Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Говорите ли вече за 12ст. на минута с bob.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Говорите ли вече за 12ст. на минута с bob.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1076146

От: Говорите ли вече за 12ст. на минута с bob.

Това дали минава за реклама?
    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Вече до нищо Мен-телско не искам не искам да припарвам.
      "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
      Mark Twain
      СтоЕнчA

Коментар

Е хубаво де. Шибна тука нЕкъФ линк и требе ходим да четем някаква помия за нЕква нещастна компания която се чуди какво да измисли за да си върже таргетите при ограниченият пазар в нашата нещастна държавица.

Кажи поне какво мислиш по въпроса. Новинарските сайтове си ги четем и сами...
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от nikifori Преглед на мнение
          Тия се подиграха със всичките си досегашни клиенти.
          байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
          Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
          Суперспам - спама на суперите

Коментар

Идеята май е, че това са едни други, не са тия, за които си мислите. И сайтът им е различен и няма нищо общо с оня.
            Чудя се къде е уловката само...
            Аз се отървах донякъде от Мтел, но останах на прима заради номера; сега тия ме заинтригуваха, но ще изчакам да видя уловката

Коментар

И след всички теми във форума за тия леваци, ако пак лапнете куката, си заслужавате засечката. И в живарника да ритате. И дали ще ви пуснат на свобода пак? Ами зависи от настроението на рибаря. Ама гладните рибари и маломерна риба вече не връщат...

На слyка!
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Уловката е , че се таксува на МИНУТА, 1'1" =2' = 24 ст. плюс изключване на гласова поща = 4 лв.
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Заровеното куче-6,79лв изходящо,2,79 входящо обаждане в страни извън ЕС-половината Балкани са извън;интернет трафика се таксува на всяка сесия 100кБ,независимо от размера и.
                  0+

Коментар

То и сега 1:01 се таксува за 2мин.
                    И за извън ЕС пак са си солени цените.
                    На Глобул или Виваком дали е по-различно?

Коментар

Тия не ме интересуват вече, дори и целия им ръководен състав да застане на челна стойка пред къщи пак няма да се върна при тях!

Коментар

Малко е по-различно. Роуминга на Глобул е под лев за минута. Последно говорих на 0.79 лв/минута с ДДС.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                          Малко е по-различно. Роуминга на Глобул е под лев за минута. Последно говорих на 0.79 лв/минута с ДДС.
                          Аз говоря и без пари, ама в България. Става въпрос за ЕС и извън ЕС. Тези 0.79 ми се струва, че са в ЕС.
                          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                            То и сега 1:01 се таксува за 2мин.
                            И за извън ЕС пак са си солени цените.
                            На Глобул или Виваком дали е по-различно?
                            Греда или дрън дрън - сега в нормалните мрежи 1'1" се таксува точно за колкото си говорил, според моя план за 21,4 ст. а от хвърляне на боб излизат 24 ст.
                            подаръци за мъже от FACOM
                            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Готов съм да се обзаложа, че всички напуснали Ментела са студенти, ученици, домакини или други, нямаши връзка със сериозен бизнес хора.
                              Ако имате интерес, мога да ви копна една моя разпечатка, да си сметнете колко ще ви излезе по тарифите на Глобул или Вива.
                              Към днешна дата вътрешните разговори в Бизнес мрежата на Мтел са безплатни. Това е заровеното куче на 12те стотинки.
                              Ако имате повече разговори към бизнес клиенти, в Мтела плащате почти само месечна такса.
                              Въпреки безкрайните тъпотии при обслужването на клиентите и идиотския колцентър който се занимава с това, няма начин да говоря с клиентите си по-изгодно през друг оператор. Поне за сега. Смятал съм го. На Вряваком ми излиза тройно а на Глобул още по-зле.
                              Гългъл и Вряваком има доста още да строят за да докарат покритието и качеството на Ментела. Каквито и ученически тарифи да измислят хората все някога свършват училище.
                              За сега е така. Аз също чакам нещо да се промерни, че и на мене понякога ми кипва чайника ама още нямам избор.

ПП Пиказките за надписани сметки отдавна не са на мода. Разпечатка си правя директно от компа в къщи.
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X