Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся съмишленици за Off и риболов експедиция в Родопите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся съмишленици за Off и риболов експедиция в Родопите

Ще си позволя един лек коментар-съвет.Колеги ,включвайте се в разходките,те са едно безплатно училище по преодоляване на всякъкви препятствия.Там най-лесно ще научите кое как се преодолява,как се работи с безопасно с лебедка,как се вади джип от коловози с джек и други такива неща,да не ги изброявам всичките и до къде са вашите и на джипката възможности, а и винаги има от кой да научите нещо.Това е безценен опит,който не се знае кога, как и къде ще ви бъде полезен.

Коментар

Няма сръдня. Разбираемо е. А и няма да имам 10-12 сободни дни за това. Но помислете, как без да затрудняваме основната група, да се включим на етапи?

Коментар

Господин Марто, от страни погледнато е много некоректно отношението Ви към хората.
        Първо поканихте всички, обявихте демокрация и свобода на словото, а после "аз реших кой ще идва и кой няма да идва" .
        След като Сте поел инициативата и ангажимента да организирате такова мероприятие, след като Сте го обявил пред всички в отворена дискусия и Сте поканил всички желаещи е редно да се съобразите с хората. Ако не умеете или не желаете да правите подобна организация просто се извинете. Кажете, че сте премислил и ще правите експедиция с приятели. Тогава никой няма да се обиди от това, че се уговаряте с лични съобщения.

Няколко души от Пловдив обмисляхме дали да се включим. В началото темата Ви беше много привлекателна.
        С нарастването на отзивите на хората започна да изпъква покровителствения Ви тон. Добре, че благоволихте да кажете на хората, че са "вън от чадъра" преди датата за тръгване.

Поне да си бяхте направили труда да потърсите дали е правена подобна експедиция и да поискате от хората трака. Даже щяха да Ви кажат къде има паднали мостове. Вместо това Вие написахте цял Военен Устав и Наказателен Кодекс.

Приятно прекарване! Извинявам се за тона.
        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Колега sobax! Ако обърнете внимание, на всички постове в темата (хронологично), а не само на тези, които наричате "устав" и "наказателен кодекс" ще видите, че до момента вие лично не сте обявили желание да се включите! Единствения колега за когото знам, че е от Пловдив (които в интерес на истината спомена за желание за участие на част от пловдивската група) е Лесов, към когото съвсем коректно съм се обърнал на "лични" за поемането на по-сериозен ангажимент и отговора му бе: - За нас е много рано да го планираме твърдо! Ако има сигурни хора нека се включват! Относно приятелите! Първия човек, който влезе в групата е Йордан Йорданов от Шумен, когото не съм виждал през живота си, а го познавам виртуално едва от създаването на тази тема! Втория човек е Чоко, когото наистина познавам, но който още в пост №3 обяви твърдо, че ще участва! Колегата Търтьо не е сигурен и въпреки, че го познавам - все още не е в групата, но ако реши да дойде и групата вече е запълнена, бих го включил заради качествата и опита който има - би бил от полза на всички! Така, че приятелския критерий който ми вменявате е доста неуместен към момента! Именно защото съм поел инициативата, предложих доста неща които да помогнат за организацията на тази експедиция - неща които да обсъдим с тези които наистина са решили да участват! Един месец си пиша сам (почти), като заявилите твърдо участие нямат нищо против предложеното от мен! Вие в качеството на човек който е имал намерение да участва ли изказвате мнение или като човек заявил такова намерение?! Що се отнася до тракове, маршрути и т.н. този който е имал добро желание да помогне независимо, че няма да участва вече ми е изпратил такива! Събин също се съгласи да помага въпреки, че няма да идва! Реакцията ви в това отношението (особено с използването на думата "щяха") е меко казано детска! Относно "устава" и "наказателния кодекс"... С кое от написаното от мен не сте съгласен..?!! Всичко до момента е синтезирано от съветите и опита на хора организирали и провеждали национални и международни експедиции! Погледнато от гледна точка на вашия опит в организацията на подобни мероприятия как трябва да станат нещата..?!! Относно тона ми - не знам защо ви се е сторил покровителствен..?!! Защото съм решил да правя нещо и търся възможно най-добрия начин да го направя или защото смятате, че едно "ами аз ще дойда" е достатъчно да се случат нещата..?!! В този ред на мисли, вашият тон как да го окачествя..?!! Относно моята коректност - имам достатъчно доблест на напиша открито какво мисля и как ги виждам нещата, като човек който се е нагърбил с организацията на тази експедиция! Вашата критика коректна ли е според вас или е следствие на неоправдани очаквания за нещо което до момента е само във вашата глава..?!! Места в групата все още има. Всеки който смята, че отговаря на рамката която съм поставил е добре дошъл, вкл. и вие! Всички останали са свободни да организират каквото си пожелаят и както сметнат за добре - все пак живеем в свободна и демократична държава!

Поздрави

Коментар

Вероятно съм си ги въобразил всички тези неща. Не, не, по-скоро съм си ги изтълкувал както ми е удобно.
            А Вие сега сте самата обективност!
            Извинявам се, че се намесих! Не бях чел темата от десети пост нататък и просто градацията Ви от ентосиаст в деригент ми дойде в повече.

Моля, не ми пишете лични съобщения, не ми е приятно
            Последно редактирано от sobax; 30-03-11, 23:08.

Коментар

Наистина не разбирам какво искате и какво целите?! Дали съм обективен или не се вижда от написаното до тук! За съжаление от ваша страна виждам единствено желание за заяждане на което не смятам да отвръщам... Желая ви всичко хубаво!

П.П. Следващия път когато имате намерение за каквото и да е - заявете го! Не всеки разполага с персонална врачка! И за на пред се въздържайте да ми давате определения! Не е възпитано, особено както в случая - спрямо човек когото не познавате лично!

Коментар

"Колега", подразних се от отношението Ви към хората писали в темата Ви! Пише го в първия ми пост! Ако си бяхте направили труда да си препрочетете постовете от началото на темата нямаше да се чудите. Щяхте да сте разбрали!!! какво ме е впечатлило толкова, макар че съм се постарал да обясня.
                Спирам да се обяснявам и се надявам темата и начинанието да оцелеят въпреки намесата ми.

Коментар

Подразнихте се от отношението ми, или от нещо което лично на вас не ви отърва...?!! При положение, че от написаното до тук става ясно, че вече нямате намерение да участвате в тази експедиция, не виждам защо продължавате да пишете в тази тема..?!! Ако сте толкова подразнен от отношението ми, напълно сте свободен да пуснете отделна тема посветена на това, в която дори можете да включите и анкета! Ако щете и подписка и национален протест организирайте - ваша воля! Търпението ми наистина започва да се изчерпва! Добрия тон също... Относно начинанието - то ще се състои, независимо от намесата ви! По един или друг начин, с едни или други участници... В това можете да бъдете сигурен!

Поздрави
                  Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 31-03-11, 08:20.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                    ... Търпението ми наистина започва да се изчерпва! Добрия тон също...
                    Хайде успокойте топката и запазете добрия тон, та да не се налага намеса на силите на ООН!
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Хората на ООН си имат достатъчно работа в Близкия Изток, та да ги занимаваме със себе си..!!! Всичко е наред Чавдаре!

Поздрави

Коментар

Марто я....................
                        878511557

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X