От: До Гран Канария, Норвегия и обратно ....някой ден
Да, красиво е, леко сбъркващо тоже. Поне в началото. Макара и подготвен за цените, изпитах силен шок при първото ми посещение в магазина за алкохол. Все пак идвам от Канарите а там като безмитна зона нещата стоят другояче
Пуша Бенсън за 2.20 евро кутията. Пия финландска водка по 6 евро литъра. Тук литър твърд алкохол под 50 евро няма а цигарите ми са 12 евро. Това как да е го преглътнах но спането по тъмно се оказа силно невъзможно. Лягам, ставам а навън все си свети. По навик не е ли мръкнало навън поне от няколко часа, не се и сещам, че трябва да спя. За около седмица не зная дали ми се бяха събрали и 15 часа сън. Алкохола както знаем помага но на тази цена дали не е по-добре да се лекувам от безсъние при професионалист ? Бях започнал да се зомбирам, сдобих се с чудесни тъмни кръгове и торбички под очите в стил Тодор Колев. Отделно ме скъсаха от работата и нещата никак не вървяха на добре, докато не се отказах от старите си навици да спя когато и другите го правят. Лягам си когато ми се приспи и ядове няма. В 7-8 сутринта съм толкова каталясал, че оставен насаме за 15 минути с досадна книжка съм готов да откъртя юнашката. За около 10-тина дни явно часовника ми се настрои и нещата се нормализираха. Вече като всеки нормален човек, по стар навик си лягам в около 3 сутринта
Да, красиво е, леко сбъркващо тоже. Поне в началото. Макара и подготвен за цените, изпитах силен шок при първото ми посещение в магазина за алкохол. Все пак идвам от Канарите а там като безмитна зона нещата стоят другояче

Коментар