата на сигнала е различна от европейската честота. Тежък е но за 1 седмица свиква ръката. с тоя ще се разделя когато си купя този - той е уникален ... http://www.badzhakov.com/blog/?tag=%...-casio-paw1500

Има термометър, барометричен алтиметър, компас, барометър. Има ОГРОМНИ цифри което намирам за изключителен плюс, независимо от това, че нямам никакви проблеми със зрението. Има 5 отделни аларми, което също е страшна екстра. Само да не му гледаш разхода - редови 4! цилиндъра (батерии), които държат има-няма 2 години. А имам и забележка всъщност - и тя е каишката - замисъла е добър - не е със стандартен патент, а с два винта, които фикситат каишката към подвижна ос, минаваща през корпуса. Само че не е изпипана, защото винтчетата имат склонност да се саморазвиват и губят. И така от 2 години искам да си сменя каишката с нова, ама никой не иска да ми продаде. Тъй наречените вносители на касио (на В. Левски до Геотрейд) ги тормозих 1 година през седмица и нищо не свършиха
 Но това е бял кахър, не бих си сменил часовника скоро!
  . Мисля да го сменям със Сейко 5, ама не знам още, чудя се. Чувам че не били много точни.

понякога не може да се свери и във София.няма да се плашиш,ще се свери.имай търпение и си открии собствен надежден "спот" откъдето приема сигнал.на мен напримерно ако съм си във вилата (на 30 км от София източно) ми приема само във най западната стая.на двора разбира се приема без проблем.проверявал съм и силата на сигнала (на доста дигитални си има такъв "бар" като на мобилните телефони за силата на обхвата). и той се мени от пълен до никакъв за няколко метра понякога.та това е.успех.
 Интересува ме,къде трябва да е малката стрелка при сверяване. Тази,която се намира от лявата страна на дисплея. На нея пише,изброявам - TMR, DST-STD,AL. Отделно има и ON,OFF. И след като наглася секундарника на ATH,какво трябва да натисна за да се завърти на WORK или READY. Извини ме,че те занимавам с мойте проблеми,но наистина няма да успея сам 

Ако някой си търси хубав и евтин часовник,оставям линк  http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...F8&me=&seller=  Моят си го взех от тук,дойде за 4 дена,попринцип трябваше за 8-11 
 Цените са в Лири,което ще рече 2,26лв за 1 лира. Тук цената ми беше 450 лв а с доставката ми излезе 230 
 Благодаря за съдействието на Tony33.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар