От: Часовници, марки и мнения за тях...
Бат Пепо, по лесно ли го вдигаш когато носиш "истински часовник" и потиска ли те марката Киа ?
Бат Пепо, по лесно ли го вдигаш когато носиш "истински часовник" и потиска ли те марката Киа ?
Точно към теб имам съвсем приятелски чувства и съжалявам,наистина,ако съм прозвучал грубо! Далеч съм от мисълта да обидя когото и да било от този форум.Извинявам се на всички,които мислят,че съм ги засегнал!
Защо,тогава да си купувам casio,след като и телефона върши същата работа,даже на по-голям дисплей..?
Точно към теб имам съвсем приятелски чувства и съжалявам,наистина,ако съм прозвучал грубо! Далеч съм от мисълта да обидя когото и да било от този форум.Извинявам се на всички,които мислят,че съм ги засегнал!
Защо,тогава да си купувам casio,след като и телефона върши същата работа,даже на по-голям дисплей..?

И в същият ред на мисли - защо изобщо да си купуваш какъвто и да било часовник след като и телефона върши същата работата ?
Кво да правиш, "Вкус""?! И ще допълня Чърчил за вкуса, дето казва, че "Социализмът е като сън. Рано или късно се събуждаш и се връщаш към реалноста." Само, че ако "порока на капитализма е неравното разпределение на благата; (дали часовник от 50$ или от 5000$); присъщата "добродетел" на социализма беше равното поделяне на нищетата. (Сейко за 50$ от корекома беше върха)
И в същият ред на мисли - защо изобщо да си купуваш какъвто и да било часовник след като и телефона върши същата работата ?
Много повече от хоби са ми...Купувам си каквито мога,други продавам,но го правя най-вече от уважение и за душевна...ножка...
Кефя се на прецизността,умението и трудът,нужни за направата на механизъм,който работи точно в супер тежки условия и гарантирано няма да подведе притежателя си...Нещо като просто изглеждащ скъп нож - хубаво ти е да го имаш,защото е качествен и не всеки може да направи такъв
Кво да правиш, "Вкус""?! И ще допълня Чърчил за вкуса, дето казва, че "Социализмът е като сън. Рано или късно се събуждаш и се връщаш към реалноста." Само, че ако "порока на капитализма е неравното разпределение на благата; (дали часовник от 50$ или от 5000$); присъщата "добродетел" на социализма беше равното поделяне на нищетата. (Сейко за 50$ от корекома беше върха) 
Понякога си спомням с умиление за тези неща - сейко5,ориента с вечният календар(тираджийската мечта),парфюм маскулин,ятаган,олд спайс...Е-ех...

))))) Това беше шега....Суунто е добра марка....Само да знаеш , че с аксесоарите дерат кожи
)) Зависи каква верижка искаш...Винаги се запасявам с верижки...макар , че на този модел силиконовите са много здрави ...Пропуснах да кажа , че компаса няма отделна функция за калиброване ...ако се "изгуби" започваш да въртиш часовника докато се намери
)))
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар