Обява

Свий
Няма добавени обяви.

RYA Day Skipper практика в Северна Гърция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: RYA Day Skipper практика в Северна Гърция

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
    Епа от снимката изглежда моторно от всякъде...
    Епааааа, совите не са това което са.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      Аз съм вързан в момента на това от снимката,от мястото на събитието пиша.

Сиганина е с платна ако не се лъжа и на 50 фита се събирате поне 6 човека.

Джипси Мот........
      Това ми прилича на троулера Селен който ми показваше от едни други снимки.

Коментар

Първоначално публикуван от wildheart Преглед на мнение
        Dufur Gib Sea и е с чаршафи достатъчно работих на моторни корита с по 1200к.с. машини, та сега на чаршафите се кефя http://www.offroad-bulgaria.com/atta...1&d=1371116775 събира дори 10 парчета при желание
        Това изглежда доста прилично голямо за нашата цел, аматьори на по бира колкото да я обърнем в залива

Коментар

Супер е, носи си мисля, че от #43 мнение нататък си е за друга тема а тази си е баш за курса и нищо повече

Коментар

Дефур 50 си е идеална. Дефур, Бенетау, бавария, Хансе... са долу горе една порода лодки. Имам в предвид, че се карат по един и същ начин. Разлика в материалите и "гъзарията" има, но вие сте там за да учите. На 50' наистина могат да се съберат десетина човека /ама ще си станете или добри приятели или големи врагове/. Сега врътката е да има поне един да може да я паркира в марината. Другото е лесно.
            Пусто, че нямам време, голяма каскада може да излезе.
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от thunderstorms Преглед на мнение
              Това ми прилича на троулера Селен който ми показваше от едни други снимки.

Флеминг 65,много добро корито
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от wildheart Преглед на мнение
                Колко му е да направим едно форумно плаване стига да искате разбира се и ако вземете в предвид ,че ми се намира под ръка и едно 50 футово Джипси . Има достатъчно време да се организира нещо ,а що не и с повече лодки.

Цяла седмица ги оглеждах по марините тоя джипсита - много са си хубави :-*
                "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

А аз мислех,че сте трьгнали,какво се мотате още?
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Цяла седмица ги оглеждах по марините тоя джипсита - много са си хубави :-*
                    Да не си пътувал случайно с катамаран от Волос?

Коментар

Не, с лодката Карела от Халкидиките до Царево. Тоя катамаран от Волос май много е нашумял :-)
                      Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Със Стефан Караманлиев ли? Лодката се отличава от круизните и със сигурност е било много полезно плаване в учебен план.

Коментар

Аха, със Стефан. Плаването беше много яко, ще разкажа, само малко време да остане. Имам чувството, че научих доста неща, само попивайки от опита на Стефан.
                          Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Не, с лодката Карела от Халкидиките до Царево. Тоя катамаран от Волос май много е нашумял :-)
                            Май скиперът е доста добър и има какво да се научи от него.

Коментар

Преди 2 години бях звънял на човек от Царево с катамаран да го питам колко ще струва 1 седмица обучение. Забравих му името, но май бил обиколил земното кълбо с този катамаран. Уби ме с цена - 2300 евро.
                              На курса RYA хем ти дават документ, който важи пред всяка чартърна компания хем се научава достатъчно и цената е 1/4 от тази на българина.

Коментар

Първоначално публикуван от spear Преглед на мнение
                                Преди 2 години бях звънял на човек от Царево с катамаран да го питам колко ще струва 1 седмица обучение. Забравих му името, но май бил обиколил земното кълбо с този катамаран. Уби ме с цена - 2300 евро.
                                На курса RYA хем ти дават документ, който важи пред всяка чартърна компания хем се научава достатъчно и цената е 1/4 от тази на българина.
                                Той човека от Царево е ясно кой е - Николай Джамбазов. За тия 2300 евро колко човека ще се учат? Според мен това е цена за няколко човека, въпреки, е на неговия катамаран (не беше ли тримаран?) май не могат много хора да се качат... Сигурен съм, че си има предимства да те учи толкова опитен мореплавател, но също така знам, че няма и да ти даде всичко, което един "истински" курс като тези в Гърция ще ти даде.

Иначе Стефан Караманлиев също е много опитен и цените му нямат нищо общо с тези на Джамбазов, които спомена.
                                Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X