Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Говорите ли вече за 12ст. на минута с bob.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Говорите ли вече за 12ст. на минута с bob.

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
    Съвета ми към тези, които имат съмнения за надписване е да си погледнат разпечатките. .
    ... и в разпечатката от Мтел в моя случай видях следното (приблизително по памет):

........
    Разг.1 с познат номер начало 10:22 продължителност 06:23
    Разг.2 с познат номер начало 10:24 продължителност 04:52
    Разг.3 с познат номер начало 10:27 продължителност 03:15
    ......

Гледам - номерата ми познати, а не непознати. Като видях таймингите и всичко ми стана ясно. Без абсолютно никакъв скандал си прекратих корпоративния договор преди близо 8 години и се родих откъм тази услуга. При мене беше така. При други - може да е по-различно.
    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Баси ужаса.
      Какви са тия сметки , какво е това чудо

Аз лично имам карта на боб тук в Австрия, и никога не съм успявал да изговоря дадените ми минути.
      В България си ползвам австрииския телефон, имам си 300 Роуминг минутки ... които така и не успявам да изприказвам.
      Едно приятелче което често звъни в различни страни в ЕС ме помоли да му взема и на него една карта на мое име ... и от тогава казва , че спестявя поне 200лв на месец. На мен удоволствието ми излиза 25€ на месец:
      1000мин. Австрия
      300мин. Европа , пасивен и активен роуминг
      1000смс Навсякъде
      1гб в Австрия ...
      Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
      Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
      Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

AЗ забелязах че М-тел не си уважават лоялните клиенти.Клиент съм им от 2001 год и не съм видял нищо с което да се опитат да ми демонстрират уважение.Имах два телефона и след като спрях единия с триста зора ми вкараха оферта която била само за хора който се отказват.Дали е добра или не не знам,мисля че беше 20лв за 600 мин.към всички.
        Чакам с нетърпение да дойде месец февруари да отида да си подам молбичка за спиране на основния ми телефон.Умирам си да видя каква физиономия ще ми направи служителя на фирмата.

П.П.Не че другите са много стока ама поне не съм ги видял.

Коментар

Тази услуга е насочена изцяло към частни клиенти и то основно към хора които говорят по 10-15 мин месечно, за всички останали услугата е неизгодна.
          бих добавил към минусите и скубането за махане на гласова поща - 2,40лв, и смяна на загубена сим карта незнам колко си лева...
          по-скоро не бих ползвал услугата.
          Нови части за:
          Уаз, Газ, Зил, Маз,
          Шкода, Авия, Жук, Ниса
          [EMAIL="botevgrad@gmail.com"]botevgrad@gmail.com[/EMAIL]

Коментар

Аз пък мисля да взема на баща ми един БОБ, ще му върши идеална работа.Сега е на някаква тарифа за 7-8 лв на месец такса и още 5-6 лева плаща разговори.С неговото говорене едва ли ще минава 3-4 лева на месец.Пък и не се сключва договор за БОБ и абонамент не се плаща....
            Дилян Петров

Коментар

Първоначално публикуван от Parkinson Преглед на мнение
              Аз пък мисля да взема на баща ми един БОБ, ще му върши идеална работа.Сега е на някаква тарифа за 7-8 лв на месец такса и още 5-6 лева плаща разговори.С неговото говорене едва ли ще минава 3-4 лева на месец.Пък и не се сключва договор за БОБ и абонамент не се плаща....
              и аз така мисля, дори е възможно да плаща и по-малко, но те съветвам да прегледаш поне 3 разпечатки назад, за да си обеден посредством математиката
              за да видиш реално колко минути изговаря, вкл. безплатните и ги умножаваш по 12ст. като ги закръгляваш на цяла минута
              и тъй като не се знае как се спира подобна карта провери колега, пък после и да постнеш. няма начин и там да не са сложили някоя таксичка.
              Нови части за:
              Уаз, Газ, Зил, Маз,
              Шкода, Авия, Жук, Ниса
              [EMAIL="botevgrad@gmail.com"]botevgrad@gmail.com[/EMAIL]

Коментар

Пробвай, ти ще си първият във форума, после да не забравиш да напишеш тук попръжните.

Вальо, и аз съм много доволен от корпоративните планове на ментел, от как спрях да ги ползавам. Заслушай се в едното "биййп" , когато избереш поредния си клиент, това означава, че той отдавна не е менте..л.

При чифутите месечна ми сметка е била да речем 100%, от как се махнах, за телевизия, интернет, домашен тел. и gsm не надхвърля 80%. При това , при ментаците, сметката беше само за gsm, без нет, тв и други екстри.
                Това от моята камбанария се вижда, може във Филибето камбанариите да са по-добри.
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X