Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Програма за отчитане на работното време ( безплатна ако може )

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Програма за отчитане на работното време ( безплатна ако може )

Колко, казваш, процента е безработицата?
    Като искаш да ти върви фирмата - размърдай се да си намериш работници. Лично, не на тепсия от фалшивите кантори в интернет. Вместо да си клатиш краката като истински чорбаджия.
    Или вече имаш 10 000 служители? Тогава не ти е проблем че трима са закъснели сумарно половин час, а двама са си тръгнали пет минути по-рано.
    Последно редактирано от Стефан; 22-01-11, 08:47.

Коментар

Да не търсиш това:
      http://www.anuko.com/content/time_tr...urce/index.htm

Иначе харесай си например така:
      http://www.google.com/search?sourcei...4da34cc56f35f5

Коментар

Re: Програма за отчитане на работното време ( безплатна ако може )

Уоу УОУ чакайте темата не е изобщо това което пишете
        Първо такъв Управител като мен , не е никак лошо да имаш за прял ръководител
        Второ аз не искам да ги дебна ами точно обратното ако са работили почвече да мога с пълно основание( и аз давам отчет) да ги компенсирам
        Иначе така наречените от мен "часовникари" които идват точно в 8:00 и не забравят да си тръгнат дори 5 мин по-рано от работа тях не ги броя и не искам и да ги следя
        Аз и сега мога когато ми трябва да ги видя на камерата кой кога си е отишъл
        Реч иде за тез които си скасват газа от работа и остават след края и не казват и думичка е за тях се боря

Дано да сте ме разбрали

P.S Няма нищо лошо в това да ти платят извънредния труд и/или да не ти платят когато си се скатал !
        Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
        :D

Коментар

http://freshmeat.net/projects/timemanager хвърли едно око на това

http://timeclock-software.net/timeclock-download.asp както и на това - и двете са уеб базирани второто без много зор може да се подкара и под windows но ще ти трябва някои който все пак има познания за да ти го инсталира.

успех.
          Последно редактирано от persuader; 22-01-11, 10:29.
          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Тия изобщо не ги броиш по време, ами по наработката. Ако произвеждат нещо - на парче, ако пишат умни хартии - по умните резултати при приключването на случая. Не по време, това ще ги съсипе и откаже. Мисленето не е на час.

Коментар

Някак си интересно ми се вижда в България работодател да търси начин да плати повече на работника... Не, че не вярвам... просто ми е чудно.
              Don't hunt IF you can't kill
              първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Ти къде прочете че питащия е работодател ?
                When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Re: От: Програма за отчитане на работното време ( безплатна ако може )

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                  Ти къде прочете че питащия е работодател ?
                  Ти май си единствения който чете
                  Да не съм работодател а УПРАВИТЕЛ и защитавам максимално интересите на служителите си защото без тях не можем ...
                  Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав

Коментар

Тогава учи теорията.
                    Пример - БАН. Там работодателят убива служителите с глад. Буквално. Но те работят. Разбери защо.

Коментар

Re: От: Програма за отчитане на работното време ( безплатна ако може )

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      Тогава учи теорията.
                      Пример - БАН. Там работодателят убива служителите с глад. Буквално. Но те работят. Разбери защо.
                      Аз каквото съм учил съм учил не мога да разбера твоя негативизъм към темата и изобщо към това че някои е загрижен за служителите си
                      Ако с теб са се отнасяли лошо или имаш лош ден ... аз нямам вина
                      Аз достатъчно съм мотивирал служителите си повечето от тях са готови наистина да работят и без пари, но не там е проблема
                      Аз ИСКАМ да им платя реално или да им компенсирам когато не ми разрешат да им заплатя извънредния труд с извънредна почивка но надника им да тече

Ако някои има идея как да помогне ще му бъда благодарен ако не , нека поне не разводняваме темата

Благодаря предварително за което!

Коментар

Ай ся БАН, там може и някой да работи, но далеч не всички
                        Имам щастието да познавам редица млади учЕни и учЕнки.
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Прав отговор - защото това обижда реално правилния служител.
                          Аз например, цял живот работя без пари, до скъсване на джигера. В деня, в който ми дадеш 1 000 евро на час за да не работя, но тръгнеш да проверяваш дали наистина лентяйствам, или само се правя, а тайно под масата въртя гайки, просто ще напусна.
                          Ако ще да туриш автомата за мокачино право в мойта лаборатория, и цял сандък с работещи монети до него. Отношенията ни ще са счупени завинаги.
                          Последно редактирано от Стефан; 22-01-11, 13:24.

Коментар

Ехее, докарахме го до начини за мотивация на служителя и дали контролът е висша форма на доверие
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Който е сам-мотивиран да прави наука - това не е работа, а начин на живот. Моя колежка (от чужбина) скъса чек за 300 000 евро, който майка й остави на болничното шкафче, където момичето лежеше поради изтощение, ако се откаже от доктората си. Тука няма "работно време", защото изследователят мисли по проблемите си дори когато спи. Никой нормален човек не би се съгласил за БАН-ска заплата да прави това, което често ми е ежедневие. Това, обаче, не означава, че на работещите наука трябва да се дават мизерни заплати. И при нас има точни наукометрични критерии. Но тези, които наистина правят наука и ги покриват, нямат време и желание да участват (а и не ги канят) в комисиите на "оценяващите"...
                              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Добре, контрол на раб. време... Ами контрол на свършеното през деня има ли? Ако има, то тогава е уместно да се следи кой кога идва и си отива от ралта...
                                Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X