Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся съмишленици за Off и риболов експедиция в Родопите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся съмишленици за Off и риболов експедиция в Родопите

Първоначално публикуван от djcrazy78 Преглед на мнение
    Да минете и през мен.Место за палатки има много.
    Ще ви заведа на риболов и още нещо.....
    А с какво ще ви почерпя си е моя работа
    Едвам ма нави..!!!! Ще удариш ли едно рамо с трасето в твоя район..?!!

Поздрави

Коментар

Здравейте колеги,от скоро имам джип Митсубиши Паджеро-2 дизел и от скоро съм почитател на офроуд,чета за енспедицията,която замисляте и ако не възразявате може да се включа с моето семейство.От Кърджали съм и мога да помогна с организацията към яз.Кърджали,естествено със съвети от ваша страна тъй като и аз нямам необходимият опит в експедициите.
      Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Йордан Йорданов Преглед на мнение
        Подкрепям идеята за уикенд на палатки!
        Ами той уикенда се заформя много сериозно вече..!!!! Виж тук:http://offroad-bulgaria.com/showthre...41#post1465941

Нещата вървят направо към първи извънреден национален офф роуд събор "При Стария 2011"..

Коментар

Първоначално публикуван от TOD71 Преглед на мнение
          Здравейте колеги,от скоро имам джип Митсубиши Паджеро-2 дизел и от скоро съм почитател на офроуд,чета за енспедицията,която замисляте и ако не възразявате може да се включа с моето семейство.От Кърджали съм и мога да помогна с организацията към яз.Кърджали,естествено със съвети от ваша страна тъй като и аз нямам необходимият опит в експедициите.
          Поздрави.
          То и аз нямам опит, но човек се учи докато е жив..!!! Колко ти е подготвена колата, колега..?!!

Поздрави

Коментар

Аз съм със съвсем стандартно диско с нормални АТ гуми. Освен това имам навигация, радиостанция, експедиционен багажник, къмпинг оборудване(палатка,BBQ, г. котлон,маса, столове и др.)
            LR Discovery I 300 TDI

Коментар

Моето обрудване включва палатка,барбекю,лампи акумолаторни,примус,хладилна чанта и др.а това на снимката е джипа

Коментар

И така колеги! Като гледам повечето са с фабрични коли по които нищо не е пипно (или почти нищо), което не означава, че уменията ви като шофьори са слаби, но все пак трябва да се вземе предвид! С оглед и невъзможността да се прогони и прецезира маршрута, предлагам следното:

1. Маршрута да е супер софт - по силите на всеки автомобил и водач, с възможност за подържането на добра средна скорост и намелана вероятност от повреди и аварии (все пак ще ходим на почивка, а не на ремонтно-полеви лагер)!

2. За тези които искат по-така заигравки - това да се случва по време на престоя на язовирите. Предполага се, че ще имаме достатъчно време, баири и кал за тази цел! Всеки сам преценя възможностите си и какво, как, къде и до колко и после си носи последствията! Участници, които с действията си и държанието си застрашават сигурноста на останалите и петнят името на форума и общността, ще бъдат настоятелно помолени да напуснат експедицията, а поведението им ще бъде разгледано от когото трябва - тук във форума и ще се реши дали да продължат да бъдат част от този форум! Последното го предлагам, защото не искам никой да става падарин на никого, нито да се червя заради някой, който виждам за първи път! Нищо лично - това се отнася и за мен!

3. С оглед продължителното ни пребиваване около неохраняеми водоеми - всеки носи отговорност за хората които пътуват с него! Всеки, който става голям плувец, рибар, шофьор и т.н. след петата ракия, по-добре да си прецени сам дали да идва от сега! Идеята е да си прекараме приятно и да станем приятели, а не да се вкарваме взаимно в кофти ситуации и състояния на духа и тялото...

4. Всеки участник е длъжен да оказва помощ на останалите при нужда, според силите и възможностите си, но никой не е длъжен да носи някого на гърба си! Нека всеки сам прецени дали е наясно с осъществяването на подобно пътуване и до колко е подготвен и оборудван за него!

5. Решенията по време на пътуването ще зе вземат след обсъждане от всички участници, което предполага правенето на компромиси в името на безопасността и приятното изкарване на цялата група.

6. Всеки сам се грижи за храната и напитките си по време на експедицията и общите софри са пожелание! Приготвянето и консумирането на храна уловена или набрана извън магазина е за сметка на консумиращите! Имайте предвид, че повечето време ще сме в "нищото" и качествена спешна лекарска помощ ще е невъзможна!

7. Опазването на природата от пожари, замръсяване и вандализъм са абсолютно задължителни за всички участници в експедицията! Боклука ще се събира, извозва и изхвърля на определени за тази цел места! Ще се допускат само легални методи и оборудване за риболов! Всеки намек за бракониерство, вкл. и невръщането на маломерна риба във водоемите от членове на експедицията ще доведе до настоятелна молба да напуснат експедицията, а поведението им ще бъде разгледано от когото трябва - тук във форума и ще се реши дали да продължат да бъдат част от този форум!

Това съм успял да синтезирам до момента! Ако се сетя още нещо, ще добавям! Предлагайте и вие, за да можем да затворим рамката на мероприятието!

Поздрави

Коментар

Съгласен съм с условията и нямам какво да допълня. Не е зле да уточним по-рано началната дата за да се съгласуват отпуските.

Коментар

Старт на (около) 20-ти Юли, как ви звучи?

Поздрави

Коментар

Марто, един съвет. Т. 5 не работи. Демокрацията е хубаво нещо, но по време на такива походи трябва да има един, който взима решения. Иначе става тих ужасТ. Не говоря на теория.
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Както вече ти казах, като се запознахме при дядо Владо, идеята ти е хубава.
                        Макар да не съм рибар, ще следя за подробности в темата/най-вече за датите/.
                        Още е твърде рано да преценя дали ще съм свободен, но не пречи да "цъфна" някъде по трасето с кучето.
                        Ако приятелката ми е свободна в същия момент ще е още по-добре.
                        Успех!
                        Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                        ... turn on your A/С !

Коментар

Готина идея! И почва тук при нас! Не съм рибар, ама виното от мен.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Марто, един съвет. Т. 5 не работи. Демокрацията е хубаво нещо, но по време на такива походи трябва да има един, който взима решения. Иначе става тих ужасТ. Не говоря на теория.
                            Имам го предвид Петьо! Просто се надявам да не съм аз най-опитния в групата и да се налага аз да имам последната дума! Ама като гледам - май на там отиват нещата! Що не вземеш да дойдеш с половинката, та барем ми е малко по-спокойно...?!! Ако и Андро се навие (мисли по въпроса) ще имаме цели трима чудесни майстора (с Чоко) и поне за спешни ремонти няма да берем страх!

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                              Както вече ти казах, като се запознахме при дядо Владо, идеята ти е хубава.
                              Макар да не съм рибар, ще следя за подробности в темата/най-вече за датите/.
                              Още е твърде рано да преценя дали ще съм свободен, но не пречи да "цъфна" някъде по трасето с кучето.
                              Ако приятелката ми е свободна в същия момент ще е още по-добре.
                              Успех!
                              Добре дошъл си Митко!

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                                Готина идея! И почва тук при нас! Не съм рибар, ама виното от мен.
                                Колега, ти не си ли от Велинград?

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X