Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Програма за отчитане на работното време ( безплатна ако може )

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Програма за отчитане на работното време ( безплатна ако може )

Хора не намесвайте науката , моля ви.
    Темата няма нищо общо!!!
    Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
    :D

Коментар

http://www.jobtimer.net/download.html
      Тая пробва ли я?
      Има и безплатна версия. Платените също така на практика са без пари.

http://worktimer.co.uk/
      Тази е безплатна и е онлайн.

Изобщо едва ли не първите резултати в гугъл. Ключовите думи ти ти бях казвал.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Не са тези програми това което търся и аз се рових в чичко Гугъл ама ...
        аз искам нещо в пъти по просто:
        примерно дата, лицето х е дошло в 07:45 и си е тръгнало в 17:30 общо 9:15 , и т.н и накрая на месеца да си сизвадя една проста справка за всички хора тотал отработени часове

Е това е
        Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав

Коментар

Ако те устройва една екселска табличка - за 1 ПВЦ Тъмна Каменица може да се понапъна...

Това не можеш ли да си го стъкмиш:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled-1 copy.jpg
Прегледи:1
Размер:120.2 КБ
ID:5246072
          Публикувайте отговор

Коментар

Биричка ще почерпя винаги
            Табличка имам и то доста по сложна, но в нея пипам само аз
            Искам да няма достъп до промяна на данните в нея
            искам нещо като въведи ID In - ID Out

Коментар

МИ варианта е паролка на файлчето. Барем екселчето го може...
              Ако към биричката, дето ще почерпиш, поемеш и куриера ... мога ти спретна някакво простичко за работа веб-приложение... Ако имаш нет - цъкаш от всяка точка на света...
              Публикувайте отговор

Коментар

има сделка

Ще ти пиша на лични малко по-късно, а сега отивам да се радваме с жена ми на снега и на джипката

Коментар

Колега, провери някоя от софтуерните фирми в БГ, които се занимават и с хардуер. Едва ли е сложно и скъпо да се направи една такава система.
                  Един познат, състудент от МЕИто направи такава за дипломна работа и я подари на общежитието си. Старо РС 486, четец за фонокарти и препрограмирани фонокарти за носител.
                  По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

Някой трябва да въвежда данните. За да си сигурен че са адекватно попълнени трябва да си ти. За да си сигурен че няма да се манипулира със задна дата ексела можеш всеки ден да го изпращаш на произволна поща и когато трябва да изчисляваш набързо сравняваш.Другият вариант е да си направиш юзър на компа с парола само за тебе и файла да е там.
                    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Просто и ефикасно решение, моите "подопечни" ги карам като дойдат или си отиват, маркират на касовия апарат 0,01лв., после посредством видеокамерата над касата следя дали те самите са пресъствали по време на маркирането, но през останалата част от работното време си е чиста лотария
                      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                        Утопия...
                        Аз работя в такава утопия вече 10 години.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От: Re: Програма за отчитане на работното време ( безплатна ако може )

Първоначално публикуван от skunk Преглед на мнение
                          ..
                          Реч иде за тез които си скасват газа от работа и остават след края и не казват и думичка е за тях се боря

Дано да сте ме разбрали
                          .. !
                          Трябва да го направиш без да усещат контрол.

Ако е с технически средства , народа почва да мисли как да ги прецака...

а и това че седи 10часа някой, не значи че е полезен, особенно ако е работлив глупак.....

Ако нямаш начин да знаеш кой колко е полезен , няма как да платиш "справедливо" => влизаш в бразилиада.
                          байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                          Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                          Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                            Просто и ефикасно решение, моите "подопечни" ги карам като дойдат или си отиват, маркират на касовия апарат 0,01лв., после посредством видеокамерата над касата следя дали те самите са пресъствали по време на маркирането, но през останалата част от работното време си е чиста лотария
                            Така е напълно съм съгласен
                            Само не разбирам кое му е лошото на сумарното работно време и на почасовото заплащане.
                            Бил съм в чужбина и съм работил по този начин 3 години и мисля че няма по-справедлив начин.
                            Останалото е КОМУНИЗЪМ едни работят други не , всички взимат по равно.

Коментар

Малко офтопик, че чух за комунизъм...
                              Няа лошо комунизма!
                              Ела да видиш Кака и Кака и Кака как по половин ден пийкат кафенца, папкат солетки, бисквитки, бананченца; благо им е, щото постоянно мазничко си се обръщат: "миличка", "скъпа", "слънчице"... и т. н. И в края на месеца - заплатката е ОК. Е, друга тема, че парите все не стигат, нали и черпняка трябва да върви...
                              Не ми трябва "Листопад", нито "Стъклен дом"... В час съм със всички емоционални копнежи на средно статистическата Кака, от какво не заспиват, по какво въздишат...
                              А върви ги контролирай подобни....
                              Публикувайте отговор

Коментар

...тогава Кака си намира държавна работа в накоя канцеларийка, и прекарва живота си там, докато го докара до отново мизерната си пенсийка.

Само че, напоследък трудно се намира Кака, която да отговаря поне по документи на критериите за да влезе в канцеларийката. В такъв случай, Кака търси връзчици от тук от там, намества се в канцеларийката, благодарение на тях, но става уязвима при евентуална смяна на "връзката" и. Ако не дай боже това се случи, Кака вече сама се е убедила и е забравила как се е наместила на конкретното местенце, където вместо да си ползва годишния платен отпуск си е пускала болнични, понеже за едното трябва разрешение от шефа, а за другото се изнасяш когато ти скимне, и бидейки в собствения си свят единствената, достойна за тоя стол в тая канцеларийка, е силно възмутена ако някой вземе че се отърве от услугите и, изплащайки и едни пари, понеже е била много работна, и за толкоз години не е ползвала и ден отпуск.

После Кака започва да разправя на Ленче къф гад е тоя, дето я е съкратил или уволнил. А той пък, за да свърши тая работа, трябва да си намери основание за това, нямащо нищо общо с това как Кака си върши задълженията, понеже иначе с помощта на синдикатите или познат адвокат Кака ще го осъди, или да я върне на работа, или да и изплати обзщетение. А Оня (шефа) пък в общия случай му е през оная работа, понеже кинтите не ги плаща той, ами ги плащаме ние.

После Кака ще отиде в частна фирма (ако я вземат), и понеже не е свикнала да си защитава интереса, пък и няма с какво толкова да е ценна, ще се навие на ниска заплата, пари на черно и т.н. Със всичкото това обаче мрънкането няма да приключи, и в кварталния курник (рабирай - кафе), все ще мрънка че няма пари вместо кафе да си купи капучино.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X