Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Булсатком - всички канали едновременно ?!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Булсатком - всички канали едновременно ?!?

Колеги, не знам колко ми е точен въпроса....
    Имам три стаи с три телевизора, като от чинията до приемника има кабел, а от приемника се разделя сигнала със сплитер към другите 2 стаи. Оказа, се че за втори приемник трябва кабел от чинията до втория приемник. Току що завърших всички ремонти и всички кабели са скрити под гипскартона, просто няма окъде да мине нов. Другия вариант на всяка стая антена, но това пак значи кабели, защото телевизорите са на вътрешните стени, а няма да рзбивам отново......
    Та въпроса ми е - има ли устройство, което да пусне каналите както кабелната телевизия примерно и да си избирам от всяка стая какво да се гледа. Или нещо което да прави нещо подобно ..... Пак повтарям - не искам да хитрувам, но не ми предложиха никакъв друг вариант /а който е правил ремонт знае дали ми се започва отново след току що завършен.../
    Благодарско предварително!
    VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

От: Булсатком - всички канали едновременно ?!?

Здравей колега , от антената пускаш кабел до всеки телевизор,максимално 4бр и съответно отделен приемник за всеки телевизор .От Булсатком си закупуваш конвертор за 4 приемника който монтираш на мястото на едининичния на антената.
    Последно редактирано от Димитър Радев; 02-11-11, 19:09.
    AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Първоначално публикуван от kekek Преглед на мнение
      Колеги, не знам колко ми е точен въпроса....
      Имам три стаи с три телевизора, като от чинията до приемника има кабел, а от приемника се разделя сигнала със сплитер към другите 2 стаи. Оказа, се че за втори приемник трябва кабел от чинията до втория приемник. Току що завърших всички ремонти и всички кабели са скрити под гипскартона, просто няма окъде да мине нов. Другия вариант на всяка стая антена, но това пак значи кабели, защото телевизорите са на вътрешните стени, а няма да рзбивам отново......
      Та въпроса ми е - има ли устройство, което да пусне каналите както кабелната телевизия примерно и да си избирам от всяка стая какво да се гледа. Или нещо което да прави нещо подобно ..... Пак повтарям - не искам да хитрувам, но не ми предложиха никакъв друг вариант /а който е правил ремонт знае дали ми се започва отново след току що завършен.../
      Благодарско предварително!
      Ами няма. Трябват си три отделни приемника. От колко антени ще се захранват е друга бира.

Коментар

Здравей колега и аз бях със същият проблем, но от Булсатком дойдоха и ми сложиха друго око на антената и сега всичко си върви по-един кабел и сплитери. Дано съм бил полезен. Поздрави.
        [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Колега Радев, да разбирам ли, че може както ми е антената, от нейния кабел да се сложи сплитер и да се раздели към три телевизора, а на всеки телевизор да се сложи приемник?
          Колега kokolighta, май преди е имало такава опция, но сега ако е така не се гледали никакви канали.
          Дойдоха днес някакви наперени келешчета и с голям зор антената преместиха където я искам, а за заявените други приемници само казаха, че не става и айде.... Баси държавата сме, напоследък на всеки май се моля да ми свърши работа, че да му дам парите си! - кабелджиите, компютърджийте, автомонтьора, касиерките в банката, чиновниците в данъчното ...... Напоследък само едни пичове ми напълниха душата, дето ми ремонтираха мотора!

Коментар

Конвектора е е монтиран на чинията като служи за настройка за сигнала и вероятно в момента ти е единичен . Купуваш си такъв с изход за 4 телевизора, със сплитер на кабела няма вариант да стане .Да на всеки телевизор приемник който ако не ме лъже памета е 5 лв за брой към абонаментния договор .
            AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Първоначално публикуван от kekek Преглед на мнение
              Колега Радев, да разбирам ли, че може както ми е антената, от нейния кабел да се сложи сплитер и да се раздели към три телевизора, а на всеки телевизор да се сложи приемник?
              !
              Да колега, точно така е при мен само че е с 2 приемника, но не виждам проблем да е и с три. Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Радев Преглед на мнение
                Конвектора е е монтиран на чинията като служи за настройка за сигнала и вероятно в момента ти е единичен . Купуваш си такъв с изход за 4 телевизора, със сплитер на кабела няма вариант да стане .
                Може колега, при мен е така.

Коментар

От Булсат-а ти слагат четворн конвектор, ако искаш да няма снадки, с една ти издърпват кабела до телевизора. На вски телевизор трябва да има допълнителен приемник. И това е.
                  Може колега, при мен е така.
                  Ами скочили са те с кофти сигнал, а ако телевизорът не е кой знае колко добър или ти прецизен, няма проблем.
                  Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

На мен това ми е проблема, че имам само един кабел, а нови няма как да пусна!

Коментар

Не виждам защото тогава продават конвектори за 4 телевизора като със един кабел можеш да си обиколиш цялата къща , със сигурност силата на сигнала спада със растоянието и разклоненията .
                      AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Ами зад прваза, ако е на щипки, а не лепен.
                        Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Без други кабели няма как да минеш.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Радев Преглед на мнение
                            Не виждам защото тогава продават конвектори за 4 телевизора като със един кабел можеш да си обиколиш цялата къща , със сигурност силата на сигнала спада със растоянието и разклоненията .
                            Колега! Като гледам, че още не правиш разлика между конвектор и конвертор.. защо се хабиш.

Коментар

http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=2&t=14493
                              AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X