Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До Гран Канария, Норвегия и обратно ....някой ден

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До Гран Канария и обратно ....някой ден

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
    Ама кучетата, и те ли...
    Кой каквото си има ...
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Готин филм накрая .
      Пили сте пинии ? Това не е ли онова, дето на другия ден повръщаш локуми ?
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Реколтата е яка . Ако е едил локуми, локуми ша връща , ако не, само пиини.

Ама с тези снимки от гей парада, сичкото гей от тука при теб ще се изнесе.

Коментар

Готини сте!!!
          Гледам, и не виждам разлики между вас и децата - в което няма нищо лошо разбира се!!
          Сладури.....за малките става дума....
          СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

15 май, тази година ...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:550454_389611077743814_310962691_n.jpg
Прегледи:1
Размер:61.7 КБ
ID:5374861
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Ужас !
              Какво ще правите през лятото ?
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Жената е църна като мангал и не и дреме твърде. Понася доста добре жегите. Аз нали съм прозрачен и бледолик та лятото се виждам в чудо. По обяд се придвижвам с прибежки и препълзявания от сянка на сянка. Дишам тежко, грухтя, капя и ако имам по-дълъг преход, рядко пропускам магазин с климатик. Преди да вляза в черния Гранд си взимах дълбоко въздух и полуприпаднал чаках климатика да ми спаси живота. Въпросния климатик даде фира а цената на ремонта немедлено ме убеди да го продам заедно с джипа. Ако на каката и стане студено посред нощ и спре климатика, до сутринта съм се излял. Не стига, че се потя като диво прасе, не мога да спя и да дишам нормално ами наща слага и някакви шумолящи промазани чаршафи да не и изгниел безценния латексов матрак, та се чувствам и като 40 годишен идиот, който продължава да се напикава. Най-ми е кеф като съм на работа. Понеже там няма кой да ми казва на колко градуса да си пускам студеното, не им ли текнат сополите на англичаните, значи още е жега. Мразя летата тук. След 20-тина дена заминавам за Норвегия уж за месец но имам съмнения, че ще изкарам там лятото.
                Последно редактирано от droba; 16-05-12, 12:38.

Коментар

Тук пък вчера валя сняг в Родопите , да те е яд...
                  ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                  WJ 4.7

Коментар

Яд ме е!

Коментар

Браво на Дроба тва е репортаж от мястото на събитието! Само да го попитам "зелените" при вас как се отнасят към такива животинки като "паяците", някакви собственически чувства да ги обхващат като ги видят? щото при нас (Валенсия) са станали много зли особено при вида на БГ регистрация..... а и между другото тая омайна ТХ сигурно си я снемил на по-късен етап, нали? чувал съм че канарците са много чувствителни към тези теми.

Коментар

Никакви ядове с БГ регистрацията за 2 години. Така я и продадох. С паяците проблеми не съм чувал да има някой, паркирал където трябва. Веднъж ми дигнаха колата, отидох до полицията и ми казаха от къде да си я прибера. Щели да освежават маркировките по паркинга на който бях паркирал. Налепили бележки от 7 сутринта коли да няма на паркинга. Аз съм заплес и бележки не чета та ходих да си я прибирам от съседния паркинг на 300 метра. Не само, че нямаше глоба а и ми се извиняваха 100 пъти.

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                          ...Налепили бележки от 7 сутринта коли да няма на паркинга...
                          На приятел в Париж през 90те му отмъкнаха ситроена. Няколко месеца рева на различни видове ченгета до къде са я докарали с издирването, зер беше упорит. Накрая при поредната проверка в участъка попадна по чиста случайност на някакъв дежурен който само като прочел описанието в протокола му се изхилил "...помня го тоя дарак, кой ще го открадне това бе ! Преместихме цялата редица него ден заради предстоящия парад. Колата ти е през две преки, на улица еди коя си, някъде по улицата. Бяхме сложили и табели...".

И колата му наистина го чакала там. Леко мръсна.
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Кьсметлии,тук минава един дьрт пенсиониран келеш с една триколка.Дали са му прьчка с тебешир на края и драска по гумата,след 3 дни ако мине и драснатото си е пак там ти драска глоба някаква.За 3 месеца ше ми я отмькне паяка 5 пьти поне.

Дьртьо е вьоражен сьс станция,една майна да му тегля и вика нинджите.Бие глоби и за насрещно паркиране - всички спрели в една посока,а ти в обратната и опси,пиисе кинта олекваш,сьщото и за предни гуми обратно на посоката...............тоз само да ми падне
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Това за регистрацията ме изненада! Много либерални бе сигурно щот ги мързи да се занимават, а може да мислят че си Тексас! Относно "паяците" се извинявам, че ви вкарах в такава заблуда. Имах впредвид Spyderco, понеже видях един хубав екземпляр на една снимка, а под "зелените" това са Guardia Civil Понеже и аз съм един вид любител и си нося моето ZT 350, но скоро ми конфискуваха един руски от АК бях го забравил в колата, та ми е интересно Дроба като повече време пребиваващ там дали е имал някакви проблеми с тези инструменти и властите?

Коментар

Какво ново при вас?
                                Искаме още снимки от Канарите.
                                Поздрави.
                                I am just a simple man.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X