До: Часовници, марки и мнения за тях...
Аз си купих този.Едни приятели живеят в Шотландия и ми пратиха сайта за да го видя и да го одобря.Намален на 70 лири.
					Аз си купих този.Едни приятели живеят в Шотландия и ми пратиха сайта за да го видя и да го одобря.Намален на 70 лири.

А много обичам офроуд и всичко свързано с лутане по горите.Много ще съм благодарен на отзовалите се да разгадая някои от екстрите му.Предварително благодаря!
А много обичам офроуд и всичко свързано с лутане по горите.Много ще съм благодарен на отзовалите се да разгадая някои от екстрите му.Предварително благодаря!

, не искам да е с метална за да не ми дрънчи и да ми се закача насам натам . Този дали е подходящ според вас ?
 , не искам да е с метална за да не ми дрънчи и да ми се закача насам натам . Този дали е подходящ според вас ?  , марката е Croton Chronomaster , водоустойчив на 100м. , хронограф , дата , наживо изглежда страхотно , коронката е с предпазител . В момента го разучавам , осветлението на стрелките е страхотно , готино е измислено освен стрелките свети и 12-часовата позиция , за да може в тъмното да се ориентираш по лесно в случай че не ти е на ръката , верижката е с двойно закопчаване , хронографа показва минути и секунди , третото поле е за деня .
 , марката е Croton Chronomaster , водоустойчив на 100м. , хронограф , дата , наживо изглежда страхотно , коронката е с предпазител . В момента го разучавам , осветлението на стрелките е страхотно , готино е измислено освен стрелките свети и 12-часовата позиция , за да може в тъмното да се ориентираш по лесно в случай че не ти е на ръката , верижката е с двойно закопчаване , хронографа показва минути и секунди , третото поле е за деня . 

, а в България като гледам за под 600лв го няма!
, а в България като гледам за под 600лв го няма!

).За 1 година всекидневно носене леко се е затъркал написът mode.Предполагам е ясно,че купен от Щатите дойде с 200 лева по-евтин
).За 1 година всекидневно носене леко се е затъркал написът mode.Предполагам е ясно,че купен от Щатите дойде с 200 лева по-евтин .
.

Коментар