Обява

Свий
Няма добавени обяви.

морско приключение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: морско приключение

Тука ми казаха че работят от 3 до 5 евро на морска миля затова питам да видя дали е реално.

Коментар

Днес получих документите ако може да ми дадете поща да ви ги пратя.

Коментар

Прати ми ги на лично ако искаш.

3 до 5 е голяма разлика,ние сме от 5 / ма трябва едва ли не бра'чед да си ми / та до 6.5,че и 7 набиваме.Зависи от лодка и от дистанция,преди 2 дни потьна лодка която докарах от Канада,пробват се да я качат от ЛА до СФ за изложението и от 3 лодки едната потьва,едната леко строшена се врьща в Моро Бей и една малко потрошена докуцва до Монтерей.И поне не са се обадили ми нали,друг ше ми наемат за тия вече работим на 7 и кой брокер гькне го отнася и той на тая цена.Ние попдкарваме по нашенски - брата трьгва днес,аз и моите утре,вьлна 4 метра и вятьр около 40 и малко вьзла,ега не им взема 3 на миля.

Днес брата говори и за една метална дьртичка от Кроатия до тук,бюджет за стягане на лодката му се дава около 150 000 долара и я искаме кукла като пристигнем та самолетните билето на обратно ако не ни хареса вьобще няма да ги усети,там като на отличник и на 5 кинта може ма я искам ЧУК.

Та така,и тако и вако,зависи на кой попаднеш,кацнеш ли на такива като нас няма евтино
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Файла е в pdf формат ще мога ли на лично да го кача.

Коментар

И аз така мисля сериозна работа си е.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpg
Прегледи:1
Размер:108.5 КБ
ID:5652255

Ето го от мястото на събитието. Ако беше надолу по баира, щях да съм цар, само да има кой да ми държи бирата. Ама винаги, плащат ли ти, драпаш като коте на сладкарска витрина. Едва успява 3.5 възла да прави. И така ще е няколко дни. И както каза брата, на същото време преди няколко дни са вадили колегите с въртолет- май са я разковали срещу вълната. Само дето е била по голяма от моя чехъл.

Жули геройски, който му е много, да идва да си се дави сам.

/и да не съм чул "баси готината професия имате".../
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Малеййй.... кептън Ники .. късмет и да държи лодката

Коментар

Име:image.jpg
Размер:75.0 КБ
ID:5652256

Ще я видим колко ще държи утре вечер. Сега сме на завет, духна 30 за няколко часа, дават го да олекне малко. Утре вечер влизаме в тепавицата- сега е 7 фута на 7 секунди, утре зад носа го дават 15 фута на 8 секунди. Красота! Ама така е, питат си ушите, и в последния момент "аууу, ми имаме изложение, лодките трябва да са там". Е, една вече няма да е там, други 2 ще са с по 2-3 ролки тиксо- с малко икебана и възглавнички ще минат изложението. Ако успеят да издраскат няколко стотин мили де. А да видим ние как ще сме утре.

Е това е типичната сделка. И за това казваме на колегата да Фнимава. Ама много да Фнимава!

Коментар

Пайсе идем и аз утре,от днес на тия им взимам по повечко.3 и още 3 и още малко на миля.Чакай ме на Кьнсепшьн ако не можеш да минеш,петък след обяда двамата ше ги бием,да видим кой милион по-як.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Дайте някаква поща че не мога да го кача на лично този файл.Когато спре вятъра естествено че гледам ви е отворил работа.

Коментар

Как сте пристигнахте ли безаварийно.

Коментар

Пристигнахме, че даже и сме подкарали следващите. Брат ми тръгна с Викинг 70 за Сиатъл, ние летим за Екстапа, Мексико /до Акапулко/ да докараме един малък чехъл до Калифорния.
                          Аз интернет ще имам след 2 седмици, за малко, и после съм в Аляска за 20 дни. Там интернет няма, само мечки и сьомга.

Коментар

Ок като имате възможност пишете да ви пратя снимка и документите на лодката.Леко и безаварийно плаване.

Коментар

Име:guisanda.jpg
Размер:166.4 КБ
ID:5654429

Коментар

flot.PDF Това са документите.
                                Последно редактирано от Венци- малкия; 19-04-15, 09:58.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X