Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за радиовълни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за радиовълни

Това за усвояването на кислорода и разпадането на белтъчната структура беше наистина цветен бисер. Я да вдигне ръка някой, който е получил от къси вълни нещо различно от изгаряне по кожата?

Коментар

Аз. Гадене. Когато ме будеха в 3 през нощта за редовна радиовръзка с главното поделение като бях дежурен радист
      Наистина е време темата да се закрие, докато не е преминала в обсъждане кои човешки органи са съизмерими с дециметровия обхват...
      По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

Първоначално публикуван от VHS Преглед на мнение
        Аз. Гадене. Когато ме будеха в 3 през нощта за редовна радиовръзка с главното поделение като бях дежурен радист
        Зачита се. Други?

Коментар

Неизгарянето брои ли се за нещо различно от изгаряне ???
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
            Неизгарянето брои ли се за нещо различно от изгаряне ???
            Значи са били малко късите вълни. Вече е проверено, че с достатъчна мощност кожата си изгаря. После зараства. Проверено върху бременна жена, опъваща скъсана антена по време на състезание.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              .................................. Я да вдигне ръка някой, който е получил от къси вълни нещо различно от изгаряне по кожата?
              Аз .... Пристрастяване!!!
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Вехта темичка, но много забавна. Трябваше ми един цитат... нещо за здравия разум беше....

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Това за усвояването на кислорода и разпадането на белтъчната структура беше наистина цветен бисер. Я да вдигне ръка някой, който е получил от къси вълни нещо различно от изгаряне по кожата?
                Ясене, "разпадане на белтъчната структура" (на кожата) = изгаряне по кожата. а изгорелите клетки очевидно и кислород не усвояват...
                по отделите за продажби на яките търговци имат една мантра... : " Уърдинг из иссеншъл"

ти си физик, простено ти е да не се сетиш :Р сетих се и за цитата. " тържество на маркетинга над здравия разум" стар е...
                - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X