Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Говорите ли вече за 12ст. на минута с bob.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Говорите ли вече за 12ст. на минута с bob.

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Готов съм да се обзаложа, че всички напуснали Ментела са студенти, ученици, домакини или други, нямаши връзка със сериозен бизнес хора.
    Ако имате интерес, мога да ви копна една моя разпечатка, да си сметнете колко ще ви излезе по тарифите на Глобул или Вива.
    Към днешна дата вътрешните разговори в Бизнес мрежата на Мтел са безплатни. Това е заровеното куче на 12те стотинки.
    Ако имате повече разговори към бизнес клиенти, в Мтела плащате почти само месечна такса.
    Въпреки безкрайните тъпотии при обслужването на клиентите и идиотския колцентър който се занимава с това, няма начин да говоря с клиентите си по-изгодно през друг оператор. Поне за сега. Смятал съм го. На Вряваком ми излиза тройно а на Глобул още по-зле.
    Гългъл и Вряваком има доста още да строят за да докарат покритието и качеството на Ментела. Каквито и ученически тарифи да измислят хората все някога свършват училище.
    За сега е така. Аз също чакам нещо да се промерни, че и на мене понякога ми кипва чайника ама още нямам избор.

ПП Пиказките за надписани сметки отдавна не са на мода. Разпечатка си правя директно от компа в къщи.
    Колега,аз съм на Глобул и без да съм на бизнес план имам 1500 минути в мрежата на глобул и 20 мин. към всички останали за една такса само.Пък за менТел няма какво да говорим......Без думи светлинни години назад!!!
    Пък да не говорим какви добри оферти има за фирмени карти!!!
    Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
    Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
    "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
      Колега,аз съм на Глобул и без да съм на бизнес план имам 1500 минути в мрежата на глобул и 20 мин. към всички останали за една такса само.Пък за менТел няма какво да говорим......Без думи светлинни години назад!!!
      Пък да не говорим какви добри оферти има за фирмени карти!!!
      Колега, чети внимателно. В мрежата на Глобул и 50000 безплатни минути да имаш, там няма бизнес клиенти. Поне не моите клиенти. 20 минути ги изговарям за един дообед...а после?

Светлинни години назад е кое? Глобул?

ПП Ако ходиш да караш из горите те съветвам да си вземеш една Ментелска прима. Може да е тояга, но ще имаш време да се обадиш за помощ, да не дава Господ.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Готов съм да се обзаложа, че всички напуснали Ментела са студенти, ученици, домакини или други, нямаши връзка със сериозен бизнес хора.
        И това не е точно така , доста хора занимаващи се сериозно с бизнес избягаха и то точно по причина надписани сметки става дума за бизнес абонати, от новия си оператор нямат оплаквания.Хубава вечер пожелавам
        ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Мислех да взема на детето една такава карта но ...май ще ......изчакам.

Коментар

Всички са Маскари Май това е първото дето светва в главите при подобни теми на повечето хора
            Друкман ме кефи!
            Бизнес абонатите на Мтелл са много и найстина ако имаш работа с такива хора бизнес плановете им са ОК, аз си насмятах колко би ми излезла сметката с този боб срещу сегашният ми план - е НИКАК не се връзва, сега плащам общо взето само такси (не че са малки), а говоря около 800 минути всеки месец, да не говорим за интернет-а където е Голямата Тояга, ако нямаш не лимитиран план...

Коментар

Бизнес абонатите на Мтел БЯХА много и намаляват със сериозна прогресия. Моите разговори са 100% с бизнес абонати и малко чужбина и когато за 14 карти на Мтел плащах сметки от 1100-1400 лв сега на Виваком плащам не повече от 400лв за същия трафик. При мене е така.
              Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Това е страницата на БОБ в България: www.bob.bg Това е страницата на БОБ в Австрия: http://www.bob.at/ .... Боб в България - 150 мин. +150 смс - 15 лв. Боб в Австрия - 1000 мин.+1000 смс +1000 Мб - 9 евро!
                Oт един друг форум.

Коментар

Първоначално публикуван от lucene Преглед на мнение
                  Oт един друг форум.

Мдааа. Открийте разликите ...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bob.jpg
Прегледи:1
Размер:35.4 КБ
ID:5311965
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Фасулът (bob) щял да бъде насочем само към частни клиенти.

Коментар

Не се интересувам от никакъв боб...
                      И аз съм на бизнес план към М-тел като Друкман и нямам никакви оплаквания. Не съм имал случай на надписване, а и всеки месец излиза разпечатка в интернет. Съвета ми към тези, които имат съмнения за надписване е да си погледнат разпечатките. Освен това, не всички са си пуснали опцията за безплатни разговори(не минути) към бизнес абонатите в М-тел. На мой приятел му казах за това преди година, а той си мислеше, че някой ще му го направи вместо него... Освен това за тези, които ползват интернет през телефона - пускайте си съответните планове. Иначе излиза много скъпо. На мен в разпечатката ми, бяха написали 1000лв за интернет, но като ми приспадат безплатния трафик от съответния план, излиза - 0лв.
                      http://www.nakladkibg.com
                      накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

ПП Пиказките за надписани сметки отдавна не са на мода. Разпечатка си правя директно от компа в къщи.
                        Някои от начините за "надписване" са чрез времето за таксуване, както по-горе посочи майсторът, или чрез актвиране на услуга, за която си нямаш хал-хабер.

На мен чрез активиране на трафик на данни преди 4-5 години ментел ми взеха едни пари. ПисАх им 4 бр. жалби, в т.ч. и до изпълнителен директор. Файда - йок. Нямали практика да отговарят след втората жлба.

Сега имам много и най-различни карти и навсякъде е хикс игрек и една славянска буква. Всички дават преференции за разговори в собствената им мрежа.

П.П. Занимавал съм се доста време с таксуване (не с изготвяне на сметки и фактури) на телефонни разговори на едно друго място.
                        Последно редактирано от Ivanov; 17-10-11, 10:50.

Коментар

ОК, да попитам и аз нещо..... При хипотетична ситуация, че човек идва от чужбина, примерно, и като нов абонат ще получи ли някъде по-добро предложение от това на боб?
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                            ...На мен чрез активиране на трафик на данни преди 4-5 години ментел ми взеха едни пари...
                            На мен Виваком ми взеха 200лв. този юли за мобилен интернет?... Е?
                            И при това без да предоставят разпечатка и т.н.

Айде не ми говорете колко са зле едните и колко яки другите...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                              Тъй де:

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                              ... навсякъде е хикс игрек и една славянска буква.
                              Х Y славянската буква

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                                На мен Виваком ми взеха 200лв. този юли за мобилен интернет?... Е?
                                И при това без да предоставят разпечатка и т.н.

A на мене ми беше се появило текущо потребление от 114.90 през септември.Последваха 3 (три) възпитани разговори с оператори.
                                първи:
                                -Да господине,добре господине блаблабла....
                                втори:
                                -Блаблабалблаблалбалблалблабллаблла
                                трети
                                -Да господине,сумата е от интернет трафик.
                                -Е да ама на телефона ми показва че имам още безплатни мегабайти.
                                -Извиняваме се,системата ви е заблудила.Ще изпратя сметката на колегите за префактуриране..
                                Та всичкия трафик вместо по 1.8 лв го платих по 0.1 лв. за MB.Тотала беше 90.00 лева отстъпка.За сведение от МенТел ме одрусаха 16.00лв за 3 (три) клипа от ютюб.Та пак казвам-
                                Първоначално публикуван от Shtaiga Преглед на мнение
                                Вече до нищо Мен-телско не искам не искам да припарвам.
                                "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                                Mark Twain
                                СтоЕнчA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X