Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радар детектор Kiyo700 vs Стелт RG

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Радар детектор Kiyo700 vs Стелт RG

Ъъъъм.. аз да се изкажа, с риск да съм неподготвен... Тия, новите камери не са ли пасивни? Тоест, правят 2 снимки през (да речем 0.2-0.5 секунди) и се изчислява скоростта по преместването? При това положение, само случайно прелитаща птица, скриваща номера, може да те спаси. (Или камион ).
    Като най-евтино GPS решение не е ли смартфон? Сигурно има приложения, в които може да се импортират точки. Новите телефони имат NFC технология, с която може да се активират приложения и настройки, само с поставяне на телефона на таблото или нещо подобно.

Коментар

Колега, какво стана с избора? На кой радар-детектор се спря? Аз много се блазня от СТЕЛТ-а (най-вече защото го дават на изплащане), ама като гледам те името си не знаят да пишат, какво остава за надеждна електроника
      Въпроса застава и при мен на дневен ред - връщат мобилните камери И няма ли запознати да отговорят на large ?
      Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква

Коментар

Така и не взех радар-детектор колега... Единия вариант не ми хареса като конкретно изпълнение (многомодулния Стелт), като освен всичко друго, изпълнението му ми напомни ТНТМ - доста грозно и не съвсем практично...
        А за другия вариант радар-детектори (които се монтират около огледалото) за момента задържах, защото смятам до 2-3 месеца в него район да сложа камера - планирам една по-далечна разходка и искам да имам такова нещо, докато в доста от планираните държави радар-детекторите са забранени...
        И съответно търся някакъв по-универсален модел камера (например с предупреждение за фиксирани камери)...
        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

slowtraveler,един колега от друг форум с репутация от типа "тоя ги разбира" ми препоръча RG300. Само ме спира това, че някой беше казал, че мобилните камери нямали радар и радар детектора е излишен. Камерите снимали няколко камера в секунда и по изминатото разстояние определяли скоростта.
          Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква

Коментар

И за това има лек. Купувате си една навигация гармин или Igo. И в съседния раздел на този форум има speed camera.Сваляте ги и навигацията ви предупреждава като има такива камери.Въпреки ,че когато се кара спазвайки ЗДП , няма нужда от такава помощ.

Коментар

Мобилните камери имат радар... Фиксираните ги 'чува по-трудно радара, защото са с ниска мощност, добре насочени и т.н....
              Но за тях също има 'лекарството', и то заложено в Стелта - GPS базата данни...
              радар-детектора винаги ми е бил допълнителна презастраховка от заблеяност, а не пособие, спомагащо за нарушаване на правилата
              Това го писах в първото мнение и според мен е приложимо за всички...
              Дори с изправен радар детектор може лесно и легално да бъдеш глобен поради случайност или просто с малко мисъл от страна катаджията...
              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

аз имам кио не е лош само дето говори на англииски, а стелта е на бг, имам и стелт за стъклото, за киото вече ниамам ъп

Коментар

ползвал съм и 2та, кио-то само приемника се вижда и пише GPS и не могат да се заядат много, другият е рг300 с гпс и вече почна да прави проблеми за стационарните , дори и след ъп пак не стана, кио-то е по добро, освен ако не искаш да ти плямпа на бг .

Коментар

Първоначално публикуван от sgb1 Преглед на мнение
                    ..... кио-то е по добро, освен ако не искаш да ти плямпа на бг .
                    Шъ са пишем на ускорен курс по инглиш

Коментар

Първоначално публикуван от tirex4x4 Преглед на мнение
                      Ееейййй, сега се сетих нещо, дето бях пропуснал и то щото карам стари коли. Ако имаш радарна система за наблюдение на "мъртвите зони", тя няма ли да ти активира радардетектора?
                      Кошмар са , пищи на Ка зверски, На Ка пищи всичко, от врата ,та до автобуси. Например на околовръстното - където се заседяват порицайте, Ка пищи на всякъде. Дано няма много MPH. За сега стандартните са на Х банд,
                      Имам Whistler Pro-68SE има много силен приемник, не знам какви са изискванията и лицензи за монтаж на камерите, но вече няколко пъти хващам цивилни коли с камера.
                      Едната бяло поло, често е на бул. европа, малко преди кръстовището където е метрото. снима в гръб. Иначе полицайте снимат малко мръснишки. Хващал съм ги на люлинския магазин метро, снимат след сфетофара, като снимат малко преди светофара да светне жълто. Гадничко е , светофара има часовник и като видиш че остават няколко сек, да свърши зеленото,обикновено понатискаш малко - Да и куките това чакат, тогава пускат радара

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X