Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся съмишленици за Off и риболов експедиция в Родопите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся съмишленици за Off и риболов експедиция в Родопите

Колеги! На мен ми се върти в главата една експедицийка в която да съчетая не екстремен офф роуд (ще съм с жената и детето) с риболов, с примерен маршрут яз. Доспад - яз. Въча - яз. Кърджали, като идеята ми е да се остава на язовир за по 2-3 дни (на палатка), а преходите по между им да са максимално лишени от асфалт! Ще се радвам ако намеря съмишленици, също така и ако предложите изпитани маршрути! Смятам да осъществя пътуването през Юли или Август.

Поздрави

От: Търся съмишленици за Off и риболов експедиция в Родопите

Малък Беглик ,Тошков чарк, Голям Беглик,Широка поляна и рекичките из Дженевра. -Супер маршрут и много пъстърва ако имаш слука.

Коментар

За
      878511557

Коментар

Знам си аз, че в Костинброд ме обичате! Аз пък с гордост нося стикера на групата ви върху джипа си... Значи до тука сме два Черока...

Поздрави

Коментар

Да, така е,ама ти ни забрави.
          Нашта група е наи яката.
          878511557

Коментар

Не съм Чоко! Бях при Дядо Владо, ама бяхте по гората някъде с Търтьо и сие! Вкарвам по празниците глигана за лек тунинг и профилактика при Андро! Ако искате след това да спретнем една разходка, хем да тествам подобренията, хем да се видим като хората..?!! За експедицията сериозен ли си или само демонстрираш желание...?!

Поздрави

Коментар

Сериозен,говорим с едни приятели цяла зима за нешто подобно.
              878511557

Коментар

Колега, идеята ти е страхотна и ако не те притесняваме, част от Пловдивската група можем да се присъдеиним някъде да речем от Широка поляна и да направим "обмяна на опит" и да се позабавляваме заедно. Колко дни обмисляш да е целия маршрут ? Имаш ли определен трак вече или са само посоки ?
                www.4x4Trips.bg

Коментар

Здравейте,също планираме едноседмична семейна разходка през Родопите,но през юни.Плановете са да бъдем 4-5 джипки и да пообиколим,като спането ще е на палатки.А можем да сме си полезни с някой друг трак или идея за маршрут.

Коментар

С оглед на работата ми (занимавам се с телевизия), аз почти цялото лято съм свободен! Посочил съм тези два месеца, защото се надявам тази година сезона да е малко по-дълъг (че като не работиш 5 месеца, после 5 месеца не вземаш пари), а и защото повечето от вас тогава си планират отпуските! На мен реалния ми старт, ще е от Велинград, където живее родата на съпругата, но до яз. Доспат мисля да го издвижа по асфалт - през Сърница и да лагерувам близо до устието на реката там - защото там са по-добрите места за риболов! Господин Лесов, за мен е огромна чест, че лично вие и част от Пловдивската група проявявате интерес да прекараме почивката си заедно! Идея за по-конкретен маршрут освен, че искам пътуването да включи трите язовира нямам! Смятам, че за да не се претупа елемента "риболов" престоя на водоем трябва да е между 2 и 3 дни, за да можем да захраним качествено и да се представим достойно и на този фронт! Нямам си грам идея колко време ще отнемат преходите, защото това зависи от времето и дали ще се заиграваме много! С оглед на това, че ще бъда със семейството си - общо 4 души в джипа с мен и съответния багаж, предпочитам маршрута да е по-лек! Прехода от яз. Доспад до яз. Въча при всички случаи ще е по-малко от ден (ако не ни мине котка път)! После от там до яз. Кърджали пътя не е малко и затова смятам да разделя този преход на два етапа - с лагеруване някъде по пътя. Така за тези които смятат да се включат по цялото трасе по груби сметки експедицията ще е около 12 дни, с възможност за активен отдих и без да се пребиваме от път. Предложения за маршрути и места за лагеруване на яз. Въча, яз. Кърджали и помежду им - приемам всякакви! Предлагам да кръстим похода "Off и риболов, Родопи -2011", че звучи хубаво, както и да фиксираме някакъв максимален брой на джипките, както и дата за старта! Очаквам предложения и на тази тема, защото е ОК да фиксираме някаква дата, за да може всеки да си планира нещата на работата и в бизнеса..!!

П.П. Смятам като се запролети достатъчно и се поизвали, да направя едно разузнаване поне на първия етап яз. Доспат - яз. Въча, както и да огледам за добри места за лагеруване...

Поздрави
                    Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 20-02-11, 20:01.

Коментар

Звучи страхотно! Ако имам възможност и не сте надхвърлили лимита за брой джипки, ще се включим със семейството ми.

Коментар

Ами не знам дали сме ги надхвърлили, защото не сме определяли бройка..?! Дайте да се преброим! Аз съм с един Jeep...!!!

Поздрави

Коментар

И аз съм с един Jeep
                          878511557

Коментар

+1 Дискавъри с 4 членен екипаж.

Коментар

Двуколесни участници приемате ли?
                              BMW F800GS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X