Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Програма за отчитане на работното време ( безплатна ако може )

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Програма за отчитане на работното време ( безплатна ако може )

Здравейте
    Търся програма с която да отчитам работното време на персонала

Нещо което да сложа на един компютър и да може на него да отбелязват кога е дошъл на работа и кога си е тръгнал
    За мен е достатъчно само да видя сумарно за деня и месеца кой колко часа е работил

Благодаря предварително на всички опитали се да ми помогнат
    Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
    :D

От: Програма за отчитане на работното време ( безплатна ако може )

Ако не е специализирана пропускателна система ( с магнитни карти например) би трябвало и обикнове Ексел да се справи.
    Дай още инфо персонал, пропускателен режим...

Коментар

Re: Програма за отчитане на работното време ( безплатна ако може )

Става с Ексел, но ми се иска те сами да се включват и изключват, а и да нямат достъп да редактират те самите.
      По скоро нещо от сорта sign IN sign OUT.

Преди години мен ме отчитаха на подобна програма, която бе web базирана и пращаше инфо в централния офис. Представляваше прозорец, в който си пишеш ID номер и то те отчита за влязъл, после кат си тръгваш пак ID номера и то те отчита за излязъл и накрая на месеца с фиша ти дават и разпечатка на часовете.

П.С Не мога да си спомня името на тази програмка, а бе много опростена.
      Последно редактирано от Pacific; 22-01-11, 16:53.
      Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав

Коментар

google work timer

Другият вариант е да дадеш някой лев да ти се направи - няма да е нещо скъпо.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Re: От: Програма за отчитане на работното време ( безплатна ако може )

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          google work timer

Другият вариант е да дадеш някой лев да ти се направи - няма да е нещо скъпо.
          Търсих в нета, ама нищо не намирам, за съжаление.

А що се отнася за някой да ми направи такъв софтуеър - нямам оторизация да купя такъв и аз съм работник.
          Просто ми се искаше да мога да изчистя въпроса с работното време, че сега сме като в началото на 70-те години, пишем се по едни листи. Абе ужасно е.
          Последно редактирано от Pacific; 22-01-11, 16:55.

Коментар

ЛИчен опит:
            Понеже в БеГе обикновенния работник е свикнал да бачка бадева извънредно и хич да не му плащат за това... със сигурност ще има нагласа за бъгване на системата за контрол...
            Портиери, камери, магнитни карти, честни думи - забрави...
            Единствено работяща ще е система на база снемане показания на биометрични данни... Само трябва да се измисли как да се елиминира възможността работника да изва сутрин, да се чекне, че е на ралта, да иде да бичи частно.. и вечерта да дойде да се чекне, че напуска работа....
            Нали ме разбираш, че не не иронизирам проблема ти, просто съм бил дълго "от другата страна на барикадата" и съм полагал усилия да заобиколя контрола по гореописаните причини...
            поздрави!
            Публикувайте отговор

Коментар

Съгласен съм, но аз съм може би от малкото Управители, който иска да плати извънредния труд, наистина когато е бил такъв и/или да го компенсира по разрешен му законово начин.
              Без да се злоупотребява или да сведа злоупотребите до минимум, слагайки над чек поинта камера.
              Последно редактирано от Pacific; 22-01-11, 16:56.

Коментар

Зор ще видиш... Ще последва пак подобен ефект - лъгане кой повече се е трепал извънредно... В голям филм ще се вкараш тогава.. Ама и сега сценария ти не е лесен...

Ако бех аз: скенер за пръстов отпечатък.. Вече трябва да се види какъв софтуер ще ти пише данните за отпечатъците - кога е положен...
                С магнитни карти трябва двоен контрол: камера + карта = коректно отчитане. Камерата (IP kamera) снима муцуната на чекващия се...

Тва ми ражда главата от скромния пролетарски опит в борбата срещу контрола на раб. време...
                С други думи - трябва да вложиш стредства за достоверен резултат
                Публикувайте отговор

Коментар

Така е, знаеш ли от кога семъча да измисля нешо. То със средства всеки може. Чалъма е с минимум средства - максимум резултат!
                  Последно редактирано от Pacific; 22-01-11, 16:58.

Коментар

От: Re: Програма за отчитане на работното време ( безплатна ако може )

Първоначално публикуван от skunk Преглед на мнение
                    Съгласен съм но аз съм може би от малкото Управители който иска да плати извънредния труд наистина когато е бил такъв и/или да го компенсира по разрешен му законово начин
                    Без да се злоупотребява или да сведа злоупотребите до минимум слагайки над чек поинта камера
                    Повярвай,само с карти не става...Проверено.Те и в НС гласуват с чужди карти,ние искаме работниците да се чекират на честна дума...
                    Първоначално публикуван от skunk Преглед на мнение
                    ТАКА Е ЗНАЕШ ЛИ ОТКОГА СЕ МЪЧА ДА ИЗМИЛСЯ НЕЩО ТО СЪС СРЕДСТВА ВСЕКИ МОЖЕ ЧАЛЪМА Е С МИНИМУМ СРЕДСТВА МАКСИМУМ РЕЗУЛТАТ !
                    С пр@дня боя не става!Само ще си хвърлиш парите с половинчати мерки.
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Опита показва че, няма система която да не може да бъде заобиколена и манипулирама. Единственото работещо е вътрешната мотивация на хората. Аз съм на ненормирано работно време. Няма кой да ме следи, но въпреки това работя повече от 8 часа на ден, познавам и много други такива.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

И двамата сте прави но и това да смятам картони и да разчитам дарасканиците на някои и това не си е работа...

Коментар

Че се сещам за контрола... Няма да споменавам места на работа, но...
                          Понеже става дума за дежурства при доста отговорни навигационни съоръжение.. и понеже се било установило, че нощните смени (обикновенно) не си правят труда да отидат до обекта (който е на 2-3 км), ами разчитат, че всичко е ОК... за да се контролира личния състав се е стигнало до ползване на GSM с GPS. Началника се обажда в случайно време и се установява конкретното местоположение на подчиненя, като се е гонело точно положение, а не примерно в кръчмата на 10 м от раб. място. Точната схема не ми споменаха. От там - дали е на раб. място или не...
                          Говориме за супер сериозни реализирани опити за скатаване, които хипотетично са застрашавали маса човешки животи и големи материални щети...
                          Няма ли мотивация, няма ли внезапни проверки, няма ли вложени средства за контрол - всичко остава на "мъжка дума" и игра на молива върху тефтера...
                          Публикувайте отговор

Коментар

Фатмащината на вратата ще те доведе само до едно - ще те лъжат повече. И все по - скъпо.
                            Забрави. Не знам дали може, знам само че не бива да контролираш това. В никой случай не бива. Когато хората ти разберат че работят не във фирма, ами за фирмата - тогава сами няма да си тръгват, все едно кога са дошли.
                            Камшика е работа за дранголника. Но и от него бягат, да?
                            След такъв въпрос, аз например принципиално не се интересувам с какво се занимава кантората ти, камо ли колко плащаш. Ако ще да ме поканиш за съдружник. Няма да работя с тебе.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                              ...Когато хората ти разберат че работят не във фирма, ами за фирмата - тогава сами няма да си тръгват, все едно кога са дошли...
                              Утопия...Все още масовият работник(служител) смята присъствието си на работното място за работа. Това е истината. Малко са изключенията и не остават дълго работници...логично.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X